Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Дрон Syma X5SW Explorers с 2mpx HD камера, 2.4 Ghz обхват до 200 метра

134,79 лв

Купи на кредит

Дрон Syma X5SW Explorers с 2mpx HD камера, 2.4 Ghz обхват до 200 метра #00270

Квадрокоптер SYMA X5SW

Syma X5SW e оригинален продукт на световно извстният производител  на иновационна електроника Syma toys.

След успеха на модела Х5С сега пристига обновената модификация, подобрена и вече с Wi-fi предаване на образа в реално време на устройство с Андройд. Колко е добра и какво е променено?

Външен вид и опаковка

Една от причините предишната модификация да е толкова популярна беше изчистения дизайн. Кръстообразната форма е запазена, шасито се променя от двойни плазове на 4 опори. Към дистанционното управление е добавена стойка за мобилен телефон. Поставката за телефон на дистанционното става за всеки модел смартфон. Камерата вече е 2MP и на гърба й се намира антената за предаване на сигнала до приемащото устройство било то таблет или телефон. Syma X5SW  е изработен от иновационен материал abs който се огъва но не се чупи.

Монтаж и първи стъпки

Винаги се започва с поставянето на протекторите. От една страна те трябва да са достатъчно леки, за да не влияят на полета. От друга е важна здравината и еластичността им, за да предпазват витлата от счупване и моторите от изгаряне при попадане на външен предмет в обсега им. Доставените в комплекта отвертка и достатъчно винтчета дават възможност на всеки лесно да монтира всичко. Не си мислете, че като оставите батерията цяла нощ на зарядното, ще се напълни повече – така само ще намалите живота й като цикли.  Съветът ни е за първия обучителен полет (задължително на закрито) да се ползва заводския заряд. Преди всяко излитане пултът и куадкоптерът се сдвояват. Прави се чрез левият джойстик – дава се до упор на пълна мощност и се връща в долу положение, изписква два пъти и е готов за излитане. Опитайте се да свикнете с размера на апарата, с радиуса му на завой около оста си и с приземяването. За последното има един трик – точно преди да се докосне земята подайте малко мощност с левия джойстик и куадкоптерът ще легне на 4-те си опори. Случва се понякога след по-грубо кацане или удар да започне да „лети на една страна“ и жироскопът да поиска нулиране. Това става чрез поставяне на апарата на хоризонтална плоскост и задържане за около 2-3 секунди на двата джойстика в положение „надолу-надясно“ . Диодите на осветлението премигват 3 пъти и при следващото вдигане всичко ще е наред.

Преминаваме към режима „Видео от пръв поглед“. Преди всичко трябва да се знае – обхватът на предаване на картината зависи от приемащото устройство. При всяко положение е по-малък от този на дистанционното, но в общия случай е 150 метра. Съобразявайте се с това! Приложението, което ще инсталирате на таблета или телефона, ползвани като визьор, се нарича  Syma FPV android.apk . Има го както в сайта на Syma, така и в Google Play (APPStore за моделите на Епъл). След инсталацията е необходимо ръчно да сдвоите камерата, която се вижда като рутер в настройките, и приемащото устройство. Пускате приложението и ще видите образа в реално време. Добавен е режим на полет Headless. След активирането му със задържането на бутона в горната лява част на пулта апаратът ще изпълнява левия и десен вираж независимо от положението си в пространството, което облекчава пилотирането.

В заключение: Промените в модела не са кардинални, просто сега той прави всичко по-добре. Отлична новина е запазването на достъпната цена.

Технически характеристики:

 • Цвят : бял;
 • Честота: 2.4 Ghz;
 • 4 канала прием и предаване;
 • 6 – посочен жироскоп;
 • Камера : 2 МегаПиксела HD  2 mpxiels (мегапиксела );
 • Обхват : до 200 метра;
 • Полет  :  10 - 12 минути;
 • Зареждане : около 180 минути;
 • Допълнителни функции : HeadLess режим,FPV ( предаване в реално време ) Wi-fi,  360 – градусов лупинг;
 • Дигитатен компас (Headless mode);
 • WiFi връзка с iOs и Android;
 • Захранване : 3.7V 500 мАч;
 • Захранване на дистанционното : 4 броя 1.5V AA (не са включени в комплекта);
 • Размери: 315 x 315 x 105 мм;
 • Гаранция: 12 месеца.
Дрон Syma X5SW Explorers с 2mpx HD камера, 2.4 Ghz обхват до 200 метра 48 Дрон Syma X5SW Explorers с 2mpx HD камера, 2.4 Ghz обхват до 200 метра 49 Дрон Syma X5SW Explorers с 2mpx HD камера, 2.4 Ghz обхват до 200 метра 50 Дрон Syma X5SW Explorers с 2mpx HD камера, 2.4 Ghz обхват до 200 метра 51 Дрон Syma X5SW Explorers с 2mpx HD камера, 2.4 Ghz обхват до 200 метра 52 Дрон Syma X5SW Explorers с 2mpx HD камера, 2.4 Ghz обхват до 200 метра 53 Дрон Syma X5SW Explorers с 2mpx HD камера, 2.4 Ghz обхват до 200 метра 54 Дрон Syma X5SW Explorers с 2mpx HD камера, 2.4 Ghz обхват до 200 метра 55 Дрон Syma X5SW Explorers с 2mpx HD камера, 2.4 Ghz обхват до 200 метра 56
Къде може да се лети с дрон?
Как да свържем камерата на дрон към телефон?
Каква е разликата между “Квадрокоптер” и “Дрон”?
Aliexpress в България чрез 4Sales.bg
Syma X8SW квадрокоптер за начинаещи
Черният ястреб Syma X5SW FPV WiFi 2.4 Ghz
2019-08-06

Dobra cena

  2018-11-14

  избрах да пазарувам от вас защото получих съдействие от Христо Христов при избора

   2018-05-21

   защото всички продукти са на много добри цени

    2017-12-20

    Защото е по ефтино

     2017-11-24

     избрах да пазарувам от вас тейкато чух добри отзиви за вашия сайт и че сте коректни с клиентите

      2017-11-02

      Допада ми сайта като оформление, достъпност и реакция на операторите .. .

       2017-07-11

       ПОВЯРВАЙТЕ МИ,ПРЕКРАСЕН ЧОВЕК Е СОБСТВЕНИКЪТ НА "4 SALES.BG".....ГОЛЯМ БЪЛГАРИН,С ГОЛЯМО СЪРЦЕ , НО В РАБОТАТА СИ ТОЙ И СЛУЖИТЕЛИТЕ МУ СА БУКВАЛНО КАТО ГЕРМАНЦИТЕ-ТОЧНИ И ПЕРФЕКТНИ СА В РАБОТАТА СИ.....2 ПЪТИ ПОЧТИ БЕЗ ПАРИ ДАДЕ НА ЕДНО СИРАЧЕ,ИНВАЛИД ОТ РАЗГРАД ДРОНОВЕ.....ЖИВ И ЗДРАВ ДА Е,НЕ ГО ПОЗНАВАМ,НО СА ЯВНО ПРЕКРАСНИ ХОРА И ПРОФЕСИОНАЛИСТИ-ХВАЛА.....

        2017-05-25

        Този дрон може ли да се използва при лоши метеорологични условия? Много ми харесва и цената ме устройва. Още утре ще си го поръчам.

         2017-05-23

         interesna igrachka, mnogo se zabavlqvame

         • 0 от 1 човека смятат, че този отзив е полезен.
         2017-01-31

         Благодаря на 4sales.bg за бързата доставка.Успяха за по-малко от 4 часа да доставят дрона до мен.Спечелихте един клиент!

         • 0 от 1 човека смятат, че този отзив е полезен.

         Напишете отзив

         Напишете отзив

         Напишете отзив

         Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

         Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

         Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.