Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Лед крушки за автомобили

Съдържа 65 продукта.

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

Съвременните автомобили вече на производствено ниво са оборудвани с качествени лед крушки, които имат редица предимства пред останалите по-стари аналози и в настоящия материал ще разберем какво представляват тези лед крушки, начина на монтаж и цветовите им варианти.

Какво представляват led крушките за кола?

Имат вид на малки части, излъчващи с...

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

Съвременните автомобили вече на производствено ниво са оборудвани с качествени лед крушки, които имат редица предимства пред останалите по-стари аналози и в настоящия материал ще разберем какво представляват тези лед крушки, начина на монтаж и цветовите им варианти.

Какво представляват led крушките за кола?

Имат вид на малки части, излъчващи светлина при подаване на определено напрежение. В сравнение с по-старите си аналози в лицето на флуоресцентните авто модели или тези с нажежаема жичка, този тип лед крушки са с по-продължителен работен период. Те издържат до 30 000 часа, а дори и 50 000 работни часа. Това означава, че не изискват честа подмяна, с което Ви пестят пари и което ги прави по-евтини в дългосрочен период.

В същото време тези лед крушки, осигуряват много ярък светлинен поток, осветяващ през нощта дори и най-малката неравност на пътя, особено подходящи за мъгла. Консумират изключително малко енергия и не претоварват акумулатора и електрическата инсталация. Тези лед крушки се използват не само във автомобилните фарове, та дори и фарове с лупи, но и в салона на купето за ефектно осветление, както и в мигач или габарит.

Лед крушки за коли

Монтаж

Процедурата по инсталацията на тези мощни светодиодни крушки е изключително проста и тя може да се извърши от всеки шофьор с базови познания по електротехника. Лед лампите се отличават по работното си напрежение - съществуват 12 V варианти за монтаж в лек автомобил и 24 V за използване в товарно превозно средство, подходящи за габарит и мигач, с възможност за халогенен ефект. В една верига могат да бъдат свързани много на брой елемента и те светят с лъч в еднаква яркост. Трябва да имате и предвид и размера на цокъла на диод – H7, H4 или пък H3.

В магазините дори се предлагат цели готови ленти с множество лед крушки с висока мощност, различни по размер, готови за приложение на осветяване. Те са удобен аксесоар, ако искате бързо и лесно да изградите ефектно цветно сияние с лазерен ефект във всеки автомобилен интериор или екстериор. Напрежението за светодиод е възможно да се вземе от захранването на фаровете или на регистрационния номер.

Led за автомобили

Цвят на светлината

Класифицира се в три основни групи:

  • Бяло топло сияние - намира се в диапазона 2700К до 3200К. Визуално се равнява на светлинния поток, излъчван от нажежаемата жичка;

  • Бяло дневно осветление - от 3500 до 5000 К. Свързва се със слънчевото дневно сияние;

  • Студено бяло - от 5000 до 7000 К. Тук яркостта е значително по-висока.

Всяка от величините би трябвало да е обозначена на самите лед лампи, така че обърнете внимание в описанието в сайта, ако сте на компютър, или върху корпуса на самия продукт независимо от неговата марка.

За да придобиете и вие подобни светлинни източници, заповядайте в онлайн магазина 4sales и разгледайте цялата гама от различни варианти. Те се предлагат на страхотна цена при бърза доставка и навигацията в сайта е изключително интуитивна, така че не би следвало да имате проблеми. Ако срещате затруднения в избора или не откривате търсения качествен нов продукт, свържете се с наш оператор напълно безплатно и той ще Ви предложи най-доброто решение. Заповядайте, очакваме Ви!

Още
Лед крушки за автомобили : ОТЗИВИ ОТ КЛИЕНТИ
  • Здравейте, имам ги същите крушки H1 и H7 понеже моя фар е с две крушки на къси и на дълги светлини. Наистина крушките светят уникално силно,но поне аз имам проблем с тях .....много ми смущават радиото на колата и Ви моля ако имате някакво решение за този проблем да го споделите. Благодаря Ви предварително
  • В момента съм със същите и сега си поръчах резерзвни. Лично аз съм супер доволен от факта, че са с три леда. Иначе ползвам такъв тип от поне 10 години, но тогава ги намирах само в Ибей и ги плащах по 80-90 долара.
    Всички отзиви (3)
Безплатна доставка за продукти на стойност над 200лв за следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Види, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Силистра, Разград, Ямбол, Сливен, Враца, Велико Търново, Търговище, Габрово, Видин, Смолян, Шумен, Добрич, Велинград, Ботвеград, Карнобат, Казанлък, Панагюрище, Пещера и още...

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.