Таблети с четириядрен процесор

Категории Категории
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
 • От До
 • 119,00 лв. - 851,00 лв.

16 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

16 резултата

Нужен ли ни е четириядрен таблет?

Въпросът нужен ли ни е четириядрен таблет стои на дневен ред още много преди физическата му поява. Най – нетърпеливи бяха любителите на игри и филми.

Рекламните клипове, показани от производителите, сочеха за огромен скок в производителността и поддръжка на QHD. Основните притеснения бяха за повишения разход на енергия. Все пак джобното устройство не е настолен компютър, включен нонстоп в електрическата мрежа. И никой не иска да носи в ръцете си едно килограмова батерия, освен може би за защита или бърза фитнес тренировка. Друго опасение беше дали достатъчно производители на програми и игри ще предоставят  бързо версии, в които да изпъкнат многото ядра. И все пак дали от Гугъл ще направят съвместима операционна система за това. А дали цената за производството нямаше да уплаши фирмите да ги въведат масово? На финала днес благодарение на големия пазар резултатът е – Андроид мощен и напълно оптимизиран, а с прогреса при батериите и работата на софтуерните компании страховете от консумацията на ток се оказаха напразни. Освен това и цената на самите чипове вече не влияе толкова на стойността на крайния хубав продукт и бе постигнато достатъчно насищане на търговската мрежа.

Къде се крият предимствата им пред двуядрените и защо са толкова желани?

Най–добрата аналогия, която можем да дадем, е поточна линия. Когато на един участък от него се трудят двама работници, извършената работа е ограничена до лимита на последните. Но поставете четирима и ще можете да удвоите продукцията. А когато примерно произвеждате по–малко, натоварването ще е несравнимо по–ниско. Преминаването през различни нива на товар става по–плавно, а в състояние на покой действа само едно ядро, което пести ток.  И това ако не е добра характеристика? 

Защо да ги закупите от нас? Защото за нас говорят:                                                         

 • собственият магазин в София, в който може да се прегледат и да се тестват;

 • обученият ни персонал, готов да отговори на всяко ваше питане за 4 ядрен таблет с няколко инчов екран;

 • широкият асортимент четириядрени таблети с меню на български език;

 • всекидневните промоции и подаръци ( не само Черен Петък ) ;

 • собственият гаранционен и извънгаранционен сервиз;

 • адекватното отношение при създал се проблем или въпрос;

 • бързата и безпроблемна доставка до всяка точка на страната;

 • прегледът и тест преди заплащане в офис на куриер;

 • армията ни от доволни клиенти;

Назрял е моментът за ъпгрейд? Искате най–доброто без да ви извадят от джобовете? На сайта ни ви посрещат 4-ядрени таблети от всякакъв размер и инч екран, безупречна камера, с възможност за поставяне на СИМ карта и функция разговори. Е топ качество и на изгодни цени. Един от тях ще е ваш скоро. Поръчайте лесно онлайн от нашия магазин!

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл