Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

3D стикери за декорация на маникюр и педикюр, Zjy63

2,00 лв

3D стикери за декорация на маникюр и педикюр, Zjy63 #05111

Особености:

Бъдете неотразими благодарение на 3D стикерите предназначени за декорация на маникюр и педикюр Съберете всички погледи около вас! Подходящи са както за ежедневието, така и за специални поводи. Възползвайте се от богатата колекция и изберете най-любимите ви детайли, които да бъдат част от вашия стайлинг. Забравете за дългото чакане за записване на час в салона, за времето прекарано там, както и за средствата, които ще похарчите. Спестете си всичко това и си подарете тези невероятни красоти. Идеални са за подарък за всяка дама, която държи на добрия и поддържан вид на своите нокти.

Описание:

За да имате перфектно декориран маникюр или педикюр, не е необходимо да сте професионалисти или да можете да рисувате като художник. Нужно е само да притежавате един или повече модели от стикерите за нокти. Дайте воля на въображението си и може да съчетаете различни по цвят и размер елементи за по-интересен ефект. Те се поставят лесно. Придават нежен вид на маникюра или педикюра. Подходящи са за употреба върху естествени и изкуствени нокти. Може да се използват както в домашни условия, така и в салона за маникюр. И в двата случая ще останете очаровани от резултата. Стикерите могат да бъдат използвани и като татуировки или за декориране на различни предмети.

Как функционира?

След като почистите добре от замърсяване нокътните плочки, нанесете избрания от вас цвят лак. Изчакайте, докато изсъхне напълно. По желание, може да използвате и гел лак, вместо обикновен такъв. Внимателно поставете стикерите с помощта на пинсети. За да постигнете по-дълготраен резултат, за завършек, нанесете топ лак. Целта е да запечатате декорацията. Може да съчетаете два или повече различни модела стикери, за по-интересен и впечатляващ ефект. Всичко е във ваши ръце.

Дизайн:

Стикерите се предлагат в различни дизайни и цветове. Основно са бял цвят, като има и допълващи. Може да избирате измежду разнообразни феерични цветя, пеперуди, перца, водни кончета, сърчица, триъгълници, листенца, звездички, квадратчета. Изработката е изключително детайлна и прецизна.

Технически характеристики:

  • За еднократна употреба;
  • Срок на годност: 3 години;
  • Разновидности: 36 дизайна;
  • Размер на един шаблон: 10,3 см * 8 см;
  • Наименования на моделите: CC-01, CC-02, CC-03, CC-04, CC-05, CC-06, CC-07, CC-08, CC-09, CC-10, CC-11, CC-12, CC-13, CC-14, CC-15, CC-16, CC-17, CC-18, CC-19, CC-20, CC-21, CC-22, CC-23, CC-24, CC-25, CC-26, CC-27, CC-28, CC-29, CC-30, CC-31, CC-32, CC-33, CC-34, CC-35, CC-36.

При поръчка се изпраща вариант на произволен избор, спрямо наличностите в склада!

Какво ще намерите в опаковката:

  • 3D стикери за декорация на маникюр и педикюр.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.