Колички с дистанционно

Категории Категории
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
  • От До
  • 15,00 лв. - 424,00 лв.

85 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

85 резултата

Детските коли и джипове са безопасни за управление най-вече поради факта, че дистанционното е в ръцете на родителя и той може да премине от ръчен на дистанционен режим – да контролира маневрите по време на игра. Комфортният цялостен дизайн доста спомага за сигурността, докато вашето момченце кара. Детските състезателни коли и джипове разполагат с 5-точкови или обикновени предпазни колани, които осигуряват стабилност на детето, дори когато говорим за по-евтин модел. Друго предимство е наличието на светещи фарове и стопове. Те могат да бъдат с различно озвучаване или да разполагат с клаксон, чрез които децата да сигнализират при нужда. Плавното потегляне, превключване на предавки и спиране са специално разработени с грижа за малките шофьори. Малките коли и джипове са изключително маневрени. Няма опасност да от преплитане на честотите на дистанционното управление, ако наблизо има друга кола. При някои модели детски коли и джипове седалките се регулират за повече комфорт. Гумите на този качествен артикул са стабилни и снабдени с амортисьори за по-добър контрол. За по-лесно управление, колите и джиповете се стартират чрез ключ или бутон. Някои от тях могат да се карат по стръмни и наклонени терени. Наличието на дисплей, показващ нивото на батерията предпазва от неочаквани ситуации. Страничните огледала допълнително подсигуряват безопасността. Толкова са добри, че със сигурност през ума ви ще мине мисълта – искам и аз да се състезавам.

Изискване към възрастта на детето

Ако искате да зарадвате вашето момче с малка кола или нов джип и се чудете кой да избера, то нашият онлайн магазин 4sales.bg е мястото, където може да откриете подходяща джаджа за всякаква възраст и на достъпни цени. Има модели за деца от 1 годинка до тийнейджърска възраст. При избора е от значение и теглото им. Товароносимостта на предлаганите от нас модели с модерен дизайн варира от 20 до 60 килограма. Като тук говорим вече и за по-мощни играчки, подходящи и за по-големи възрасти и дори възрастни.

Характеристики

Малките коли и джипове с дистанционно управление са досущ като едни истински автомобили, но на съвсем прилични цени и изработени специално за малките шофьори. Сред предлаганите екстри, може да откриете модели с:

  • Изключителна стабилност поради наличието на 4х4;

  • Предавки -  има модели поддържащи 2, 3 или 8 скорости, както и задна;

  • Скорост – развиват от 2,4 км/ч до 8 км/ч. Като тези за тийнейджъри развиват от 38 до 50 км/ч;

  • Обхват им на движение е от 65 до 350 м, което се определя от вида на колата или джипа.

Време за зареждане и управление

Времето за зареждане е индивидуално и зависи от мощността на колата и батерията. То може да варира от 1,5 до 14 часа. А времето за работа е до 2 часа. При по-големите коли и джипове, то е 10 – 12 минути.

Популярни търсения: количка с дистанционно за деца, големи, радиоуправляеми.

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл