Електрически масажори за тяло

Масажори за врат и масажни яки

Масажори за врат и масажни яки

Масажори за гръб и кръст

Масажори за гръб и кръст

Масажори за крака, стъпала и ходила

Масажори за крака, стъпала и ходила

Масажни възглавници

Масажни възглавници

Антицелулитни масажори

Антицелулитни масажори

Масажори за глава

Масажори за глава

Уреди за електростимулация, електростимулатори

Уреди за електростимулация, електростимулатори

Масажори за лице

Масажори за лице

Категории Категории
Изчисти

Филтри

Затвори
Категории
Цена
 • От До
 • 2,00 лв. - 2800,00 лв.

118 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

118 резултата

В забързаното ежедневие и претоварения стил на живот за много хора посещението на салон за ръчен масаж изглежда само като мечта. Пренесете релакса в уюта на дома и се отдайте на хубав електрически масаж, без да се отказвате от почивката на дивана! Тук може да откриете различни видове масажори за тяло, антицелулитни, за крака, лице, гръб и дори масажен дюшек за цялото тяло!

Избор на подходящия масажор

 • В сайта се предлагат различни по вид, цена и предназначение – за цялостен масаж на тялото, за отделни части, антицелулитни, ултразвукови, колани с отслабващ ефект и др. Как да се избере подходящия масажор за конкретните проблеми? Ето няколко опорни точки:
 • Кой е проблема, с който потребителят иска да се бори? Целулит, умора на очите и главоболие, болки в областта на раменете, гърба, кръста. Това е първата точка, за да може клиентът да получи по – добра ориентация в предлаганите продукти;
 • Класически масажор ли е необходим или с различни приставки? Подборът зависи от желанието на клиента да има един стандартен уред или такъв с различни функции. Уредите за шиацу масаж са едни от най – популярните, защото пренасят стандартното източно изкуство директно в дома на потребителя;
 • Функции – какви функции иска потребителят да използва – масаж само на една зона, третиране на различни зони на тялото против целулит, възможност за затопляне на зоната и др.;
 • Дали да бъде портативен и да се пренася лесно, или пък домашен и ще стои само на едно място. Има и двата варианта според желанието на потребителя да го ползва и в офиса и в дома, или само на едното място;
 • Типът на захранване – дали да се включва в ел. мрежата или да работи на батерии;
 • Начин на управление – с или без дистанционно.

Принцип на функциониране на масажорите

Масажори

В зависимост от типа масажор дали той ще бъде инфрачервен или антицелулитен или предназначен за класически масаж на цялото тяло се различават и функциите. Според различните типове масажори се различават и принципите им на работа. При акупунктурните масажът наподобява този на акупунктурата, при вибромасажните – посредством вибрация, при инфрачервените – посредством масажиращи инфрачервени лъчи.

При използване на масажора се избира желаната програма и просто се пуска. Принципът на работа е осигуряване на максимална защита, но и удовлетвореност на потребителя. В зависимост от типа на продукта има възможност за работа чрез инфраред затопляне или посредством вибрационни импулси.

За кого са подходящи масажорите

Електрически масажори

Практически за всички! Много хора, които работят продължително време в седнало или изправено положение. Това натоварва отделни части от тялото като гърба, врата, краката. Работещите пред компютър често страдат от болки в областта на главата и претоварване на очите. Масажорите за очи са много добро решение за намаляване и премахване на тези болки, защото действат върху точките на лицето, третирани при акупунктура.

Много дами страдат целулит – неприятен проблем, който тормози все повече жени по света без значение от теглото им. Затоплянето, комбинирано с дълбок масаж от подходящия масажор може да премахне целулита от тялото без големи инвестиции в скъпи антицелулитни процедури.

Защо да изберем 4sales.bg за доставчик на масажор

 • Гарантиран произход и качество;
 • 15 дни право на връщане на продукта;
 • Голямо разнообразие от предлаганите видове масажори и тяхното предназначение;
 • Едногодишна гаранция на всички закупени уреди от онлайн магазин 4sales.bg;
 • Бърза доставка до всяка една точка в България;
 • Прегледът и тест преди заплащане на закупените от онлайн магазин 4sales.bg артикули в офиса на куриерската компания;
 • След покупката всеки клиент има 15 дни право на връщане на продукта.

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл