Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Кухненски принадлежности

Съдържа 257 продукта.

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

Какви кухненски принадлежности има

Независимо дали си го признаваме или не, ние прекарваме по-голямата част от времето у дома в кухнята, независимо от нейния размер. Там приготвяме храна, пием кафе, а понякога посрещаме и гости. Освен приятната атмосфера, трябва да осигурим на тази важна част от дома функционалност и ергономичност. Това се пост...

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

Какви кухненски принадлежности има

Независимо дали си го признаваме или не, ние прекарваме по-голямата част от времето у дома в кухнята, независимо от нейния размер. Там приготвяме храна, пием кафе, а понякога посрещаме и гости. Освен приятната атмосфера, трябва да осигурим на тази важна част от дома функционалност и ергономичност. Това се постига с качествен прибор, необходимата битова техника за готвене и различните аксесоари, които винаги трябва да са под ръка на домакинята.

От това с какви пособия разполагаме, можем да направим извод колко се е изменил светът през последните десетилетия. Днес има огромно разнообразие от евтини кухненски уреди и инструменти от висококачествен материал, което да облекчи максимално домакинския труд.

Миксерите, тостерите, пасаторите и блендерите са задължителни, но към тях можем да добавим всякакви устройства за белене и рязане на плодове и зеленчуци, рендета с много възможности, уреди за варене и белене на яйца, преси за чесън, малки джаджи за вадене на костилки или за чупене на ядки, отварачки за консерви и още много неща, без които днешния бит изглежда немислим.

Какви функции изпълняват

Някои от кухненските принадлежности, например са създадени специално за печене на тестени изделия и помагат на домакинята не само да се справи лесно с процеса, но и откриват нови хоризонти пред нея. Такъв вид артикул са формите за печене на понички, уредите за гофрети, за пържене на обикновени и американски палачинки и за много други сладкиши. Към формите и специалните съдове, са добавени и шприцове за украса с крем, всевъзможни четки за намазване, шпатули и допълнителни пособия, които са дребни и е най-удачно да бъдат поставени за съхранение в кутия, за да не ги губите. Когато открием пособието за почистване на чушките за пълнене от семките се чудим как до сега сме се справяли без него. Така e и с всяко друго, на вид елементарно, но в действителност много практично нещо, което ще намерите в този раздел на онлайн магазин 4sales.bg.

Критериите, по които купуваме домашни потреби са удобството и красотата. Това важи и при избора на домакинска посуда и такива акценти към общия интериор каквито са ръкохватките, кърпите и салфетките. Оборудвайки кухнята с тези много важни детайли, трябва да се съобразим и с общия стил на помещението. Ако кухнята ни е в луксозен стил като Хай-тек, то аксесоарите трябва да са от стъкло, керамика, пластмасов материал или с хромирана повърхност.

За почитателите на Кънтри-стила са домакински принадлежности, изработени от дърво, керамика и плетиво.

Защо да купите от 4sales.bg:

  • В нашия сайт разполагаме с богата гама от модели на различни производители;

  • Предлагаме гаранционно и извънгаранционно обслужване;

  • Продаваме всяко приспособление на цени без конкуренция;

  • Реагираме адекватно при възникнали въпроси и създадени проблеми;

  • Успешно присъстваме на пазара от 12 години;

  • Правим промоции и раздаваме подаръци;

  • Лоялни сме към клиентите си;

  • Доставяме бързо до всяко населено място;

  • Оказваме професионална помощ при избор на продукт.

Още
Кухненски принадлежности : ОТЗИВИ ОТ КЛИЕНТИ
Безплатна доставка за продукти на стойност над 200лв за следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Види, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Силистра, Разград, Ямбол, Сливен, Враца, Велико Търново, Търговище, Габрово, Видин, Смолян, Шумен, Добрич, Велинград, Ботвеград, Карнобат, Казанлък, Панагюрище, Пещера и още...

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.