Дронове за начинаещи

46 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

46 резултата

Дронове – не съвсем нова дума в речника както на децата, така и на възрастните. Много почитатели на модерните и съвременни джаджи от доста време разполагат с дрон, управлявали са подобно нещо или са на път да си купят. Разбира се има и такива, които отдавна работят с дронове и вече са влезли в категорията на професионалистите.

И все пак ако клиентът все още се оглежда и обмисля покупката на дрон, то е по – добре да се насочи към покупката на дрон за начинаещи.

Какво представляват дроновете за начинаещи

любителски дронове

Като начало цените на дроновете за начинаещи и такива за напреднали са доста различни. Докато на пазара може да се намерят доста евтини модели с много малко допълнителни екстри, които са много подходящи за първи стъпки в пилотирането на дрон, то скъпите модели, чиято цена надвишава 1000 лв. са създадени за потребители, които имат ясна представа какво търсят и какво очакват да получат.

Дроновете за начинаещи са много лесни за управление, нямат голям набор от допълнителни атрибути, имат малки размери, с които лесно минават за детска играчка.

Някои имат камера, с която се снима в реално време, докато при други този атрибут липсва. По – скромните параметри на дроновете за начинаещи се отразяват разбира се и върху цените. Има доста предложения, които са съобразени с това, че клиентът до сега не е пилотирал подобно нещо и има нужда от по – близък контакт със своето устройство. Дроновете за начинаещи са проектирани така, че потребителят да може да изгради рефлекси за работата с него, без това да представлява риск за околните.

Как да се избере дрон за потребители, които нямат никакъв опит

  • Време за полет. Колко време може да лети устройството и какво е неговото време за зареждане. Някои фактори като размерът на батерията, теглото на дрона и маневрите играят роля при времето за полет. Дроновете за начинаещи обикновено имат по – малко време за лете от порядъка на до 10 – 15 мин.;
  • Ниво на владеене на дрона. Когато става въпрос за напълно начинаещ пилот на дрон, то е по – добре да се заложи на устройство с по – ниска цена. Ниският ценови клас дава предимства като намалява възможните екстри, но пък усъвършенства рефлексите. А и ако се разбие при различни обстоятелства няма да са потънали много пари в този уред;
  • Контрол. Дали контролът на дрона идва от приложение, инсталирано в телефона на потребителя или има отделен контролер, който е в комплект с устройството. За начинаещи отделния контролер е по – добрият вариант, защото не натоварва мобилния телефон. Повечето дронове имат контролери с монитор, който предава данните в реално време;
  • Камера. Има много устройства, дори в ниския ценови клас, които имат камера, но нейната резолюция не е висока. За напълно начинаещи може да се подбере дрон без камера, за да може потребителят да се научи първоначално на поведението на устройството. Въпреки това камерата си е една приятна и много забавна екстра;
  • Издръжливост на батерията. Това обикновено е упоменато в техническите характеристики на всеки продукт. Там е означено времето за зареждане, полет и големината на батерията;
  • Наличие на резервни части и инструменти за ремонтиране на устройството. Все пак става дума за дронове за начинаещи, така че не е лошо в комплекта да има някоя и друга допълнителна резервна част. Само за всеки случай.

Размери на дроновете за начинаещи

Големината на дроновете за начинаещи е много различна и зависи от избрания модел. В 4sales.bg има както големи размери дронове като малки под 5/5 см, така и големи с габарити от около 50/50 см. Разнообразието от големини по никакъв начин не пречи на стабилната работа на устройствата. Мини дроновете например има сходни характеристики с нормалните такива, но всички екстри се съхраняват в по – малка кутия.

И все пак, ако смятате да водите вашият дрон в планината и да го пускате на големи открити пространства – заложете на по – голям размер. Така ще бъде видим на открито. Когато става въпрос за ползване на дрон в по –малки пространства може да се заложи и на умалените размери.

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл