Уреди против насекоми

Лампи против комари

Лампи против комари

Категории Категории
Уреди против насекоми(37)
Изчисти

Филтри

Затвори
Категории
Цена
  • От До
  • 3,00 лв. - 98,00 лв.

37 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

37 резултата

Какво представляват уредите за борба с вредителите

Борбата с вредителите във вашия дом, градина или работно помещение е по-лесна от всякога. Освен това тази защита от молец, муха, лисица, катерица, та дори и бездомно куче, е безвредна за човешкото здраве, за околната среда и за домашните любимци. В нашия онлайн магазин 4sales.bg предлагаме голямо разнообразие от продукти с електромагнит като:

  • ултразвуково устройство против насекоми;

  • апарат против хлебарки;

  • капан с лепило за мишки и плъхове;

  • соларен уред за борба с гризачите.

Всички те, с които мога да прогонвам тези вредители и да защитавам имота си, са на достъпни и дори конкуренти цени. Подходящи са за обработваеми къща, градински площи, които са нападнати от мишки, къртици, плъхове и други вредители, както и за всеки друг външен периметър и стопански двор. Някои от уредите работят с помощта на вибриращ звук с променлива честота, който се излъчва през различни интервали от време, така устройството не позволява гризачите да се адаптират, други пък работят с лек ток. Предпазват от досадните комари и се грижат за унищожаване на всички останали насекоми чрез електромагнитен сигнал. Спестяват употребата на различни неефективни отрови, скъпи препарати, кубчета, капани.

Къде и как се монтират

В зависимост от вида на устройството, и начинът на работа е различен, т.н. подходящи са за вътрешен и външен монтаж. Тези, които работят с електричество, трябва да бъдат постоянно включени в електрическата мрежа. Ефектът от тях се забелязва след няколко дни. Капанът с лепило за гризачи се поставя там, където е забелязано присъствие им. Той е представлява силно залепващ картонен капан. Няма мирис. Соларните устройства функционират без батерии, само и единствено с помощта на слънчевата енергия. Монтират се като се забиват в почвата достатъчно дълбоко, за да бъдат стабилни.  Намокрете пръстта, за да Ви е по-лесно. При първото си зареждане, на устройството са необходими от 3 до 4 часа, за да е в режим на готовност. След първата минута от активирането му, чуете звук, който е сигурен знак, че устройството работи. Уредите против молци пък могат да се поставят дори в гардероб, за да се спасите по-бързо от този вид нашественик.

Какво е действието

При устройствата работещи с ултразвук, през първите дни от активирането им, ще забележите, че насекомите се увеличават. Но не бива да се притеснявате, защото причината е в това, че те усещат въздействието на уреда, което ги кара да напускат обичайните си места. Започват да губят своите репродуктивни способности. В следващите 1 до 2 седмици, снесените от тях яйца ще се излюпват, но нови няма да има повече. За 4 до 6 седмици насекомите ще започнат да намаляват. А при тези, които действат срещу гризачите, може да забележите единични посещения. Те не бива да Ви смущават, тъй като животните няма да се задържат дълго време под неблагоприятното влияние на ултразвука. Режимът му на работа е изключително тих, безопасен и не на последно място – ефективен. Соларните уреди работят на същия принцип на прогонването. Лепилото в капана съдържа фъстъчено масло, което служи за примамка.

Защо да изберете 4Sales.bg

Ако търсите универсален, лесен, ефективен и безопасен начин за борба с вредителите в някоя сграда или външен периметър, то вие сте попаднали на точното място. Подарете си спокойствие, избирайки нашите продукти. Забравете за опасните и не толкова сполучливи методи, които нерядко се оказват загуба на време и средства. Забравете за защитното облекло. Моделите, които ние Ви предлагаме са мощен, но хуманен инструмент, ефикасно и бюджетно решение на проблема с вредителите и насекомите. Заповядайте!

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл