Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Нефритен масажор за лице с 2 ролки, в комплект с плосък нефритен камък TV645

14,00 лв

Нефритен масажор за лице с 2 ролки, в комплект с плосък нефритен камък TV645 #06496

Описание:

На Запад скъпоценните камъни като диаманти или рубини представляват най-високо класираните символи на статуса. В Китай обаче нефритът е символ на статут, духовност, чистота и здраве в продължение на повече от 9000 години. Ценността, която китайската култура поставя върху нефрита, не може да бъде занижена. Какво  можем да очакваме от използването на нефрит. И сега се предлагат съвременни инструменти за масаж като този с две въртящи се ролки (малка и голяма) на елегантна дръжка. Към инструмента е добавен и бонус- нефритен плосък камък с много интересна форма.  

Особености:

Нефритът от векове се оформя като инструменти за кожата. Инструментът Jade Roller е издълбани от нефрит и се използва за повишаване на жизнеността и разкрасяване на външния вид на кожата. Чрез уникални движения, свързани с тези инструменти, можем да успокоим кожата, да намалим появата на подпухналост, да тонизирате външния вид на кожата и да облекчим появата на стареене. Тези ефекти, съчетани с лечебните свойства на нефритения камък, могат да доведат до по-ясен, стегнат, по-гладък тен. Това са красиви, луксозни инструменти, които ни карат да се чувстваме по-добре и да изглеждаме по-млади, а кой не би искал това Отделно, към комплекта вие получавате специален нефритен камък с неправилна форма. С този плосък камък можете да си правите масаж, като извивките му следват контурите на лицето и по този начин постигате пилинг ефект. 

Дизайн: 

Този нефритен инструмент се използва главно върху кожата на лицето., като притежава две ролки – по-голяма и по малка за различните зони на лицето и тялото. Интересното при него е , че и самата дръжка е изработена от висококачествен нефрит, което го прави да изглежда като едно истинско бижу. Плоският масажен камък, включен в комплекта е познат на китайците още от древността. Формата му донякъде наподобява тази на сърце. 

Как функционира:

С помощта на Jade Roller намалявате подпухналостта на лицето безпрепятствено, редуцирате тъмните кръгове около очите, стягате порите и смалявате размера им, подобрявате отпуснатата кожа и намалявате бръчките. Всичко това можете да вършите в домашни условия, просто плъзгайки нефритените ролки върху кожата си.

Технически характеристики:

 • Нефритен уред за подмладяване кожата на лицето Jade Roller, Марка Франческа;
 • Материал: Нефрит;
 • Дължина: 14 см;
 • Широчина на голямата ролка: 4.5 см;
 • Широчина на малката ролка: 2 см;
 • Размери на плоския камък Gua Sha – 12 см х 12 см;
 • Тегло: 80 гр;
 • Тегло с опаковката: 114 гр;
 • Цвят: зелен нефрит и златист метал.

Съдържание на опаковката:

 • 1 бр.- Нефритен уред за подмладяване кожата на лицето Jade Roller;
 • 1 бр. - Плосък нефритен камък.
Различните видове масажори за лице и техните ползи
2021-03-20

Защото този продукт при вас е на най - ниска цена до момента, която съм срещала!

  2021-02-18

  Харесват ми вашите продукти

   2021-01-25

   цената е добра

    2021-01-25

    Допадна ми продукта.

     2021-01-02

     най-добра цена

      Напишете отзив

      Напишете отзив

      Напишете отзив

      Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

      Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

      Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.