Изкуствени мигли

Категории Категории
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
  • От До
  • 1,00 лв. - 40,00 лв.

25 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

25 резултата

Гъстите и дълги, добре оформени мигли придават невероятен чар на всяка дама, но за съжаление, природата, в голяма част от случаите, ни е дарила с по-къси и незабележими мигли. Това провокира множество момичета днес да прибягнат до употребата на изкуствени варианти, които са неразличими от естествените. Нека видим какво представляват, как се слагат и се махат, предлаганите в онлайн магазин 4sales.bg видове и какви са мненията на използвалите ги вече клиенти.

Какво са изкуствените мигли

Комплекти мигли

Това са произведени от синтетични влакна изкуствени модни аксесоари, чието предназначение е да се поставят на мястото на естествените ресни. Целта е постигане на по-голяма видимост и подчертаване на очите. Те на практика са с увеличена плътност, твърдост и дебелина. За да се постигне най-добър естетичен вид, експертите препоръчват употребата на копринени влакна, тъй като те са най-близки по плътност и дебелина до естествените си аналози. Те са меки на допир, изключително тънки са и се препоръчват на светлокосите момичета и блондинките.

Тези, които са наричани “норка” са с най-голяма степен на твърдост, но се отличават с блясък и добър обем. Те са препоръчвани на брюнетките, тъй като най-органично се вписват с цвета на косата. Не бива да се притеснявате, ако забележите, че са паднали няколко косъмчета от новите Ви изкуствени мигли - това е нещо нормално.

Как се поставят

Изкуствени мигли с лепило

Преди да пристъпите към поставянето на изкуствените си мигли, препоръчително е предварително да ги нанесете с ръка, така че да се уверите, че не са по-дълги от необходимото. Ако това е така, трябва да ги отрежете по краищата, за постигане на нужната дължина. Ако се гласите за важна среща и трябва да нанесете грим, направете го преди поставянето. Имайте предвид, че повечето от тези аксесоари се лепят със специално лепило, което се нанася върху изкуствените мигли, а не върху кожата Ви. 

Обикновено, лепилото пристига в комплекта, но ако такова няма, можете да попитате за подходящо, което да Ви предложат допълнително. Поставянето става върху горния клепач, което придава ефект на издължено око. Нанасянето се извършва много внимателно, а залепването е в близост до Вашите собствени ресни. В случай, че се получи видима част от лепилото, тя може да се замаскира с подходящ молив.

Как се махат

  • Под горния клепач се поставя специална марля;

  • Намазват се удълженията с подходящ крем;

  • Лека полека, с вертикални движения нагоре и надолу, посредством подходяща четка, започва премахването.

Какви видове ще намерите в сайта

В раздела Ви очакват изкуствени мигли с магнит, които са изключително лесни за поставяне и махане. В същото време, те стоят много здраво и правилно, подлежат на лесна корекция при необходимост, а също се предлага и специално лепило. Можете да откриете доста мнения на наши клиенти, така че да видите и независими твърдения. Достъпните тук аксесоари се предлагат на евтини цени, така че възползвайте се!

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл