Настолни часовници

Категории Категории
Всичко за дома(1799)
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
  • От До
  • 8,00 лв. - 73,00 лв.

25 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

25 резултата

Настолните цифрови часовници днес присъстват във всеки дом и те са повече от устройства, показващи просто час и дата. Какви функционалности Ви очакват в достъпните в онлайн магазин 4sales.bg предложения, какви отделни модели се предлагат и защо да ни се доверите.

Какво представляват настолните часовници 

Съществуват от векове, но с напредването на технологиите и електрониката, съвременните предложения са много повече от устройства, показващи точен час и дата. Днес те могат да изпълняват ролята на будилник, лампа, радио и да отчитат стойности, като влажността на въздуха в стаята, температурата и т.н. Настолните часовници са универсални и обикновено се избират в случаите, когато се поставят на едно място в определено помещение и служат за показване на точен час и друга важна информация.

За щастие, днес има голямо разнообразие от дизайни, размери и стилове, позволяващи на всеки да подбере настолен часовник, чийто дизайн перфектно ще се вписва в интериора на дома или офиса. Преди години, по-голямата част от тези решения беше стъклена, но днес предпочитание се отдава на удароустойчивата пластмаса и метала. 

Електронните аналози притежават следните особености: 

  • Работят с батерии, които обаче се подменят веднъж на няколко години, а други се захранват от ел. мрежата;

  • Абсолютно тихи са при своята работа;

  • Позволяват настройка на аларма;

  • Предлагат разнообразие от елегантни съвременни дизайни.

Какви модели има в сайта

Днешните предложения са изключително интелигентни и оборудвани с множество сензори, позволяващи събиране и анализиране на различни данни от околното пространство. Например, предлаганите в сайта настолни часовници са дигитални и имат допълнителен сензор за измерване на влажността на въздуха в помещението. Други пък отчитат и стайната температура, изобразявайки цялата информация в цифров вид.

Достъпните настолни часовници са изключително луксозни и притежават дизайни, вписващи се във всеки интериор и съвременен дом. Те са оборудвани с ЛЕД дисплей или светещи цифри, позволяващи тяхната ясна видимост, дори и през нощта в условия на пълна тъмнина. Що се отнася до екстрите и функционалността на днешните настолни часовници, списъкът не свършва до тук. Съвременните предложения са с водоустойчиви корпуси и притежават известна степен на водо- и влаго-защита, така че има възможност да се ползват и в по-неблагоприятни за дигиталните решения условия - например в банята.

При нас още се срещат решения за стена и такива, поставящи се върху равен и плосък плот - нощно шкафче, маса или бюро. За да ги разгледате и да се възползвате от достъпните цени, заповядайте още в този момент и при необходимост, свържете се с нас!

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл