Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Четка за изправяне на коса Luxury TV10

19,50 лв

42,00 лв

-54%

-22,50 лв

Четка за изправяне на коса Luxury TV10 #03276

ОСОБЕНОСТИ

Четката е подходяща за изправяне и изсушаване. Може да я използвате върху мокра и суха коса. Отрицателните йони на четката намаляват значително наелектризирането. Също така не уврежда структурата на косата.

ОПИСАНИЕ

Максималната температура, на която работи четката е 230℃. Външната ѝ част е термо обезопасена и няма опасност да се нараните. Четката има 10 нива на настройка на температурата, като всяко ниво може да се променя с по 5о С. За мека коса използвайте на 170о – 200о. За средно мека коса използвайте при температура около 190о - 210о градуса. За нормална коса настройте на 210о - 230 о градуса

КАК ФУНКЦИОНИРА?

За да включите четката, задръжте бутона за включване за 3 секунди. За изключване, повторете същата операция. За да получите по-дълготраен ефект, използвайте стилизиращ продукт. Винаги използвайте четката върху чиста коса. След един час работа, уредът автоматично се изключва. Пазете от падане и удари. Не използвайте, при наличие на механична повреда. Също така не използвайте продукта в мокри помещения и близост до вода.

ДИЗАЙН

Четката за изправяне на коса е в розов цвят. Дизайнът ѝ е стилен. Разполага с LCD дисплей, показващ температурата на работа. Има бутон за регулирането ѝ. Подвижният кабел, който се върти на 360о я прави удобна за употреба.

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

 • Тегло: 748 грама;
 • Размери: 32 см * 15 см * 10 см;
 • Захранване: 220 V;
 • Мощност: 30 W;
 • Работна температура: 60℃ - 230℃.

КАКВО ЩЕ НАМЕРИТЕ В ОПАКОВКАТА

 • Електрическа четка за изправяне на коса Luxury.
2020-01-03

Много са сполучливи продуктите и на добра цена

  Напишете отзив

  Напишете отзив

  Напишете отзив

  Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

  Други потребители избраха също Всички Преси за изправяне

  Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

  Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.