Зимни шапки

Категории Категории
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
  • От До
  • 10,00 лв. - 19,00 лв.

6 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

6 резултата

В студеното време, зимните шапки са важен атрибут в гардероба на всеки човек, но и разновидностите днес са изключително много. Ето защо, по-долу накратко ще разгледаме предлаганите в онлайн магазин 4sales.bg модели и ще видим особеностите при избора.

Какви модели зимни шапки ще намерите

Модели на шапки

Освен предпазване на главата от измръзване, зимните шапки са и елегантен аксесоар, който може да бъде основен елемент от цялостната визия. Най-атрактивни и актуални винаги са били плетените модели, тъй като са топли, удобни и много разнообразни по размери, модели и цветове. 

В онлайн магазин 4sales.bg ще откриете дамски, мъжки и детски модели, които са супер актуални за настоящата пандемична обстановка. Така например, ние предлагаме модни зимни шапки за момичета с прикрепена към нея маска за лице и подходящ филтър за висококачествена филтрация на въздуха. И двата елемента са в един цветови тон, което позволява тяхното съчетаване с останалото облекло и в същото време, Вие изглеждате атрактивно и модерно. Разбира се, комплектната маска за лице може да се сваля и поставя отново.

Друг модерен аксесоар е комплектът с подходяща топла яка, предпазваща гърлото и гърдите от простудяване. Двете части в комплект изглеждат супер атрактивно и чудесно се допълват с различни видове дамско, мъжко или детско облекло.

При избора на зимни шапки, изключително важно е: 

  • Подборът да е съобразен с формата на лицето, цветът на очите, кожата и косата;

  • За доброто съчетание, да се вземат предвид дрехите, с които ще носите новата си придобивка;

  • Качеството на изработката. Плетените зимни шапки, както казахме, са дълги години на мода. В същото време, те са изработени от качествен материал, който е устойчив на разтягане, задържа топлината, хигроскопичен е и много гъвкав;

  • Да се вземе предвид фигурата на тялото и височината. Например, малките зимни шапки са подходящи за момичетата и момчетата със стройна фигура. По едрите дами трябва да заложат на по-големите и обемисти решения;

  • Хората със светла кожа да не използват сиви и пастелни тонове, тъй като това ще ги направи да изглеждат още по-бледи. Тъмните и наситени цветове са по-добрият избор. Момичетата с по-тъмна и мургава кожа трябва да заложат на спокойните цветови тонове.

Защо да купите от 4sales.bg

Шапки за зимата

Защото ние сме единственият онлайн магазин за китайски стоки в страната, предлагащ разнообразие от качествени стоки на евтини цени. Ние добре подбираме доставчиците си, така че да сме сигурни, че предлагаме наистина качество и достъпност, което да е по джоба на всеки. Винаги се грижим да предлагаме широко разнообразие, така че да отговорим на изискванията на голяма част от нашите клиенти. Също, погрижили сме се да осигурим възможност за бърза връзка с наш оператор, така че всеки да зададе своите въпроси, свързани с предлаганите от нас стоки и услуги. Очакваме Ви!

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл