Дамски смарт часовници

12 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

12 резултата

Технологиите от десетилетия са в постоянен прогрес и днес в джобовете си носим не просто апарати за провеждане на разговори, а джобни компютри, умеещи много повече. Същото се отнася и за часовниците, които вече са смарт и не просто показват часа и днешната дата. Те имат своя ОС, приложения и много други допълнения. Какви са ползите от употребата им и предлаганите в онлайн магазин 4sales видове, каква съвременна функционалност могат да предложат дамските решения?

Какви дамски смарт часовници ще намерите в сайта

Елегантни дамски смарт часовници

Характерното за модерните дамски смарт часовници е техният дизайн, който е заоблен, елегантен и стилен. Това е присъщо и за различните други накити за жени, а с тази външност устройството идеално се вписва и допълва с цялостния аутфит. Съществуват по-класически модели, които са предимно с правоъгълни форми, докато по-елегантните решения, приличащи повече на красиви накити, са предназначени за стилните жени, грижещи се за добрата си външност.

В раздела на онлайн магазина Ви очакват дамски смарт часовници с висококачествени и антиалергични силиконови каишки или по-красивите и фини метални решения, правещи устройството повече да прилича на красива фина гривна. В последния случай, обичайно формите са заоблени и издължени, а допълнителните бляскави и отразяващи светлината елементи привличат вниманието на околните.

Разбира се, при нас се предлагат и по-нестандартни, но много елегантни дамски смарт часовници, с дисплей, чиято форма наподобява сърце. Те са изтънчени, красиви, метални и елегантни, което ги прави подходящи за носене при специални случаи, където трябва да сте с безупречна външност.

Какви функции имат

Женски смарт часовници

Както споменахме, съвременните дамски смарт часовници за ръка отдавна не са просто средства за показване на точна дата и час. Те вече имат огромен арсенал от различна функционалност, независимо от миниатюрните им размери. Например, подобно устройство, освен елегантно и стилно, то може да предложи различни спортни и обичайни функции: 

  • Измерване на пулса, а понякога и кръвното налягане;

  • Водоустойчиви с до определена дълбочина на потапяне;

  • С микрофон и слот за СИМ-карта, което позволява индивидуалната функционалност на умното устройство, без зависимостта му от смартфона;

  • Съобщения за входящи позвънявания;

  • Напомняния за посещение при лекар;

  • Способност за възпроизвеждане на музика;

  • Правене на снимки и видеоклипове, чрез вградените в някои модели камери и т.н.

Това разбира се е само малка част от списъка с възможни функции на днешните дамски смарт часовници, но съобразно мненията на наши клиенти, те са и сред най-търсените и предпочитаните днес. Разгледайте нашите предложения, подробните продуктови описания и изгодни цени, а ако имате допълнителни въпроси и нужда от съдействие, непременно се свържете с нас.

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл