Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Водна терапия за стъпала - вана с инфрачервено загряване TV101

87,00 лв

107,00 лв

-19%

-20,00 лв

Водна терапия за стъпала - вана с инфрачервено загряване TV101 #01820

Оздравяващ масаж


С масажната вана ще намалите стреса и умората в стъпалата натрупани през деня. Тя притежава грапаво дъно и ролки, които стимулират кръвообращението в тъканите и пропъждат болките в краката. Сами можете да регулирате натиска или просто да се отпуснете, като оставите оребрението да стимулира важните точки по протежение на стъпалата.

Предвидена е и масажна топка, която извършва акупунктурна терапия, като притискате леко точките, които отговарят за функцията на различни органи в тялото. Акупунктурата може да подобри работата на вътрешните органи, да отпусне захапани нерви и възстанови тонуса на цялото тяло.


Водна терапия


За масажът се използва топла или гореща вода, като по желание можете да добавите и ароматни соли. Загряването става автоматично, а Вие можете да регулирате температурата. След стартиране на автоматичната програма започват да се образуват малки мехурчета, които създават усещане за фина вибрация. Те обхващат цялата площ на краката и създават усещане за пълна лекота и безтегловност. Водната терапия е един най-ефективните начини за освобождаване от умората и възстановяване на здравия вид на кожата. Тя има и козметичен ефект, като оставя стъпалата меки.

Масажирането, в комбинация с контрастни температури от топла студена вода, ще регулира и възстановят правилното функциониране на терморецепторите. Поддържането на тяхната нормална функция е гаранция срещу настинки.

Интензивността на хидромасажът позволява регулиране, като можете да избирате между няколко степени, в зависимост от личната си чувствителност.


Инфрачервено загряване


Добавени са два излъчвателя на инфрачервени вълни, които допълнително загряват тъканите в дълбочина. Инфрачервените вълни са известни със способността си да навлизат под епидермалния слой и да указват аналгетичен ефект. Ако често страдате от отпадналост, умора и болки, то редовното използване на ваната ще възвърне предишния Ви тонус.


Лесна поддръжка


Продуктът се поддържа изключително лесно. Той е изработен от пластмасов материал и позволява и почистване с препарати за по-ефективна дезинфекция. Има компактен размер и лесно се прибира в килера и шкафа в банята, за да е винаги под ръка.
Предпазният капак предотвратява разплискването по време на употреба. Продуктът притежава и противоплъзгащи крачета.


Технически характеристики

  • Размер: 37 х 43 х 25 см;
  • Тегло: 1.5 кг;
  • Материал: Пластмаса;
  • Захранване: 110-240 V;
  • Вместимост: 3-8 литра;
  • Мощност: 800 W.


Какво ще получите

  • Масажна вана SQ368;
  • Инструкции за употреба;
  • Гаранция 12 месеца.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.