Бебефони с камера

Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
  • От До
  • 128,00 лв. - 267,00 лв.

8 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

8 резултата

Бебефонът, това е едно от най-популярните приспособления за родители, които са създавани някога! Изключително добро хрумване. Нека разберем неговите предимства, как работи.

Какви са предимствата на тези бебефони?

Евтини бебефони

Някой от родителите го слагат на първо място, заедно с биберона и памперсите, а други смятат, че неговото приложение не е задължително. Ние сме на мнение, че бебефонът е от изключителна важност вкъщи, защото така можете да си осигурите необходимото спокойствие. Според нас изборът на един модел от десетките видове бебефони на пазара вече е по-скоро наложително, отколкото препоръчително. Благодарение на такъв приемник ще можете да виждате по всяко едно време какво прави Вашето дете и при нужда да реагирате във всяка ситуация. 

Също така, джаджата ще Ви осигури време за почивка или необезпокоявано да свършите малко от домакинската работа, която винаги чака. Ще успеете да си вземете душ необезпокоявани, да хапнете или пък да приберете прането.  

Защо модерните бебефони са за предпочитане?

Цени на бебефони
Компактните ни бебефони са с приятен модерен дизайн, перфектно аудио и картина с висока резолюция, подобно на мобилен телефон. Дисплеят е цветен, излъчващ ярко изображение, а управлението му е като детска игра. Дори може да го използвате като дистанционен радиоприемник, ако моделът е аналогов, т.е. без видеовръзка, за да говорите на бебето или чрез другата част от комплекта да му пускате различни приспивни песни от предварително записани мелодии. Още една екстра, която притежава този малък дигитален уред е термометър, позволяващ отчитането на стайната температура. Вече няма нужда от притеснение дали в стаята е твърде топло или студено. Той се характеризира с безпроблемна подвижност – можете да сменяте местоположението му винаги, когато се наложи.

Докато вашето мъниче расте и започва да изследва света самостоятелно, защитата му е от ключово значение, за да се гарантира, че то е в безопасност. И докато дойде време да спи без да го наблюдавате, то може да използвате бебефони. Докога ще се налага да ти ползвате? Всичко зависи от вас и от поведението на вашето дете. Съвременните бебефони са създадени, за да ви бъдат от помощ в отглеждането на вашия малчуган, независимо дали сте родители за първи път или пък вече имате опит в това. 

Камерата предава видео и звук в реално време, без никакво забавяне чрез Wi-Fi връзка – това е най-страхотната функция. Имате ясна картина, дори и при изключена светлина в стаята, което прави един видеофон изключително полезен аксесоар до детското креватче. Имате и възможност за приближаване на картината. Благодарение на съдържащата се в уреда качествена батерия, само с едно негово зареждане си осигурявате спокойствие за цяло денонощие. Няма от какво да се притеснявате при включването и на други безжични устройства, защото връзката между дисплея и предавателя не се смущава, а остава стабилна дори и в движение. 

Обхватът в затворено пространство е 50 метра, а навън до 260 метра, което Ви осигурява лесен и контролиран достъп. Все пак трябва да имате предвид и квадратурата на вашето жилище и дебели стени, които биха попречили на сигнала. 

Какви са предимствата от пазаруването на бебефони във 4sales.bg?

Дръжте вашето мъниче под око с нашата фантастична селекция от продукти. Имаме няколко перфектни предложения със завидни технически спецификации за Вашата сигурност на добри цени, които може да разгледате и изберете. Всеки нов функционален модел е с цена и качество без конкуренция, от които ще останете очаровани.

Забравете за това, че трябва да сте неотлъчно до малкото Ви съкровище, докато то спи или си играе в кошара! Отпуснете се в съседната стая с приятели, докато Вашият най-добър и качествен приятел е до Вас. Той ще Ви даде сигнал, ако детето ви започне да се движи или заплаче, така, че можете да бъдете спокойни по всяко едно време. Позвънете, поръчайте и забравете за тревожността дали бебето Ви спи спокойно, докато не сте в стаята при него. Вече може да го наблюдавате от разстояние, благодарение на нашите практични бебефони.

Ако предпочетете да направите покупка на бебефони от нас, ще се възползвате от следните предимства:

  • винаги голямо разнообразие - при голямо многообразие от видове бебефони, Вие получавате възможност да направите по-прецизен и съобразен с нуждите Ви избор на приемник;
  • само най-добрите цени – офертите за бебефони при нас винаги са съобразени с аналогичните от останалите конкуренти предложения. Те са сред най-достъпните и изгодните;
  • отлично обслужване - винаги е по-добре, когато имате възможност да се консултирате със специалист в областта относно избора на бебефони, така че той да е съобразен с нуждите и предпочитанията Ви. Ние предлагаме цял екип експерти, готови да съдействат в пазаруването;
  • сигурна и лесна за правилния избор онлайн платформа - функционалността на сайта Ви позволява с няколко клика да изведете на екрана си само съответстващите на критериите Ви продукти. Така само за секунди ще сравните цените и други важни за Вас параметри и ще направите точния избор.

При трудности или нужда от консултация със специалист, свържете се с нас, ние сме тук и Ви очакваме, за да ви дадем повече информация за всеки продукт. 

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл