Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Сгъваем селфи стик с LED светлини, трипод и ъгъл на завъртане на 360° ST1

33,99 лв

Сгъваем селфи стик с LED светлини, трипод и ъгъл на завъртане на 360° ST1 #06503

Описание:

Ако искате да постигнете перфектните снимки без асистенция и използването на множество технологии, то този компактен селфи стик разполага с всичко което ви е необходимо. Компактният и сгъваем дизайн ви дава възможност да го носите винаги със себе си, като той се побира лесно в дамска чанта. Стойката за телефона използва технология на разтягане, с  универсални размери, като независимо от широчината на вашия телефон, той ще бъде сигурно прикрепен към стика без опасност от изпадане. Възможността на стойката за въртене на 360о ви дава възможност да правите снимките от различен ъгъл, който намирате за най – подходящ и да постигате различни артистични визии. В двата края на стойката има две кръгли LED светлини, които спомагат за постигането на чисти и гладки изображения без шум. LED светлините използват технология на закрепване, като може да ги демонтирате с едно движение в случай на нужда. Триподът в сгънат вид има цилиндрична форма, абсолютно компактна и неговото разгъване е само когато имате нужда да закрепите селфи стика стабилно върху някаква повърхност. Максималната дължина на стика е 700мм, като вие може да контролирате това отстояние.

Особености:

Сгъваем и компактен дизайн, лесно преносим в дамска чанта. Универсална стойка за закрепване на телефона, подходяща за всякакви размери мобилни устройства. Две LED светлини за подобряване качеството на изображението, постигане на ефекти като сияйна кожа, елиминиране на шум. Сгъваем трипод, който ви позволява да използвате селфи стика като статив. Лесен за разглобяване и сглобяване дизайн, за постигане на пълна функционалност.

Дизайн:

Селфи стика се състои от дръжка, сгъваем метален удължител и Т – образна стойка за телефон. Дръжката има ергономичен дизайн, който позволява лесното и захващане и управление на стика. Сгъваемия метален удължител се състои от няколко метални тръби насложени една в друга като по този начин размера на стика достига до 700 мм в разгънато състояние, а е 190 мм в сгънато. Т – образната стойка за телефон, също като дръжката е изработена от качествена черна пластмаса, като има функция за универсална разтегливост, което позволява да се използва с всички мобилни устройства. От двете страни на Т – образната стойка има две кръгли LED светлини, които повишават качеството на изображенията. Т – образната стойка има подвижна свръзка със стика, която позволява завъртането на стойката на ъгъл от 360о, което позволява постигането на по – интересни и артистични фотографии.  

Технически характеристики:

  • Сгъваем селфи стик с две LED светлини и трипод;
  • Цвят-Черен;
  • Материал- Метал, пластмаса;
  • Нетно тегло: 144 гр;
  • Размери: 51×35×193мм;
  • Сгъваемост: от 193мм до 700 мм при разгъване.

Съдържание на опаковката:

  • 1 бр. Сгъваем селфи стик с две LED светлини, трипод и ъгъл на завъртане на стойката на 360о;
  • 1 бр. Bluetooth Дистанционно управление;
  • Транспортна опаковка.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.