Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Ултразвуков уред за отблъскване на гризачи и насекоми Ridex Quad 2 в 1 TV456

16,60 лв

20,00 лв

-17%

-3,40 лв

Ултразвуков уред за отблъскване на гризачи и насекоми Ridex Quad 2 в 1 TV456 #05448

Описание:

Всички знаем колко е неприятно присъствието на гризачи и досадни насекоми в дома ни. Затова ние ви предлагаме едно иновативно и много икономично решение за вашия дом, а именно електрическия уред Ridex Quad 2 в 1. Уредът е напълно безопасен за вас и вашето здраве, както и за домашните любимци. Работата на уред се основава на технологията на ултразвукови и електромагнитни вълни, които спомагат за отблъскването на вредителите, но в същото време са невидими и безопасни за човека.

Предимства:

Уредът може да бъде използван за всякакви помещения във вашия дом включително детската стая и кухнята. Когато отидете на вилата, която не сте посещавали дълго време но сте оставили включен уреда постоянно така вие елиминирате всички вредители и това ще ви помогне за вашия приятен престой. Може също да го използвате и за вашия апартамент или в гаража. Работи с електрическата мрежа, но въпреки това не изразходва много електроенергия, тъй като е икономичен. Количеството което ще ви изхарчи е колкото на мобилно зарядно устройство. Ефективността на продукта е до 200 квадратни метъра. Няма нужда от закупуване на допълнителни аксесоари и не изисква никаква грижа. Няма срок на годност и може да бъде оставен да работи цяла година без да бъде изключван.

Приложение:

Както ви споменахме по горе с каква технология разполага уреда, сега ще ви обясним по какъв начин действа тя. Чрез кабелите на помещенията електромагнитния импулс преминава и достига до места където има струпване и размножаване на вредители. Импулса влияе негативно на нервната система на вредителите и те по този начин са принудени да напуснат своето местообитание. Ултразвуковите вълни се разпространяват в стаята и по този начин принуждават вредителите да се махнат от зоната на влияние. Уредът няма вредно влияние върху нашите електрически уреди.

Как се използва:

Сложете уреда в контакт. Когато уреда работи има светеща зелена светлина или мига често, червената светлина също мига. Зелената светлина ни сигнализира работоспособността на устройството, а червена показва работата на електромагнитните импулси. Разполага и с нощна светлина, която се включва посредством белия бутон. Най-голяма ефективност има от електрическия импулс първите 7 до 14 дни. През втората седмица може да наблюдавате по голям брой насекоми и вредите. Това е добър знак, тъй като значи, че те изпитват дискомфорт и търсят начин да избягат. След тези получени резултати не се препоръчва да се изключва уреда.

Характеристики:

 • Мрежови параметри: 220 V; 50 Hz;
 • Мощност: 4 W;
 • Импулсна честота: 0,8 - 1,0 Hz;
 • Работен температурен диапазон -30ºС .. + 40ºС;
 • Площ на действие: 200 м²;
 • Размери: 80x70x100 мм.

Какво ще намерите в опаковката:

 • Ултразвуков уред за вредители и гризачи Riddex Quad 2 в 1;
 • Инструкция за употреба;
 • Транспортна опаковка;
 • Гаранция: 12 месеца.
2020-07-05

Ползвам го вече 6години. Даже миризливките умират вън на мрежата, комарите също,нямам никакви проблеми с насекоми!

  Напишете отзив

  Напишете отзив

  Напишете отзив

  Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

  Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

  Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.