Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Таблети с четириядрен процесор

Съдържа 22 продукта.

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

Нужен ли ни е четириядрен таблет?

Въпросът нужен ли ни е четириядрен таблет стои на дневен ред още много преди физическата му поява. Най – нетърпеливи бяха любителите на игри и филми.

Рекламните клипове, показани от производителите, сочеха за огромен скок в производителността и поддръжка на QHD. Основните притеснения бяха за повишения разход н...

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

Нужен ли ни е четириядрен таблет?

Въпросът нужен ли ни е четириядрен таблет стои на дневен ред още много преди физическата му поява. Най – нетърпеливи бяха любителите на игри и филми.

Рекламните клипове, показани от производителите, сочеха за огромен скок в производителността и поддръжка на QHD. Основните притеснения бяха за повишения разход на енергия. Все пак джобното устройство не е настолен компютър, включен нонстоп в електрическата мрежа. И никой не иска да носи в ръцете си едно килограмова батерия, освен може би за защита или бърза фитнес тренировка. Друго опасение беше дали достатъчно производители на програми и игри ще предоставят  бързо версии, в които да изпъкнат многото ядра. И все пак дали от Гугъл ще направят съвместима операционна система за това. А дали цената за производството нямаше да уплаши фирмите да ги въведат масово? На финала днес благодарение на големия пазар резултатът е – Андроид мощен и напълно оптимизиран, а с прогреса при батериите и работата на софтуерните компании страховете от консумацията на ток се оказаха напразни. Освен това и цената на самите чипове вече не влияе толкова на стойността на крайния хубав продукт и бе постигнато достатъчно насищане на търговската мрежа.

Къде се крият предимствата им пред двуядрените и защо са толкова желани?

Най–добрата аналогия, която можем да дадем, е поточна линия. Когато на един участък от него се трудят двама работници, извършената работа е ограничена до лимита на последните. Но поставете четирима и ще можете да удвоите продукцията. А когато примерно произвеждате по–малко, натоварването ще е несравнимо по–ниско. Преминаването през различни нива на товар става по–плавно, а в състояние на покой действа само едно ядро, което пести ток.  И това ако не е добра характеристика? 

Защо да ги закупите от нас? Защото за нас говорят:                                                         

  • собственият магазин в София, в който може да се прегледат и да се тестват;

  • обученият ни персонал, готов да отговори на всяко ваше питане за 4 ядрен таблет с няколко инчов екран;

  • широкият асортимент четириядрени таблети с меню на български език;

  • всекидневните промоции и подаръци ( не само Черен Петък ) ;

  • собственият гаранционен и извънгаранционен сервиз;

  • адекватното отношение при създал се проблем или въпрос;

  • бързата и безпроблемна доставка до всяка точка на страната;

  • прегледът и тест преди заплащане в офис на куриер;

  • армията ни от доволни клиенти;

Назрял е моментът за ъпгрейд? Искате най–доброто без да ви извадят от джобовете? На сайта ни ви посрещат 4-ядрени таблети от всякакъв размер и инч екран, безупречна камера, с възможност за поставяне на СИМ карта и функция разговори. Е топ качество и на изгодни цени. Един от тях ще е ваш скоро. Поръчайте лесно онлайн от нашия магазин!

Тагове: Четириядрен процесор, Евтини
Още
Таблети с четириядрен процесор : ОТЗИВИ ОТ КЛИЕНТИ
Безплатна доставка за продукти на стойност над 200лв за следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Види, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Силистра, Разград, Ямбол, Сливен, Враца, Велико Търново, Търговище, Габрово, Видин, Смолян, Шумен, Добрич, Велинград, Ботвеград, Карнобат, Казанлък, Панагюрище, Пещера и още...

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.