Безжични клавиатури

Категории Категории
Входни периферни устройства(65)
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
  • От До
  • 15,00 лв. - 80,00 лв.

13 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

13 резултата

Какви са предимствата на безжичните клавиатури?

Клавиатури безжични
Практичната безжична клавиатура може да намали бъркотията върху бюрото ви и да ви помогне да пишете по-бързо и да се чувствате по-удобно, докато пишете и играете – не само на настолния компютър или лаптопа, но и на таблета, телефона или телевизора. Те са фаворити на мнозина, тъй като са приятни на допир, гъвкави, евтини и малки по размер. Безжичните технологии значително се подобриха през последните няколко години - затова не е чудно, че на пазара все по-често се предлагат геймърски безжични клавиатури.


Освен това, че е важно да имате предвид някои основни характеристики на уредите, а именно свързаност и живот на батерията, то избирането на най-добрата не е толкова различно от избора на клавиатура като цяло. А във 4sales изборът е лесен, тъй като всички продукти, които предлагаме, са с гарантирано високо качество и на страхотни цени.


Позволявайки ви да управлявате смарт устройството си, без да се налага да свързвате с кабел, нашата високоефективна гама от артикули са подходящи за използване с повечето водещи операционни системи. Нашите предложения се отличават с редица вълнуващи функции като вградени акумулаторни батерии, подобрена стабилност, подсветка, които допълнително ще подобрят цялостното ви преживяване и ще отговорят на вашите нужди за работа и забавление.
Безжичните машинки са отлично настолно решение за амбициозни потребители. Те могат да се използват в рамките на определен обхват на вашия лаптоп, без да се налага да се тревожите за евентуален разпад на връзката, дори и в големи пространства. Освен че са функционални, джаджите изглеждат страхотно. Гарантирайте си удоволствие, избирайки продукт, който отговаря на търсеното от вас.

Как да свържете безжичната клавиатура с друго устройство?

Цени на клавиатури
А осъществяването на връзка между безжичната мишка и друго устройство е толкова лесно.

  • Свържете я с телевизора си чрез Wi-Fi или Bluetooth технология, улеснявайки въвеждането на думи за търсене, пароли и актуализации от удобството на вашия диван;
  • За да свържете устройствата си, прелистете ръководствата на потребителя. За безжичните клавиатури включете USB ключа в един от USB портовете на телевизора, докато двете устройства са включени;
  • Телевизорът автоматично трябва да открие клавиатурата и да се свърже с нея;
  • Ако клавиатурата ви е с Bluetooth технология, отворете менюто на Bluetooth на телевизора и включете клавиатурата в режим на сдвояване;
  • Въведете нейната парола по подразбиране, поместена в ръководството на потребителя, за да свържете устройствата.

Стъпките са няколко и всичко е толкова лесно.


Какво ви очаква във 4sales.bg?


Все още не сте открили това, което търсите? В нашия онлайн магазин ще откриете практични и елегантни решения за безжични клавиатури с отлично качество. Ултра тънки, в модерни цветове, мини модели, с ергономичен дизайн, който ще покрие на високите изисквания на всеки потребител. При нас може да откриете аксесоар за всеки бюджет и изискване – независимо дали търсите нещо просто и достъпно за ежедневна употреба или сте страстен геймър, който се нуждае от техническа подкрепа, която да го доближи да нивото на професионален играч. Ние имаме бюджетни опции, които напълно ще отговорят на нуждите ви.

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл