Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Иновативен смарт безжичен презареждащ се диспенсър за вода, TV294

15,40 лв

19,90 лв

-23%

-4,50 лв

Иновативен смарт безжичен презареждащ се диспенсър за вода, TV294 #04880

Особености:

Ако обичате често да пиете минерална вода, но обикновените ръчни помпи, освен дискомфорт, нищо друго не ви носят. При тяхната употреба се налага да натискате многократно, случва се да разливате наоколо и обичайно тръбата е твърде къса за избраната туба. И всичко това само, за да си налеете една чаша вода! Струва ли си наистина? Имаме страхотно предложение за вас. Забравете за неудобството при използването на големи туби. Представяме ви иновативен смарт безжичен презареждащ се диспенсър за вода. Интересно, нали? Той е удобен и практичен начин използвате големите туби. Само с едно натискане на бутона и водата потича към чашата ви. С второто натискане, тя спира. Толкова лесно и забавно - без излишни усилия и нерви. Дори децата ще започнат да пият по-често вода, точно заради този диспенсър. Той работи с помощта на акумулаторна батерия, която може да се зарежда многократно. Може да се използва, докато е включен в контакта или безжично – въпрос на избор.

Описание:

Не е необходимо диспенсърът да бъде поставен плътно по отвора на бутилката. Това означава, че не е проблем, ако той е по-тесен от диаметъра на уреда. Той ще работи без никакъв проблем. Помпата се закрепя плътно единствено върху туби с вместимост над 19 литра. Препоръчително е диспенсърът да се използва безжично. Когато не е в употреба, например нощем, докато всички спят или през деня, докато всички са на работа или училище, тогава може да го оставяте да се дозарежда.

Как функционира?

Свържете чучура с устройството, като поставите по-дългата му страна на мястото предназначено за това. След това свържете силиконовия маркуч към уреда, поставяйки отворения край от страната на изхода. Поставете на гърлото на бутилка с подходяща вместимост. Уверете се, че устройството е заредено, като натиснете бутона за включване. Ако искате да изключите, просто натиснете отново същия бутон.

Дизайн:

Дългият 55-сантиметров смукателен маркуч превръща помпата в универсална и може да се използва за туби с вместимост от 6 до 20 литра. Чучурът е метален. Изработен е от неръждаема стомана, без риск от корозия. Самият диспенсър е изработен от закалена PVC пластмаса и силикон. В горната си част има бутон.

Технически характеристики:

 • Смукателна сила на мотора: 4W;
 • Захранване: 220V/ DC-5V;
 • Безжична и/или жична употреба;
 • Акумулаторна батерия: 1200 mAh;
 • Позволява многократна употреба без презареждане;
 • USB изход за презареждане;
 • Бутон за включване и изключван;
 • Дължина на маркуча: 52см;
 • Размери: 13,2 см * 7,4 см.

Какво ще намерите в опаковката:

 • Иновативен смарт безжичен презареждащ се диспенсър за вода.
2021-06-17

Излезе реклама във viber и ми допадна цената

  2021-02-18

  Излезна първи в гугъл

   2020-11-17

   коректен магазин и бързи ддоставки.

    2020-11-13

    Предлагате конкурентни цени

     2020-10-30

     Приятел ми каза за вас

      2020-07-03

      Весели почивни дни,сладури!!!!

       2020-02-29

       Цената на продукта ми допада

        Напишете отзив

        Напишете отзив

        Напишете отзив

        Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

        Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

        Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.