Игрови конзоли

Категории Категории
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
  • От До
  • 23,00 лв. - 320,00 лв.

34 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

34 резултата

Интересна, по – интересна, най – интересна играчка за деца? Няма такава, но определено има нещо, което всички и децата, и големите биха искали да притежават – игрова конзола с висока мощност и отлична производителност. Може би някое поколение ще си спомни за добрия стар Супер Марио, тетрисите и подобни игри. Е, конзолите са много подобни на това, но далеч по – модерни и пълни със стотици игри.

Какво са игровите конзоли

Портативни устройства, на които се играят игри. Изобилието от варианти е толкова голямо както в ценовия диапазон, така и с екстрите, че изборът може да бъде повече от труден. Всеки нов контролер има командни бутони и наред с тях цветен дисплей с различна големина. Това позволява на тях да се играят различни видове видео игри.

Може да се намерят както евтини конзоли, така и скъпи – всичко зависи от екстрите, които има вътре. Много от конзолите са купувани за детски подаръци, но това съвсем не значи, че възрастните не биха превзели с удоволствие детското забавление.

Как да се избере подходящата конзола

Изборът на марка е толкова голям, колкото финансовите възможности позволяват. Има и изключително много екстри, които влизат или не в цената на игровата конзола в зависимост отново от нейния вид.

Как може да се избере подходящата игрова конзола за да отговори тя на очакванията на потребителя?

  • Големина на потребителя, който ще я ползва. Ако става дума за подарък за по – малко дете, което ще я използва вкъщи, то може да се заложи на цветна, хубава и весела игра с класически видео игри. Когато получателят е по – голям и може сам да се справя с инсталирането и прехвърлянето на игри, тогава идва време за по – висок клас игрова конзола. Зависи на първо място от финансовите възможности и интереса на потребителя към игри;

  • Може ли да се качват и снимки и клипове на нея или работи само с предварително инсталирани такива. Тук има опцията да се добавят снимки, видео клипове и дори електронни книги на конзолата, но зависи много от нейния модел и възможности;

  • Издръжливост на батерията – какъв е капацитета и какви са параметрите на изтощаване при различните видове натоварвания;

  • Начин на управление с бутони или със сензори. Повечето модели се управляват с бутони, но има и такива, при които контролът е изцяло сензорен;

  • Размер на дисплея – зависи основно от това дали е по – евтина или по – скъпа и съответно от модела;

  • Наличие на опция за поставяне на карта памет и какъв е максималният и размер;

  • Поддържани формати, брой на вградени игри, поддържани езици и т.н.

Какви разновидности на конзолите може да се намерят

Всякакви – зависи от възможностите на потребителя и неговите цели на ползване – само за игра с джойстик или за браузване и четене на документи. Игровите конзоли предлагат множество екстри, които зависят от ценовия клас и модел на устройствата.

Най – евтините конзоли, които са и едни от най - купуваните, особено за деца се отличават с ярки цветове, вградени игри, компактни размери, управление чрез бутони и без други допълнителни екстри. Тяхната характеристика лесно са разгадава от всеки купувач.

По – високият клас конзоли се отличават със сензорни дисплеи, по-силен и мощен процесор, място за поставяне на допълнителна памет във вид на SD карта, опция за преглед на снимки, гледане онлайн на видео, слушане на музика и други, по-дълга гаранция. Някои конзоли далеч надминават определението „игрова“.

Те имат толкова много функции като камера, възможност за връзка с телевизор и играене на него, голям екран с висока резолюция и добър обем на вградената памет. Не на последно място е размера – той е малък и компактен, което прави конзолата достатъчно малка, за да се побере дори в джоба.

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл