Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Лед крушки за автомобили

Съдържа 65 продукта.

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

Съвременните автомобили вече на производствено ниво са оборудвани с LED крушки, които имат редица предимства пред останалите по-стари аналози и в настоящия материал ще разберем какво представляват, начина на монтаж и цветовите им варианти.

Какво представляват led крушките за кола?

Имат вид на малки части, излъчващи светлина при подаване на о...

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

Съвременните автомобили вече на производствено ниво са оборудвани с LED крушки, които имат редица предимства пред останалите по-стари аналози и в настоящия материал ще разберем какво представляват, начина на монтаж и цветовите им варианти.

Какво представляват led крушките за кола?

Имат вид на малки части, излъчващи светлина при подаване на определено напрежение. В сравнение с по-старите си аналози в лицето на флуоресцентните модели или тези с нажежаема жичка, лед крушките са с по-продължителен работен период. Те издържат до 30 000 часа, а дори и 50 000 работни часа. Това означава, че не изискват честа подмяна, с което Ви пестят пари.

В същото време, осигуряват много ярък светлинен поток, осветяващ през нощта дори и най-малката неравност на пътя. Консумират изключително малко енергия и не претоварват акумулатора и електрическата инсталация. Те се използват не само във автомобилните фарове, но и в салона на купето за ефектно осветление.

Монтаж

Процедурата по инсталацията на светодиодните лампи е изключително проста и тя може да се извърши от всеки шофьор с базови познания по електротехника. Те се отличават по работното си напрежение - съществуват 12 V варианти за монтаж в лек автомобил и 24 V за използване в товарно превозно средство. В една верига могат да бъдат свързани много на брой елемента и те светят с еднаква яркост.

В магазините дори се предлагат цели готови ленти с множество светодиодни лампи, готови за приложение. Те са удобни ако искате бързо и лесно да изградите ефектно цветно сияние в купето. Напрежението за него е възможно да се вземе от захранването на фаровете или на регистрационния номер.

Цвят на светлината

Класифицира се в три основни групи:

  • Бяло топло сияние - намира се в диапазона 2700К до 3200К. Визуално се равнява на светлинния поток, излъчван от нажежаемата жичка;

  • Бяло дневно осветление - от 3500 до 5000 К. Свързва се със слънчевото дневно сияние;

  • Студено бяло - от 5000 до 7000 К. Тук яркостта е значително по-висока.

Всяка от величините би трябвало да е обозначена на самата лампа, така че обърнете внимание в описанието в сайта или върху корпуса на самия продукт.

За да придобиете и вие подобни светлинни източници, заповядайте в онлайн магазина 4sales и разгледайте цялата гама от различни варианти. Те се предлагат на страхотна цена и навигацията в сайта е изключително интуитивна, така че не би следвало да имате проблеми. Ако срещате затруднения в избора или не откривате търсения продукт, свържете се с наш оператор напълно безплатно и той ще Ви предложи най-доброто решение. Заповядайте, очакваме Ви!

Още
Лед крушки за автомобили : ОТЗИВИ ОТ КЛИЕНТИ
  • Здравейте, имам ги същите крушки H1 и H7 понеже моя фар е с две крушки на къси и на дълги светлини. Наистина крушките светят уникално силно,но поне аз имам проблем с тях .....много ми смущават радиото на колата и Ви моля ако имате някакво решение за този проблем да го споделите. Благодаря Ви предварително
  • В момента съм със същите и сега си поръчах резерзвни. Лично аз съм супер доволен от факта, че са с три леда. Иначе ползвам такъв тип от поне 10 години, но тогава ги намирах само в Ибей и ги плащах по 80-90 долара.
    Всички отзиви (3)
Безплатна доставка за продукти на стойност над 200лв за следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Види, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Силистра, Разград, Ямбол, Сливен, Враца, Велико Търново, Търговище, Габрово, Видин, Смолян, Шумен, Добрич, Велинград, Ботвеград, Карнобат, Казанлък, Панагюрище, Пещера и още...

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.