Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Бебефони с камера

Съдържа 8 продукта.

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

Бебефонът, това е едно от най-популярните приспособления за родители, които са създавани някога! Изключително добро хрумване. Нека разберем неговите предимства, как работи.

Какви са предимствата на бебефона

Евтини бебефони

Някой от родителите го слагат на първо място, заедно с биберона и памперсите, а други смятат, че не е до там необходим. Ние сме на мнени...

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

Бебефонът, това е едно от най-популярните приспособления за родители, които са създавани някога! Изключително добро хрумване. Нека разберем неговите предимства, как работи.

Какви са предимствата на бебефона

Евтини бебефони

Някой от родителите го слагат на първо място, заедно с биберона и памперсите, а други смятат, че не е до там необходим. Ние сме на мнение, че бебефонът е от изключителна важност вкъщи, защото така можете да си осигурите необходимото спокойствие! Според нас закупуването на бебефон вече е по-скоро наложително, отколкото препоръчително. Благодарение на такъв приемник ще можете да виждате по всяко едно време какво прави Вашето дете и при нужда да реагирате във всяка ситуация. 

Също така, бебефонът ще Ви осигури време за почивка или необезпокоявано да свършите малко от домакинската работа.

Защо е за предпочитане

Цени на бебефони
Компактните ни бебефони са с приятен модерен дизайн, перфектно аудио и картина с висока резолюция, подобно на мобилен телефон. Дисплеят е цветен, излъчващ ярко изображение, а управлението му е като детска игра! Дори може да го използвате като радиостанция, ако моделът е аналогов, т.е. без видеовръзка, за да говорите на бебето или чрез другата част от комплекта да му пускате различни приспивни песни от предварително записани мелодии. Още една екстра, която притежава този малък дигитален уред е термометър, позволяващ отчитането на стайната температура. Вече няма нужда от притеснение дали в стаята е твърде топло или студено.

Камерата предава видео и звук в реално време, без никакво забавяне чрез Wi-Fi връзка. Имате ясна картина, дори и при изключена светлина в стаята, което прави един видеофон изключително полезен аксесоар до детското креватче. Благодарение на съдържащата се в уреда качествена батерия, само с едно зареждане на уреда си осигурявате спокойствие за цяло денонощие. Няма от какво да се притеснявате при включването и на други безжични устройства, защото връзката между дисплея и предавателя не се смущава, а остава стабилна дори и в движение. 

Обхватът в затворено пространство е 50 метра, а навън до 260 метра, което Ви осигурява лесен и контролиран достъп.

Какви са предимствата от пазаруването във 4sales.bg


Имаме няколко перфектни предложения за Вашата сигурност на добри цени, които може да разгледате и изберете. Всеки нов модел е с цена и качество без конкуренция, от които ще останете очаровани.

Забравете за това, че трябва да сте неотлъчно до малкото Ви съкровище, докато то спи или си играе в кошара! Отпуснете се в съседната стая с приятели, докато Вашият най-добър и качествен приятел – бебефонът е до Вас. Той ще Ви даде сигнал, ако има някакви промени около Вашето дете, така, че можете да бъдете спокойни по всяко едно време. Позвънете, поръчайте и забравете за тревожността дали бебето Ви спи спокойно, докато не сте в стаята! Вече може да го наблюдавате от разстояние, благодарение на нашите бебефони!

Ако предпочетете да направите покупка от нас, ще се възползвате от следните предимства:

  • винаги голямо разнообразие - при голямо многообразие от видове, Вие получавате възможност да направите по-прецизен и съобразен с нуждите Ви избор на приемник;
  • само най-добрите цени - офертите при нас винаги са съобразени с аналогичните от останалите конкуренти предложения. Те са сред най-достъпните и изгодните;
  • отлично обслужване - винаги е по-добре, когато имате възможност да се консултирате със специалист в областта относно избора, така че той да е съобразен с нуждите и предпочитанията Ви. Ние предлагаме цял екип експерти, готови да съдействат в пазаруването;
  • сигурна и лесна за правилния избор онлайн платформа - функционалността на сайта Ви позволява с няколко клика да изведете на екрана си само съответстващите на критериите Ви продукти. Така само за секунди ще сравните цените и други важни за Вас параметри и ще направите точния избор.

При трудности или нужда от консултация със специалист, свържете се с нас, ние сме тук и Ви очакваме!

Още
Безплатна доставка за продукти на стойност над 200лв за следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Види, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Силистра, Разград, Ямбол, Сливен, Враца, Велико Търново, Търговище, Габрово, Видин, Смолян, Шумен, Добрич, Велинград, Ботвеград, Карнобат, Казанлък, Панагюрище, Пещера и още...

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.