Селфи стикове

Категории Категории
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
  • От До
  • 3,00 лв. - 97,00 лв.

19 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

19 резултата

Селфитата станаха изключително популярни, но трудността за обхващане на всички хора в един кадър наложи създаването на специални стикове. Те позволяват отдалеченото снимане със смартфона, без значение дали той е huawei, леново, iPhone или пък самсунг. Какви разновидности са достъпни днес и за кои марки са предназначени? Работят ли с  едни от най-разпространените, като huawei, леново, iPhone или пък самсунг. Работят ли с микрофон и блутут? Имат ли екстри като огледало? Трудоемки ли са настройките им?

Какви модели селфи стикове има

Днес на пазара и в онлайн магазин 4sales на най-добрите цени могат да бъдат намерени различни видове селфи стикове: от обикновени монопод телескопични устройства, до умни джаджи с безжична блутут връзка и други екстри, например с микрофон, с огледало. Тоест, от функционална гледна точка и вариантите за свързване и настройки с апарата, тези аксесоари основно се делят на:

Безжични - оборудвани са с Bluetooth технологията и позволяват сдвояване с апарата, без значение дали е huawei, леново, iPhone или пък самсунг. Така, Вие можете да използвате вградения в дръжката бутон за снимане, без наличие на кабели. Настройките за модели с бутон и без са лесни, подобно е и на тези с микрофон. А техните цени във 4sales са изгодни.

Жични - тук вместо безжично с блутут, свързваме телефона посредством кабел, който се включва в буксата за слушалките. Настройките са детска игра. Във функционално отношение, както и ако сравняваме техните цени, двата вида са почти равностойни. 

За кои марки телефони са подходящи

Предложенията с блутут или без са съвместими, най-малкото с популярните към момента брандове, като huawei, леново, iPhone и други. Във 4sales се предлагат и модели за самсунг, позволяващи прецизното настройване на държача на апарата и неговата здрава фиксация на мястото му. Такива също можете да откриете и в онлайн магазин 4sales, където имате възможност за избор, както по цветове, така и по функционалност, а цените са конкурентни. Основно са достъпни монопод и трипод блутут или жични модели. Без значение дали сте собственици на huawei, леново, iPhone или пък самсунг, то трябва да сте сигурни, че джаджата ще работи. Във 4sales ще намерите перфектното решение за вас, при това на достъпни цени.

С какво са оборудвани селфи джаджите

По-новите модели са снабдени с бутон за заснемане, който се намира точно върху дръжката. Предлагат се още и модели с микрофон, които дават възможност за заснемане на видео и звук, директно от селфи стика. Блутут е задължителен при безжичните варианти.

А вариант с огледало?

Съществува и друг вид, който позволява създаването на висококачествени портретни снимки със задната основна камера. Този тип селфи стикове са с огледало, което позволява предварително да виждаме как сме позиционирани в кадъра. Само с натискането на бутон снимката е готова.

Всички модели, с блутут, с бутон, с микрофон и с огледало, може да намерите на ниски цени в сайта ни 4sales. Разгледайте във 4sales подбраната колекция на селфи стик на изгодни цени за huawei, леново, iPhone или пък самсунг – няма значение от вашата марка телефон. Настройките на вариантите с блутут, с микрофон, с огледало са лесни. С настройките ще се справите без проблем.

Как да включите селфи стик

Активацията към вашия huawei, леново, iPhone или пък самсунг е изключително проста. При жичните модели е необходимо да поставите апарата в специалния държач и да свържете кабела в буксата за слушалките. Използвайте вградения бутон в дръжката на приспособлението. При безжичните решения, от настройките на смартфона активирайте модула блутут и опцията за видимост на устройството. Пуснете в настройки търсене на други електронни джаджи в близост и когато откриете името на селфи стика се свържете с него. Вече може да ползвате вашия huawei, леново, iPhone или пък самсунг със селфи стик.

Трябва ли ни програма, за да ги използваме

Не е необходимо свалянето и инсталирането на допълнителни приложения на вашия вашия huawei, леново, iPhone или пък самсунг, без значение дали Вашият смартфон е Android или iOS базиран. След покупката на изгодни цени, можете веднага да започнете да използвате тези полезни и висококачествени допълнения, които могат да се похвалят с микрофон, с огледало и с бутон. За повече информация и съдействие за настройки на модел с огледало, с бутон и с микрофон, свържете се с екипа на 4sales!

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл