Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Уред против хлебарки RIDDEX Plus Pestrepeller TV317

9,50 лв

Уред против хлебарки RIDDEX Plus Pestrepeller TV317 #03310

ОСОБЕНОСТИ

Riddex Plus Pestrepeller предпазва от повторната поява на мишки, плъхове, хлебарки, бълхи и мравки. Той работи с помощта на иновативна технология, която ще запази дома Ви свободен от вредители. Уредът охранява ефективно помещения до 50 кв. м.

ОПИСАНИЕ

Консумацията на електричество от уреда е незначителна и дори практически е нулева. Това предоставя една икономична и надеждна защита срещу вредители. Без да се налага употребата на химикали и отрови, или консумативи. Уредът не изисква допълнително обслужване.

КАК ФУНКЦИОНИРА?

Уредът трябва да е постоянно включен в електрическата мрежа. Ефектът от него се забелязва след няколко дни. Тогава ще се установите и отсъствието на гризачите. По отношение на инсектите, в първите дни след включване, се забелязва увеличение на активността им. Това е така, защото въздействието на уреда ги кара да напускат местата, където нормално се крият. Под въздействието на ултразвука, те губят репродуктивните си способности. През следващите 1-2 седмици снесените от тях яйца се излюпват, но нови няма да бъдат снасяни. За около 4 до 6 седмици постепенно намаляват инсектите. Не са изключени случайни посещения на гризачи, които да търсят храна. Но те няма да останат постоянно в охраняваната зона.

ДИЗАЙН

RIDDEX Plus Pestrepeller притежава светодиоден индикатор. Той свети в зелено, когато уредът е включен и работи нормално. С негова помощ може да бъде следена годността на уреда. Може да го ползвате и като осветително тяло. При натискане на бутона в горната част, корпусът светва с мека синя светлина.

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

 • Излъчва мощен 130dB ултразвуков сигнал с променлива честота в обхвата 30 kHz - 65 kHz.

КАКВО ЩЕ НАМЕРИТЕ  В ОПАКОВКАТА

 • Уред против хлебарки RIDDEX Plus Pestrepeller.
2021-06-02

Цените са по-ниски от останалите представители.

  2020-08-23

  Бързо и коректно обслужване!благодаря.

   Напишете отзив

   Напишете отзив

   Напишете отзив

   Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

   Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

   Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.