Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Масажни вани за крака

Съдържа 4 продукта.

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

За освобождаване на стреса, успокояване на нервната система и подобряване на кръвообращението,  добър вариант са водните СПА процедури. Редовното посещение на подобни специализирани салони обаче е твърде скъпо удоволствие. За щастие вече има домашни алтернативи, които са значително по-евтини. Това са масажните вани за крака. Нека видим полезен л...

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

За освобождаване на стреса, успокояване на нервната система и подобряване на кръвообращението,  добър вариант са водните СПА процедури. Редовното посещение на подобни специализирани салони обаче е твърде скъпо удоволствие. За щастие вече има домашни алтернативи, които са значително по-евтини. Това са масажните вани за крака. Нека видим полезен ли е точковият масаж на стъпалото и на кои особености да обърнем внимание при избора.

Какво представляват масажните вани за крака?

Това са миниатюрни пластмасови съдове, чиято ширина е достатъчна за поставянето на двата крака в него. В зависимост от модела на своето дъно, той притежава специални ролки или предлага хидромасаж. В последния случай е достатъчно наливането на малко количество вода и избирането на съответния режим.

Вани за крака

Евтините модели предлагат по един режим, докато по-скъпите пристигат с няколко. Такива например могат да са:

  • механични - присъстват масажни ролки, въртящи се с малки обороти;

  • вибриращи - в случая, целият корпус на устройството започва да вибрира, като някои модели дори позволяват контрол над честотата;

  • акупунктурни - засягат точки от стъпалото чрез специална терапия (погледнете по-долу);

  • хидромасаж с мехурчета - образува мехурчета във водата, оказващи релаксиращ ефект.

Точков масаж на стъпалото

Разположението на активните точки не зависи от физиологичните параметри - форма и величина. Тяхното масажиране може да оказва благоприятен ефект върху болести на нервната система, главоболия, прекомерна физическа активност. Ако често страдате от настинки, точковото масажиране ще укрепи имунната Ви система. Имате проблеми с безсъние и изпитвате безпокойство?!

Подобна ваничка ще Ви помогне да се отървете от натрупалия се стрес в работата и да си легнете отпуснати и релаксирали. Ако се чудите откъде да си я поръчате, продължете да четете.

На какво трябва да обърнем внимание преди изобра?

Масажни ванички за крака

Преди подбора, следва да си зададем някои въпроси, от рода на:

  1. Нужно ли ни е дистанционно управление - то все пак е удобно за промяна на режима, без да нарушаваме спокойната си и удобно заета поза. Добър вариант за възрастни.

  2. Да се подгрява ли автоматично водата - елиминира се непрекъснатото доливане, прекарвайки процеса в пълен покой;

  3. Каква мощност ни е необходима - тя варира от 60 до 100 вата. Колкото повече функции извършва устройството, толкова мощността трябва да е по-голяма.

  4. Нужен ли Ви е таймер и дисплей - ако сте от хората, обичащи да се отпускат до степен, в която да заспят по време на терапия, бихте могли да се спрете на подобно допълнение, изключващо прибора автоматично.

След като вече сте се спрели на нужните Ви екстри и характеристики на бъдещото Ви електронно устройство за релакс, нека да видим от къде да си го купите. Ние в онлайн магазина 4sales.bg предлагаме доста богата гама от разновидности с множество екстри и на достъпни цени. Постарали сме се да осигурим доста подробни описания на продуктите, но ако все пак изпитвате някакви затруднения или имате въпроси, задължително ни пишете. Експертите ни от екипа по клиентска поддръжка ще окажат съдействие и заедно ще направите правилния подбор. Очакваме Ви!

Още
Безплатна доставка за продукти на стойност над 200лв за следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Види, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Силистра, Разград, Ямбол, Сливен, Враца, Велико Търново, Търговище, Габрово, Видин, Смолян, Шумен, Добрич, Велинград, Ботвеград, Карнобат, Казанлък, Панагюрище, Пещера и още...

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.