Пудри за лице

Категории Категории
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
  • От До
  • 2,00 лв. - 73,00 лв.

11 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

11 резултата

Днес повече от всякога грижата за външния вид е необходима, тъй като има значение дали сме хубави, какво впечатление правим на околните и дали ние самите се харесваме. Пудрите за лице са един мощен инструмент за подобряване състоянието на кожата и как изглеждаме на всяко значимо за нас събитие. Кога е наложително тяхното нанасяне и какви видове са достъпни в онлайн магазин 4sales.bg? Кой може да ги носи? Нека видим!

Кога се слага пудра за лице

Пудри

Този продукт обикновено представлява прахообразно вещество, за нанасянето на който се използват специални удебелени бели четки. Този продукт има няколко разновидности, за част от които ще стане дума по-долу. Пудрата за лице има няколко предназначения, а най-основният е образуването на равномерен и сияен тен. Нанасянето става в тънък слой, така че да се уеднакви тена и да се получи цялостно покриване и фиксиране на основата. По този начин, гримът остава по-траен, кожата не се омазнява и изглежда по-свежа.

При нанасяне на пудрата за лице, задължително обхванете зоната около устните, очите и миглите, с което ще положите основата за по-дълготрайни и устойчиви сенки за очи. В същото време, тези козметични продукти се използват и в случаите, когато кожата Ви е покрита с множество пори, които искате временно да скриете. Добър избор е използването им и при нанасянето на фон дьо тен, тъй като пудрата за лице ще удължи дълготрайността на ефекта, дори и във влажното или горещо време.

Какви модели ще намерите в сайта

Пудри за лице

Разновидностите на пудри за лице са доста и трябва да можем да ги различаваме, така че съобразно ефекта, който искаме да постигнем, да ги подбираме правилно. Сред основните достъпни в онлайн магазин 4sales.bg качествени модели са:

  • Матиращи - те са предпочитани от дамите, които имат видимо мазна кожа и искат да прикрият този неприятен ефект;

  • Прозрачни - предпочитани са при суха или нормална кожа, карайки я да изглежда по-естествено;

  • Блестящи - името само подсказва, че този продукт създава бляскав ефект, придавайки свежест и блясък;

  • С фактор - предназначени са за защита срещу слънчевите UV лъчи. Предотвратяват изгаряне на кожата и запазване на нейния отличен вид.

За кого са подходящи

Обикновено, към пудрите за лице посягат дамите, желаещи да прикрият определени видими иначе дефекти на кожата, когато тя е мазна или при наличие на видими черни пори. В други случаи, този козметичен продукт е подходящ за тези, които искат да постигнат фиксиращ ефект на грима или фон дьо тена. В други случаи, подобен прахообразен продукт се използва от хората, желаещи да подобрят цвета и тена си и той да се запази, дори и в горещите или дъждовни дни. Така, че ако искате да постигнете някой от описаните ефекти, заповядайте в онлайн магазин 4sales.bg и вижте изгодните цени.

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл