Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Колички с дистанционно

Съдържа 83 продукта.

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

Детските коли и джипове са безопасни за управление най-вече поради факта, че дистанционното е в ръцете на родителя и той може да премине от ръчен на дистанционен режим – да контролира маневрите по време на игра. Комфортният цялостен дизайн доста спомага за сигурността, докато вашето момченце кара. Детските състезателни коли и джипове разполагат ...

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

Детските коли и джипове са безопасни за управление най-вече поради факта, че дистанционното е в ръцете на родителя и той може да премине от ръчен на дистанционен режим – да контролира маневрите по време на игра. Комфортният цялостен дизайн доста спомага за сигурността, докато вашето момченце кара. Детските състезателни коли и джипове разполагат с 5-точкови или обикновени предпазни колани, които осигуряват стабилност на детето, дори когато говорим за по-евтин модел. Друго предимство е наличието на светещи фарове и стопове. Те могат да бъдат с различно озвучаване или да разполагат с клаксон, чрез които децата да сигнализират при нужда. Плавното потегляне, превключване на предавки и спиране са специално разработени с грижа за малките шофьори. Малките коли и джипове са изключително маневрени. Няма опасност да от преплитане на честотите на дистанционното управление, ако наблизо има друга кола. При някои модели детски коли и джипове седалките се регулират за повече комфорт. Гумите на този качествен артикул са стабилни и снабдени с амортисьори за по-добър контрол. За по-лесно управление, колите и джиповете се стартират чрез ключ или бутон. Някои от тях могат да се карат по стръмни и наклонени терени. Наличието на дисплей, показващ нивото на батерията предпазва от неочаквани ситуации. Страничните огледала допълнително подсигуряват безопасността. Толкова са добри, че със сигурност през ума ви ще мине мисълта – искам и аз да се състезавам.

Изискване към възрастта на детето

Ако искате да зарадвате вашето момче с малка кола или нов джип и се чудете кой да избера, то нашият онлайн магазин 4sales.bg е мястото, където може да откриете подходяща джаджа за всякаква възраст и на достъпни цени. Има модели за деца от 1 годинка до тийнейджърска възраст. При избора е от значение и теглото им. Товароносимостта на предлаганите от нас модели с модерен дизайн варира от 20 до 60 килограма. Като тук говорим вече и за по-мощни играчки, подходящи и за по-големи възрасти и дори възрастни.

Характеристики

Малките коли и джипове с дистанционно управление са досущ като едни истински автомобили, но на съвсем прилични цени и изработени специално за малките шофьори. Сред предлаганите екстри, може да откриете модели с:

  • Изключителна стабилност поради наличието на 4х4;

  • Предавки -  има модели поддържащи 2, 3 или 8 скорости, както и задна;

  • Скорост – развиват от 2,4 км/ч до 8 км/ч. Като тези за тийнейджъри развиват от 38 до 50 км/ч;

  • Обхват им на движение е от 65 до 350 м, което се определя от вида на колата или джипа.

Време за зареждане и управление

Времето за зареждане е индивидуално и зависи от мощността на колата и батерията. То може да варира от 1,5 до 14 часа. А времето за работа е до 2 часа. При по-големите коли и джипове, то е 10 – 12 минути.

Популярни търсения: количка с дистанционно за деца, големи, радиоуправляеми.
Още
Колички с дистанционно : ОТЗИВИ ОТ КЛИЕНТИ
Безплатна доставка за продукти на стойност над 200лв за следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Види, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Силистра, Разград, Ямбол, Сливен, Враца, Велико Търново, Търговище, Габрово, Видин, Смолян, Шумен, Добрич, Велинград, Ботвеград, Карнобат, Казанлък, Панагюрище, Пещера и още...

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.