Стикери за нокти

Категории Категории
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
  • От До
  • 1,00 лв. - 16,00 лв.

24 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

24 резултата

Жените и момичетата днес изключително много държат на външния си вид и се стремят да се възползват от съвременните предложения на специалните декорации за нокти във вид на различни стикери. Кои са достъпните видове и как правилно да ги поставим? Защо покупката от 4sales може да бъде изгодна?

Какви видове декорация за маникюр има

Случвало ли Ви се е да видите красиво оформен и декориран маникюр, който да задържи погледа Ви върху него за няколко секунди? Казвате ли си наум - искам и аз такъв? Ние имаме страхотни предложения за Вас, от които да се възползвате дори и в този момент. При нас във 4sales Ви очакват стикери, ваденки, камъни, камъчета, слайдери, лепенки и т.н.

Лепенки за нокти

Както забелязвате, разнообразието е доста голямо и дава широк периметър на креативното Ви мислене да ги комбинирате по начин, по който да задържате погледите на околните хора върху красивите си нокти. Все пак, ако Ви липсва вдъхновение за украса, винаги можете да потърсите в интернет различни картинки на готови вече решения, които да модифицирате по собствена индивидуалност за уникална декорация на маникюра.

Как се поставят на ноктите

Вероятно е излишно да споменаваме, че на първо място е нужно да извършите третирането с подходящия лак и той да изсъхне, след което се пристъпва към лепене на декорацията за нокти. Във 4sales.bg предлагаме специални лепила за всички представени по-горе стикери, ваденки, камъни, камъчета, слайдери и лепенки. Нужните Ви инструменти са специална тънковърха четка с твърд косъм, молив за камъни, специален гел.

Лепенки за маникюри

Каква обаче е последователността при лепенето върху вече готовия маникюр и как всичко да стане дълготрайно?

  1. С четката се нанася по-дебел слой от специалния прозрачен гел на мястото, където ще се лепят декорациите за нокти.

  2. Със специалния молив започвате едно по едно да подреждате всички елементи по начина, по който искате да останат.

  3. С друга четка заглаждате ръбчетата и местата, където гелът е в повече.

  4. Внимателно със заострен фин твърд предмет проверявате краищата на камъните за наличие на ръбове и вероятност от закачане - всичко това се покрива с гела чрез допълнително нанасяне.

  5. Вече готовият маникюр се подлага на полимеризация на гела чрез UV-лампа.

Защо да купите от 4sales

Защото освен голямото многообразие от разновидности за декорация на нокти и маникюр, в допълнение на достъпните цени при нас онлайн получавате и безплатна професионална консултация, функционалност за бърз избор и винаги краткосрочни доставки.

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл