Масажни вани за крака

Категории Категории
Уреди за здраве и красота(1881)
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
  • От До
  • 3,00 лв. - 341,00 лв.

6 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

6 резултата

За освобождаване на стреса, успокояване на нервната система и подобряване на кръвообращението,  добър вариант са водните СПА процедури. Редовното посещение на подобни специализирани салони обаче е твърде скъпо удоволствие. За щастие вече има домашни алтернативи, които са значително по-евтини. Това са масажните вани за крака. Нека видим полезен ли е точковият масаж на стъпалото и на кои особености да обърнем внимание при избора.

Какво представляват масажните вани за крака?

Това са миниатюрни пластмасови съдове, чиято ширина е достатъчна за поставянето на двата крака в него. В зависимост от модела на своето дъно, той притежава специални ролки или предлага хидромасаж. В последния случай е достатъчно наливането на малко количество вода и избирането на съответния режим.

Вани за крака

Евтините модели предлагат по един режим, докато по-скъпите пристигат с няколко. Такива например могат да са:

  • механични - присъстват масажни ролки, въртящи се с малки обороти;

  • вибриращи - в случая, целият корпус на устройството започва да вибрира, като някои модели дори позволяват контрол над честотата;

  • акупунктурни - засягат точки от стъпалото чрез специална терапия (погледнете по-долу);

  • хидромасаж с мехурчета - образува мехурчета във водата, оказващи релаксиращ ефект.

Точков масаж на стъпалото

Разположението на активните точки не зависи от физиологичните параметри - форма и величина. Тяхното масажиране може да оказва благоприятен ефект върху болести на нервната система, главоболия, прекомерна физическа активност. Ако често страдате от настинки, точковото масажиране ще укрепи имунната Ви система. Имате проблеми с безсъние и изпитвате безпокойство?!

Подобна ваничка ще Ви помогне да се отървете от натрупалия се стрес в работата и да си легнете отпуснати и релаксирали. Ако се чудите откъде да си я поръчате, продължете да четете.

На какво трябва да обърнем внимание преди изобра?

Масажни ванички за крака

Преди подбора, следва да си зададем някои въпроси, от рода на:

  1. Нужно ли ни е дистанционно управление - то все пак е удобно за промяна на режима, без да нарушаваме спокойната си и удобно заета поза. Добър вариант за възрастни.

  2. Да се подгрява ли автоматично водата - елиминира се непрекъснатото доливане, прекарвайки процеса в пълен покой;

  3. Каква мощност ни е необходима - тя варира от 60 до 100 вата. Колкото повече функции извършва устройството, толкова мощността трябва да е по-голяма.

  4. Нужен ли Ви е таймер и дисплей - ако сте от хората, обичащи да се отпускат до степен, в която да заспят по време на терапия, бихте могли да се спрете на подобно допълнение, изключващо прибора автоматично.

След като вече сте се спрели на нужните Ви екстри и характеристики на бъдещото Ви електронно устройство за релакс, нека да видим от къде да си го купите. Ние в онлайн магазина 4sales.bg предлагаме доста богата гама от разновидности с множество екстри и на достъпни цени. Постарали сме се да осигурим доста подробни описания на продуктите, но ако все пак изпитвате някакви затруднения или имате въпроси, задължително ни пишете. Експертите ни от екипа по клиентска поддръжка ще окажат съдействие и заедно ще направите правилния подбор. Очакваме Ви!

Най-продавани

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл