Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Комплект изкуствени мигли и четка за разресване HZS461

5,90 лв

Комплект изкуствени мигли и четка за разресване HZS461 #09061

ОПИСАНИЕ:

Изкуствените мигли ще направят погледа ви още по-изкушаващ. Те са идеални за ежедневно носене или специални поводи. Изкуствените мигли идват в комплект с четка за по-лесното им разресване, както и с удобна цветна чантичка за съхранение. Изкуствените мигли на Magefy ще се слеят по незабележим начин с естествените ви мигли.

ОСОБЕНОСТИ:

Изкуствените мигли са изработени от висококачествени изкуствени влакна. Те са ръчно изработени, което гарантира тяхната качествена изработка. Изкуствените мигли са леки и удобни за носене, няма да усетите, че те са на клепача ви, докато отмятате задача след задача през натоварения си ден. Миглите са подходящи за многократна употреба, ако се използват и съхраняват правилно в тяхната опаковка. Миглите могат да бъдат подрязани, за да паснат идеално на извивката на вашия клепач.

В основата си изкуствените мигли имат памучна лента, благодарение на която те залепват по-сигурно върху клепача ви и няма да наранят кожата ви. Могат лесно да се поставят дори от начинаещи. Отлепването им се случва също без особени усилия, без върху миглите да остават остатъци от лепилото.

Изкуствените мигли са популярен подарък, подходящ за всяка дама, която цени пленителния си поглед и която обожава да прекарва време пред огледалото, докато изпробва различни грим визии.

ДИЗАЙН:

Всеки чифт изкуствени мигли е опакован индивидуално, така че да се гарантира перфектното състояние на миглите в най-голяма степен. Опаковката не е лесна за деформиране. Освен това опаковката се съхранява в удобна цветна торбичка, така че запазите миглите от всякакви замърсявания.

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:

  • Марка – Magefy;
  • Материал на влакната – изкуствени;
  • Изработка – ръчна;
  • Вариант 1 – черна торбичка и черна четка;
  • Вариант 2 – розова торбичка и розова четка;
  • Вариант 3 – зелена торбичка и зелена четка;
  • Вариант 4 – кафява торбичка и кафява четка;
  • Вариант 5 – лилава торбичка и лилава четка.

КАКВО ЩЕ НАМЕРИТЕ В ОПАКОВКАТА:

  • Комплект изкуствени мигли и четка за разресване.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.