Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Плетена топла шапка и шал яка в различни цветове DM2 (ADULT)

12,50 лв

16,99 лв

-26%

-4,49 лв

Плетена топла шапка и шал яка в различни цветове DM2 (ADULT) #06904

Oписание:

Този нов модел топла шапка в комплект яка, ви дава възможност да се предпазите от студа както в града, така и по време на спорт и туризъм, оставайки стилни и елегантни. Комплектът се състои от плетена шапка с различни видове дизайн на плетката, които я правят интересна и модерна, и плътен шал, който може да поставите около врата си и да повдигнете в долната част на лицето, така че да покрие устата и носа. Долната част на шапката и шала са покрити с мек пух, който ви създава удобство и приятно усещане по време на използването им. Шапката има овална форма и три вида плетки, които се редуват. Оформени са успоредни и правоъгълни елементи. Шапката има пришито кожено лого, което показва, че е по – висок дизайнерски клас от обикновените шапки.

Особености:

Използването на яка около врата вместо шал има множество преимущества. Шалът изпада лесно, не винаги покрива добре зоните около врата и раменете, докато яката остава стабилно на мястото си и осигурява повече топлина и комфорт. Плетката на яката е по – плътна, осигурява повече топлина от шала. Комбинацията от шапката и яката, е много стилна и елегантна, те се съчетават по един много естетичен начин. Моделът се предлага в различни цветове, което ви дава голяма възможност за избор. Цветовете са: сив, тъмно син, кафяв, червен, бежов, черен.

Дизайн:

Шапката има овална форма, като са използвани четири вида плетки за нейната декорация. С края на шапката има мека пухена линия с ресни. Шалът в двете си страни, също е обкантен от меки пухени линии, които не дразнят кожата и осигуряват удобство по време на използването. Шапката е разделена на четири успоредни линии, които редуват плетките и придават на дизайна, новаторски и елегантен вид. Шапката има кожена емблема, която показва нейният висок клас на изработка. Дизайнът на шала редува кръстосана и успоредна плетка, която е тип ластик и поддържа еластичността му.

Начин на ползване: 

Шапката и шала може да използвате както в градски условия, така и докато практикувате любимите си зимни спортове като ски, сноуборд, туризъм в планината и парковете. Особено удобна е за зимните спортове тъй като няма опасност по време на активни движения яката да изпадне или да бъде изгубена, но може да я използвате успешно да покрие долната част на лицето като устата и носа.

Технически характеристики:

 • Плетена шапка с яка;
 • Материал: Вълна;
 • Метод на тъкане: Основно плетене;
 • Подходящ сезон: есен, зима;
 • Пол: Унисекс модел;
 • Цвят: Сив/ Тъмно син/ Кафяв/ Червен/ Бежов/ Черен.
 • Размер: 25 см х 20 см х 3 см;
 • Тегло: 0.17 кг.

Какво ще намерите в опаковката:

 • 1 бр. Плетена шапка;
 • 1 бр. Плетена яка;
 • Транспортна опаковка.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.