Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Ултразвуково устройство против насекоми – Pest Reject TV2

18,00 лв

Ултразвуково устройство против насекоми – Pest Reject TV2 #01108

Особености

По-топлите месеци от годината са съпътствани от всякакви видове насекоми, които нарушават комфорта във всеки дом. Вместо да пръскате с различни отрови и да вредите отчасти на здравето си, трябва да вземете по-сериозни мерки.

За да се отървете от тях и то за дълго, ви представяме едно на пръв поглед елементарно изделие. С помощта на ултразвук, всички досадни и нежелани гризачи и гадинки светкавично ще си потърсят нов дом, който със сигурност повече няма да бъде вашия.

Как работи уреда?

За да започне да излъчва вълни, устройството трябва да се включи към контакт. Режимът му на работа е изключително тих, безопасен и не на последно място – ефективен. Излъчването прави действията на нежеланите гадинки не дотам адекватни, те губят репродуктивните си способности и бързо избират друга зона, в която да се настанят. В рамките на 4-6 седмици, след първото включване на изделието, помещенията ви гарантирано ще са изчистени от снесени яйца и насекоми.

Изделието харчи по-малко ток от обикновена крушка, а може да работи постоянно. Покривната площ, в която животните не могат да издържат, е в радиус от 230 квадратни метра.

Приложение

С помощта на устройството, ще прогоните хлебарки, мравки, комари, мухи, паяци, всякакви дребни вредители, включително и мишки. Уредът е подходящ за употреба във всеки дом, тъй като няма неблагоприятно въздействие върху хората и домашните животни.

Можете спокойно да забравите за капаните, скъпите препарати, кубчетата и всички вредни за вас, но неефикасни за гадинките продукти.

Технически характеристики

 • Източник на захранване: AC 90 V-250 V 50-60 Hz;
 • Мощност: 5-6 W;
 • Цвят: бял;
 • Размер на артикула: 9 см х 5.5 см х 2.2 см;
 • Тегло: 0.160 кг.

Какво ще намерите в опаковката

 • Уред против вредители;
 • Гаранция: 12 месеца.
2019-08-02

И аз си взех един месец го имам вече намаляха засега дано да изчезнат нацяло

  2017-04-27

  Вкъщи напоследък има много хлебарки. Гледам винаги да е чисто и не знам откъде се появиха. Викахме фирма да пръска, но без ефект. Силно се надявам този уред да ни помогне.

   Напишете отзив

   Напишете отзив

   Напишете отзив

   Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

   Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

   Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.