Лед крушки за автомобили

Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
  • От До
  • 4,00 лв. - 160,00 лв.

63 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

63 резултата

Съвременните автомобили вече на производствено ниво са оборудвани с качествени лед крушки, които имат редица предимства пред останалите по-стари аналози и в настоящия материал ще разберем какво представляват тези лед крушки, начина на монтаж и цветовите им варианти.

Какво представляват led крушките за кола?

Имат вид на малки части, излъчващи светлина при подаване на определено напрежение. В сравнение с по-старите си аналози в лицето на флуоресцентните авто модели или тези с нажежаема жичка, този тип лед крушки са с по-продължителен работен период. Те издържат до 30 000 часа, а дори и 50 000 работни часа. Това означава, че не изискват честа подмяна, с което Ви пестят пари и което ги прави по-евтини в дългосрочен период.

В същото време тези лед крушки, осигуряват много ярък светлинен поток, осветяващ през нощта дори и най-малката неравност на пътя, особено подходящи за мъгла. Консумират изключително малко енергия и не претоварват акумулатора и електрическата инсталация. Тези лед крушки се използват не само във автомобилните фарове, та дори и фарове с лупи, но и в салона на купето за ефектно осветление, както и в мигач или габарит.

Лед крушки за коли

Монтаж

Процедурата по инсталацията на тези мощни светодиодни крушки е изключително проста и тя може да се извърши от всеки шофьор с базови познания по електротехника. Лед лампите се отличават по работното си напрежение - съществуват 12 V варианти за монтаж в лек автомобил и 24 V за използване в товарно превозно средство, подходящи за габарит и мигач, с възможност за халогенен ефект. В една верига могат да бъдат свързани много на брой елемента и те светят с лъч в еднаква яркост. Трябва да имате и предвид и размера на цокъла на диод – H7, H4 или пък H3.

В магазините дори се предлагат цели готови ленти с множество лед крушки с висока мощност, различни по размер, готови за приложение на осветяване. Те са удобен аксесоар, ако искате бързо и лесно да изградите ефектно цветно сияние с лазерен ефект във всеки автомобилен интериор или екстериор. Напрежението за светодиод е възможно да се вземе от захранването на фаровете или на регистрационния номер.

Led за автомобили

Цвят на светлината

Класифицира се в три основни групи:

  • Бяло топло сияние - намира се в диапазона 2700К до 3200К. Визуално се равнява на светлинния поток, излъчван от нажежаемата жичка;

  • Бяло дневно осветление - от 3500 до 5000 К. Свързва се със слънчевото дневно сияние;

  • Студено бяло - от 5000 до 7000 К. Тук яркостта е значително по-висока.

Всяка от величините би трябвало да е обозначена на самите лед лампи, така че обърнете внимание в описанието в сайта, ако сте на компютър, или върху корпуса на самия продукт независимо от неговата марка.

За да придобиете и вие подобни светлинни източници, заповядайте в онлайн магазина 4sales и разгледайте цялата гама от различни варианти. Те се предлагат на страхотна цена при бърза доставка и навигацията в сайта е изключително интуитивна, така че не би следвало да имате проблеми. Ако срещате затруднения в избора или не откривате търсения качествен нов продукт, свържете се с наш оператор напълно безплатно и той ще Ви предложи най-доброто решение. Заповядайте, очакваме Ви!

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл