Четки за коса

Категории Категории
Уреди за здраве и красота(1650)
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
  • От До
  • 4,00 лв. - 132,00 лв.

19 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

19 резултата

Много жени, които по природа са с къдрава и чуплива коса, искат точно обратното на това, което имат.  Тоест, тези с чуплива искат права, а тези с права, искат чуплива. Ето как всъщност се появяват и четките за изправяне на косата. Но как всъщност се използват, какви електрически модели ще откриете в раздела на онлайн магазин 4sales.bg, могат ли да се използват и за изсушаване?

Как работят ел. четките за изправяне на коса

Както вероятно забелязвате от картинките на различните продукти, те много наподобяват тези за обичайно разресване. Тайната обаче е там, че само за 10-на минутки всяка дама може да си направи бърза и красива прическа, без да използва други устройства и принадлежности. Работата на четката за изправяне се състои в два аспекта:

  • Нагряване - устройството е оборудвано с нагревателни керамични пластини, притежаващи турмалиново покритие и дълги зъбци, в краищата на които има защитни силиконови топчета предпазващи косъма и кожата от повреда и нараняване. Нагряването на косата спомага за нейната механична обработка - изправянето;

  • Механична обработка - така, след като започне разресването на косата с нагрятата вече четка, разположените шахматно стърчащи елементи всъщност изпъват косъма и под въздействието на високата температура, всъщност настъпва и изправянето. Тоест, Вие с едно движение извършвате едновременно две неща.

Съобразно мнения на експерти от бранша, за максимална ефективност, разресването трябва да става на кичури и без опъване с усилия или скубане. Просто преминаването между зъбците на четката трябва да става плавно и естествено, без прилагане на излишна сила.

Какви модели ще видите в сайта

Както винаги, продуктовата гама на онлайн магазин 4sales.bg е доста разнообразна и предлага различни видове професионални четки за изправяне на коса. Към днешна дата ще срещнете още масажни и въртящи се видове, предлагащи допълнително масажиране на скалпа. Тук още Ви очаква и четка за лазерно разресване, изправяне и стимулиране растежа на косата. 

Може ли да се използват за изсушаване

Това е напълно възможно, с оглед на режима за нагряване и издухване на топлия въздух. Тоест, по време на разресването, остатъчната влага се изпарява и подсушава скалпа на главата. Също, в гамата Ви очаква устройство с множество различни приставки и въртяща се глава, позволяваща създаване на бърза прическа и сушене едновременно. Отделно, при нас ще откриете и мултифункционален сешоар, който е с мощност 1000W и може да е доста ефективен при нуждата от бързо подсушаване на главата.

За да се възползвате от евтините цени и качествените продукти на онлайн магазин 4sales.bg, заповядайте още сега, разгледайте предложенията в раздела и при нужда от професионална помощ, свържете се с нас.

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл