Спрейове и дезодоранти за обувки

Категории Категории
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
  • От До
  • 1,00 лв. - 9,00 лв.

7 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

7 резултата

Когато се приберете вкъщи след интензивна тренировка и събуете маратонките си, има голям шанс от тях да се носи неприятна миризма. Когато краката ви започнат да се потят, влагата се улавя от чорапите си, но не може да излезе от обувките, което провокира появата на миризма. 

Но това не е нещо, от което трябва да се срамувате. Потенето е напълно естествен процес, особено когато сте обути с чорапи и например маратонки през целия ден. Не позволявайте миризливите маратонки или боти и крака да ви карат да се чувствате некомфортно. А решете проблема с помощта на дезодоранти против миризми. Освен че ще премахнат неприятния аромат, но и ще попречат на краката ви да се изпотят отново.

Какви обувки могат да се третират със спрейове?

Можете да използвате тези спрейове върху всеки чифт от вашата колекция – маратонки, велурени боти, кецове, балеринки, ботуши и всички видове затворени обувки, които не позволяват циркулация на въздух.

Без значение дали е лято или зима, потенето на краката е в реда на нещата. Прекарвате толкова време през деня обути, че е напълно нормално телесната ви температура да се повиши, което да провокира изпотяване. Използването на импрегниращи спрейове е най-добрият ви план за атака против намокряне и срещу нежеланите миризми – и всички бактерии и микроби, които ги причиняват.

Какво ще откриете във 4sales.bg?

Дългите работни дни винаги са изморителни, особено за вашите крака, които са принудени да стоят в капана на обувките ви дълго време, което води до изпотяване, умора и неприятна миризма.

В онлайн магазин 4sales.bg ще откриете продукти, които ще накарат краката ви да се чувстват и миришат свежо, независимо дали се нуждаете от леко пръскане със спрей или третиране с пудра. Така или иначе нашите предложения, които са и на ниски цени, ще оправдаят вашите очаквания. Спрейовете са безцветни, подходящи за всички видове мокасини, боти, ботуши и други чифтове от вашата колекция и могат да осигурят свеж аромат дълги часове.

Как да използвате спрейове и дезодоранти против неприятна миризма?

Употребата на продуктите е лесна. Посъветвайте се с личния си лекар дали можете да използвате продуктите, ако имате увредена, раздразнена или възпалена кожа на стъпалата. Дръжте далеч от деца. 

Следвайте следните стъпки при използването на тези спрейове против вода върху стъпалата ви:

  • Разклатете добре преди употреба;

  • Издърпайте капачката на продукта;

  • Насочете дезодоранти към обувката;

  • Впръскайте няколко пъти във вътрешността на обувката и към петата;

  • Оставете продуктът да изсъхне за около 10-тина минути, преди да я обуете;

  • Почистете вътрешната част на обувките, ако забележите натрупване на продукта.

Най-продавани

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл