Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Геймпад-дръжка с двойно охлаждане, Powerbank и стойка G1

23,80 лв

Геймпад-дръжка с двойно охлаждане, Powerbank и стойка G1 #04560

Особености:

Устройство е 4 в 1. Съчетава в себе четири функции. Това го прави изключително полезно, удобно и практично. Ще си спестите покупката на още приспособления и носенето им с вас. Може да се използва за:  охлаждане на мобилния телефон, когато играете игри или гледате видеоклипове, което обикновено натоварва и води до нагряване; за презареждане на батерии, които са акумулаторни и имат достатъчно голям капацитет от 2000 mAh и могат да издържат до 4-5 часа употреба; като дръжка за геймпад - функционира само като място за поставяне на вашия мобилен телефон и ви улеснява при игри; функционира също като поставка за мобилен телефон, когато искате да гледате видеоклипове или филми, без да се налага да държите смартфона си или когато искате да играете игри с помощта на друг геймпад (такъв, който има функция на контролер). Подарете си това удоволствие да имате комфорт навсякъде, където и да се намирате като носите със себе си единствено геймпада-дръжка.

Описание:

Батерията на устройството се зарежда напълно за около два часа. Гемъпадът-дръжка има два малки вентилатора, които работят едновременно и охлаждат доста ефективно. Устройството съчетава в себе две основни функции - охлаждане и power bank за вашия мобилен телефон. Това позволява да се използва като охлаждаща стойка и като банка за зареждане при игра едновременно.

Как функционира:

Благодарение на охлаждащата стойка ще предпазите мобилния телефон от прегряване при по-продължителна употреба. Вградената високоефективна батерия дава възможност за до 8 часа при непрекъсната употреба, а животът ѝ е до 30000 часа. За да използвате стойката отворете гърба на контролера и започнете да се наслаждавате на любимите си филми или игри.  

Дизайн:

Гейпадът-дръжка е в черен цвят. Изработена е от висококачествена пластмаса. Размерът позволява да поставите 4-6-инчов мобилен телефон. Той е компактен и позволява лесно пренасяне. Дизайнът е удобен и ергономичен. Има две дръжки за по-голяма стабилност. Визията е семпла и модерна.

Технически характеристики:

  • Марка: GI;
  • Тип: геймпадове;
  • Модел: T3;
  • Тип интерфейс: USB;
  • Вътрешна батерия: 2000 mA;
  • Входно напрежение: 5V;
  • Изход на напрежение: 5V USB;
  • Размер на продукта: 11 см * 5,7 см * 1,5 см;
  • Изходен интерфейс: Single USB.

Какво ще намерите в опаковката:

  • Геймпад-дръжка с двойно охлаждане, Powerbank и стойка G1.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Други потребители избраха също Всички Игрови конзоли

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.