Телефон часовник

29 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

29 резултата

В ерата на високотехнологичните джаджи, улесняващи все повече живота ни наскоро се появиха и т.н. часовник телефон, поради удобството при провеждане на телефонни обаждания и много други функции, например поява GPS карта на населеното ви място. По-долу ще стане дума именно за тях, така че настанете се удобно, започваме.

Какво представляват часовниците тип телефон?

Часовници телефони

Това са изключително красиви и съвременни мобилни устройства, притежаващи функциите и възможностите на компютърните системи, но в много миниатюрен здрав вариант за носене на ръката. Без значение от своята компактност, това са мощни ръчни уреди, оборудвани със специална операционна система, благодарение на които няма да закъснявате за среща, насрочена за определен час. Те притежават дори и хардуерна конфигурация, идентична със структурата на мощните персонални компютри.

Те имат вградена и оперативна памет, процесор и софтуерна съставляваща с множество приложения, осигуряващи безгранична функционалност, полезна за водене на съвременен начин на живот. Имат допълнителни вградени сензори, позволяващи например измерване на сърдечната дейност, кръвното налягане, фазите на съня, помагат ни при фитнес с помощта на вградения крачкомер, та дори и слушане на музика със страхотно аудио. Освен това, имат будилник и вибрация. Идеални са за използване при спортуване, защото следят всяко ваше движение и пулс. Техният елегантен дизайн, в съчетание с всяка една спецификация, ги превръщат в истинско бижу.

Какво ги прави толкова мобилни?

Часовници с телефони

По размери, те са идентични с моделите с механика, познати от предишни времена, но вече са толкова усъвършенствани, че както споменахме и по-горе, възможностите им са почти неограничени. Представете си, че можете всеки ден да сменяте циферблата на ръчното си устройство - все едно имате нов часовник. А темите в различен цвят каишка са безброй и смяната им става буквално с два клика. 

Те са много миниатюрни, без да създават никакъв дискомфорт, а при носене на ръката ни предоставят безграничен арсенал от полезни приложения, които са показани върху дисплея. Сред тях включително са пълнофункционален телефон за провеждане на разговори или проследяване местоположението му. Притежавайки такова устройство, което обаче е без камера и видео запис, дори може да не си купувате смартфон - той почти го заменя изцяло.

Подходящи ли са за деца?

Милиони родители са по-спокойни за децата си, купувайки им подобна смарт-джаджа. Те по всяко време знаят къде се намира детето им и дори чрез специално приложение чуват какво се случва около него. Гласовите разговори не са проблем, без значение от разстоянието.

Ако Ви предстои пътуване или просто искате постоянно да знаете къде се намира вашият мъник, то тогава купете му такава високотехнологична джаджа и можете да считате проблемът Ви за решен. Вие ще знаете по всяко време на денонощието, къде се намира то и да се чуете с него, независимо какъв език говорите.

В онлайн магазина 4sales.bg предлагаме разнообразие от подобни уреди с батерия с високо качество и капацитет и те вече са с изключително достъпни цени, гаранция и пълни комплекти. Възползвайки се от нас си гарантирате:

  • бързо и професионално обслужване при избор на стилен модел;

  • максимален избор от голямо разнообразие;

  • винаги на разположение висококвалифицирани оператори за въпроси;

  • възможност за пазаруване 24/7;

  • най-кратки доставки;

  • условия за безплатен транспорт до адрес.

При нас Ви очакват само нови и най-добрите модели с тъч екран със страхотна резолюция, така че заповядайте и при колебания се свържете с нас. Очакваме Ви!

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл