Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Телефон часовник

Съдържа 29 продукта.

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

В ерата на високотехнологичните джаджи, улесняващи все повече живота ни наскоро се появиха и т.н. часовник телефон, поради удобството при провеждане на телефонни обаждания и много други функции. По-долу ще стане дума именно за тях, така че настанете се удобно, започваме.

Какво представляват часовниците тип телефон?

Това са изключително краси...

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

В ерата на високотехнологичните джаджи, улесняващи все повече живота ни наскоро се появиха и т.н. часовник телефон, поради удобството при провеждане на телефонни обаждания и много други функции. По-долу ще стане дума именно за тях, така че настанете се удобно, започваме.

Какво представляват часовниците тип телефон?

Това са изключително красиви и съвременни мобилни устройства, притежаващи функциите и възможностите на компютърните системи, но в много миниатюрен вариант за носене на ръката. Без значение от своята компактност, това са мощни ръчни уреди, оборудвани със специална операционна система. Те притежават дори и хардуерна конфигурация, идентична със структурата на мощните персонални компютри.

Те имат вградена и оперативна памет, процесор и софтуерна съставляваща с множество приложения, осигуряващи безгранична функционалност, полезна за водене на съвременен начин на живот. Имат допълнителни вградени сензори, позволяващи например измерване на сърдечната дейност, кръвното налягане, фазите на съня, помагат ни при фитнес.

Какво ги прави толкова мобилни?

По размери, те са идентични с моделите с механика, познати от предишни времена, но вече са толкова усъвършенствани, че както споменахме и по-горе, възможностите им са почти неограничени. Представете си, че можете всеки ден да сменяте циферблата на ръчното си устройство - все едно имате нов часовник. А темите са безброй и смяната им става буквално с два клика.

Те са много миниатюрни, без да създават никакъв дискомфорт, а при носене на ръката ни предоставят безграничен арсенал от полезни функции. Сред тях включително са пълнофункционален телефон за провеждане на разговори или проследяване местоположението му. Притежавайки такова устройство, дори може да не си купувате смартфон - той почти го заменя изцяло.

Подходящи ли са за деца?

Милиони родители са по-спокойни за децата си, купувайки им подобна смарт-джаджа. Те по всяко време знаят къде се намира детето им и дори чрез специално приложение чуват какво се случва около него. Гласовите разговори не са проблем, без значение от разстоянието.

Ако Ви предстои пътуване или просто искате постоянно да знаете къде се намира вашият мъник, то тогава купете му такава високотехнологична джаджа и можете да считате проблемът Ви за решен. Вие ще знаете по всяко време на денонощието, къде се намира то и да се чуете с него.

В онлайн магазина 4sales.bg предлагаме разнообразие от подобни уреди и те вече са с изключително достъпни цени, гаранция и пълни комплекти. Възползвайки се от нас си гарантирате:

  • бързо и професионално обслужване;

  • максимален избор от голямо разнообразие;

  • винаги на разположение висококвалифицирани оператори за въпроси;

  • възможност за пазаруване 24/7;

  • най-кратки доставки;

  • условия за безплатен транспорт до адрес.

При нас Ви очакват само нови и най-добрите модели, така че заповядайте и при колебания се свържете с нас. Очакваме Ви!

Още
Телефон часовник : ОТЗИВИ ОТ КЛИЕНТИ
Безплатна доставка за продукти на стойност над 200лв за следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Види, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Силистра, Разград, Ямбол, Сливен, Враца, Велико Търново, Търговище, Габрово, Видин, Смолян, Шумен, Добрич, Велинград, Ботвеград, Карнобат, Казанлък, Панагюрище, Пещера и още...

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.