Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Kumido Крем за облекчаване на болката в коленете HZS557

8,50 лв

Kumido Крем за облекчаване на болката в коленете HZS557 #09106

OПИСАНИЕ:

Древна формула от китайската медицина, носи незабавни резултати за облекчаване на болката в коленете при различни травми на менискуса, оток,  подуване, синовит, болка в капачката, болки в ставите. Съставът на кремът се основава изцяло на китайски билкови продукти, изработени по специален начин и съотношение за бързо и безотказно действие, носещо облекчение при травми и претоварване на сухожилията и коляното. Известно е че древните тайни на китайската медицина, доказано действат бързо, ефективно и без странични ефекти.

ОСОБЕННОСТИ:

Кремът е много подходящ за хора, които се занимават с физически труд, активни спортни дейности и такива, които са претърпели някаква травма посредством злополука, както и спортни травми от бягане, навяхване, вдигане на тежести. Употребата на крема е лесна и ефективна. Вземете подходящо количество от продукта и го нанесете върху зоната, в която изпитвате дискомфорт, масажирайте по часовниковата стрелка за 3-5 минути по 2-3 пъти на ден. Кремът е подходящ само за външна употреба, избягвайте неговото попадане в носа или очите посредством ръцете, ако това се случи, незабавно изплакнете с чиста вода. 

ДИЗАЙН:

Кремът е в кафява цилиндрична кутийка с капаче, която има изчистен дизайн, осигурява неговата изолираност от външната среда и запазването на качествата и свойствата му, когато не се използва. Кутийката се завинтва с капаче, което изолира съдържанието ефективно и предпазва от неговото разсипване. Етикетът с логото на Kumidu, е разположен върху капачето. Кутийката е в картонена опаковка, с характерен дизайн за китайската холистична медицина,  в бежово – кафяви тонове, на която е изобразен древен китайски лечител.

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:

  • Крем за облекчаване на болката в коленете
  • Марка: Kumidu;
  • Аромат: Билков тамян;
  • Нето: 20гр; 

КАКВО ЩЕ ПОЛУЧИТЕ В ОПАКОВКАТА:

  • 1 бр. Kumidu крем за облекчаване на болката в коленете;
  • Транспортна опаковка.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.