Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Дронове за начинаещи

Съдържа 47 продукта.

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

Дронове – не съвсем нова дума в речника както на децата, така и на възрастните. Много почитатели на модерните и съвременни джаджи от доста време разполагат с дрон, управлявали са подобно нещо или са на път да си купят. Разбира се има и такива, които отдавна работят с дронове и вече са влезли в категорията на професионалистите.

И все пак ако кли...

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

Дронове – не съвсем нова дума в речника както на децата, така и на възрастните. Много почитатели на модерните и съвременни джаджи от доста време разполагат с дрон, управлявали са подобно нещо или са на път да си купят. Разбира се има и такива, които отдавна работят с дронове и вече са влезли в категорията на професионалистите.

И все пак ако клиентът все още се оглежда и обмисля покупката на дрон, то е по – добре да се насочи към покупката на дрон за начинаещи.

Какво представляват дроновете за начинаещи

Като начало цените на дроновете за начинаещи и такива за напреднали са доста различни. Докато на пазара може да се намерят доста евтини модели с много малко допълнителни екстри, които са много подходящи за първи стъпки в пилотирането на дрон, то скъпите модели, чиято цена надвишава 1000 лв. са създадени за потребители, които имат ясна представа какво търсят и какво очакват да получат.

Дроновете за начинаещи са много лесни за управление, нямат голям набор от допълнителни атрибути, имат малки размери, с които лесно минават за детска играчка.

Някои имат камера, с която се снима в реално време, докато при други този атрибут липсва. По – скромните параметри на дроновете за начинаещи се отразяват разбира се и върху цените. Има доста предложения, които са съобразени с това, че клиентът до сега не е пилотирал подобно нещо и има нужда от по – близък контакт със своето устройство. Дроновете за начинаещи са проектирани така, че потребителят да може да изгради рефлекси за работата с него, без това да представлява риск за околните.

Как да се избере дрон за потребители, които нямат никакъв опит

  • Време за полет. Колко време може да лети устройството и какво е неговото време за зареждане. Някои фактори като размерът на батерията, теглото на дрона и маневрите играят роля при времето за полет. Дроновете за начинаещи обикновено имат по – малко време за лете от порядъка на до 10 – 15 мин.;
  • Ниво на владеене на дрона. Когато става въпрос за напълно начинаещ пилот на дрон, то е по – добре да се заложи на устройство с по – ниска цена. Ниският ценови клас дава предимства като намалява възможните екстри, но пък усъвършенства рефлексите. А и ако се разбие при различни обстоятелства няма да са потънали много пари в този уред;
  • Контрол. Дали контролът на дрона идва от приложение, инсталирано в телефона на потребителя или има отделен контролер, който е в комплект с устройството. За начинаещи отделния контролер е по – добрият вариант, защото не натоварва мобилния телефон. Повечето дронове имат контролери с монитор, който предава данните в реално време;
  • Камера. Има много устройства, дори в ниския ценови клас, които имат камера, но нейната резолюция не е висока. За напълно начинаещи може да се подбере дрон без камера, за да може потребителят да се научи първоначално на поведението на устройството. Въпреки това камерата си е една приятна и много забавна екстра;
  • Издръжливост на батерията. Това обикновено е упоменато в техническите характеристики на всеки продукт. Там е означено времето за зареждане, полет и големината на батерията;
  • Наличие на резервни части и инструменти за ремонтиране на устройството. Все пак става дума за дронове за начинаещи, така че не е лошо в комплекта да има някоя и друга допълнителна резервна част. Само за всеки случай.

Размери на дроновете за начинаещи

Големината на дроновете за начинаещи е много различна и зависи от избрания модел. В 4sales.bg има както големи размери дронове като малки под 5/5 см, така и големи с габарити от около 50/50 см. Разнообразието от големини по никакъв начин не пречи на стабилната работа на устройствата. Мини дроновете например има сходни характеристики с нормалните такива, но всички екстри се съхраняват в по – малка кутия.

И все пак, ако смятате да водите вашият дрон в планината и да го пускате на големи открити пространства – заложете на по – голям размер. Така ще бъде видим на открито. Когато става въпрос за ползване на дрон в по –малки пространства може да се заложи и на умалените размери.

Още
Дронове за начинаещи : ОТЗИВИ ОТ КЛИЕНТИ
Безплатна доставка за продукти на стойност над 200лв за следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Види, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Силистра, Разград, Ямбол, Сливен, Враца, Велико Търново, Търговище, Габрово, Видин, Смолян, Шумен, Добрич, Велинград, Ботвеград, Карнобат, Казанлък, Панагюрище, Пещера и още...

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.