Телефон часовник

29 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

29 резултата

В ерата на високотехнологичните джаджи, улесняващи все повече живота ни наскоро се появиха и т.н. часовник телефон, поради удобството при провеждане на телефонни обаждания и много други функции, например поява GPS карта на населеното ви място. По-долу ще стане дума именно за тях, така че настанете се удобно, започваме.

Какво представляват часовниците тип телефон?

Часовници телефони

Това са изключително красиви и съвременни мобилни устройства, притежаващи функциите и възможностите на компютърните системи, но в много миниатюрен здрав вариант за носене на ръката. Без значение от своята компактност, това са мощни ръчни уреди, оборудвани със специална операционна система, благодарение на които няма да закъснявате за среща, насрочена за определен час. Те притежават дори и хардуерна конфигурация, идентична със структурата на мощните персонални компютри.

Те имат вградена и оперативна памет, процесор и софтуерна съставляваща с множество приложения, осигуряващи безгранична функционалност, полезна за водене на съвременен начин на живот. Имат допълнителни вградени сензори, позволяващи например измерване на сърдечната дейност, кръвното налягане, фазите на съня, помагат ни при фитнес с помощта на вградения крачкомер, та дори и слушане на музика със страхотно аудио. Освен това, имат будилник и вибрация. Идеални са за използване при спортуване, защото следят всяко ваше движение и пулс. Техният елегантен дизайн, в съчетание с всяка една спецификация, ги превръщат в истинско бижу.

Какво ги прави толкова мобилни?

Часовници с телефони

По размери, те са идентични с моделите с механика, познати от предишни времена, но вече са толкова усъвършенствани, че както споменахме и по-горе, възможностите им са почти неограничени. Представете си, че можете всеки ден да сменяте циферблата на ръчното си устройство - все едно имате нов часовник. А темите в различен цвят каишка са безброй и смяната им става буквално с два клика. 

Те са много миниатюрни, без да създават никакъв дискомфорт, а при носене на ръката ни предоставят безграничен арсенал от полезни приложения, които са показани върху дисплея. Сред тях включително са пълнофункционален телефон за провеждане на разговори или проследяване местоположението му. Притежавайки такова устройство, което обаче е без камера и видео запис, дори може да не си купувате смартфон - той почти го заменя изцяло.

Подходящи ли са за деца?

Милиони родители са по-спокойни за децата си, купувайки им подобна смарт-джаджа. Те по всяко време знаят къде се намира детето им и дори чрез специално приложение чуват какво се случва около него. Гласовите разговори не са проблем, без значение от разстоянието.

Ако Ви предстои пътуване или просто искате постоянно да знаете къде се намира вашият мъник, то тогава купете му такава високотехнологична джаджа и можете да считате проблемът Ви за решен. Вие ще знаете по всяко време на денонощието, къде се намира то и да се чуете с него, независимо какъв език говорите.

В онлайн магазина 4sales.bg предлагаме разнообразие от подобни уреди с батерия с високо качество и капацитет и те вече са с изключително достъпни цени, гаранция и пълни комплекти. Възползвайки се от нас си гарантирате:

  • бързо и професионално обслужване при избор на стилен модел;

  • максимален избор от голямо разнообразие;

  • винаги на разположение висококвалифицирани оператори за въпроси;

  • възможност за пазаруване 24/7;

  • най-кратки доставки;

  • условия за безплатен транспорт до адрес.

При нас Ви очакват само нови и най-добрите модели с тъч екран със страхотна резолюция, така че заповядайте и при колебания се свържете с нас. Очакваме Ви!

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Комплект за оцветяване на веждите с шаблони HZS418
Най-продавани

Комплект за лесно оформяне и оцветяване на веждите. Предлага се в комплект с шаблони на различни по форма вежди, с които прецизно да оформите веждите си в домашни условия, а можете и да изберете само течността за рисуване. Избор от 3 цвята.

12,60 лв. 9,60 лв.

Спести 3,00 лв. (-23.8%)

Виж продукта
Прахосмукачка за почистване на косми, предназначена за домашни любимци - TV800
Най-продавани

Ако имате животни от които често падат косми. Или полепват косъмчета по мебелите, сега ви представяме един продукт, който може успешно да ви помогне. Прахосмукачка с електрически заряд, която е специално предназначена за домашни любимци. Той се използва за почистване на изпадналите косми, предимно на котки и кучета.

13,99 лв.
Добави в количката
Депилиращ спрей, забавящ растежа на космите за мъже и жени HZS419
Най-продавани

Депилиращ спрей, премахващ безболезнено нежеланото окосмяване. Забавя растежа на космите с до 30 дни. Оставя кожата мека и гладка. Предлага се  различен спрей за мъже и различен спрей за жени, както и в няколко различни разфасовки ни обем на опаковката - от 10, 20, 30 или 50 мл.

4,50 лв.
Виж продукта
Двоен стик за лице, за оформяне контура на лицето и хайлайтър HZS275
Най-продавани

Двуглав стик за лице с функции за оформяне контура на лицето с по-светли и по-тъмни нюанси. Служи за хайлайтър. С него лесно ще успеете да наблегнете на места, които искате да подчертаете и в същото време успешно ще контурирате лицето си за един наистина зашеметяващ вид.

5,50 лв.
Виж продукта
Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл