Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

LED интериорна крушка за автомобил 5050 12-24V

12,80 лв

LED интериорна крушка за автомобил 5050 12-24V #04038

Особености:

На всеки се е случвало да изпусне телефона си или ключовете под седалката в автомобила. Да търси дадена вещ в багажника, но мястото да е слабо осветено или дори тъмно и да не може да открие нищо. В такива случаи със сигурност имате нужда от интериорно LED осветление, което да Ви помогне в по-бързото намиране изгубения предмет. То значително ще улесни ежедневието Ви. Освен функционално, изглежда и доста интересно. LED светлините намаляват консумацията на енергия от 40% до 80%. Това води и до намаляване на разхода на гориво, като същевременно удължава и живота на акумулатора. Крушките ще освежат интериора на Вашия автомобил. С тях ще можете да създавате различна атмосфера, в зависимост от цвета.

Описание:

Интериорните LED крушки за автомобил са супер мощни. При по-дълго време на работа, те не загряват. Излъчват много по-ярка светлина дори и от оригиналните крушки. Осигуряват много добро осветяване и на най-труднодостъпните места в автомобила. Не заслепяват, ако светят по време на шофиране. Не натоварва зрението. LED светлините имат по-дълъг живот от обикновените. Работят изключително икономично. Не натоварват електрическата система на автомобила. Създават стил и индивидуалност.

Как функционира?

Крушките са подходящи за монтаж на всяко превозно средство – автомобили, камиони и други. Идеални са за поставяне на плафони, багажник, жабка, врати, табло, интериорно осветление. Снабдени са с LED чипове 5050 и 12 чипов COB LED. Много са лесни за  монтиране. Необходимо е да  ги замените със старите и да ги поставите в предназначеното за тях гнездо. Гарантират дълъг живот на експлоатация. С различните цветове, които излъчват, ще създадете интересна атмосфера в купето на автомобила. За интериора изберете по-топла светлина, а за багажника – по-студена и силна.

Дизайн:

Фасунгата на интериорната крушка е тип Festoon. Светлините са LED. Светят в различни цветове - студено бял/ксенонов, червен, жълт, син, зелен и многоцветен. Корпусът на крушката е изработен от метал. Опаковката, в която се съхраняват, е прозрачна, по нея има надписи и сини елементи.

Технически характеристики:

  • Температура на цвета: 6000 К;
  • Работно напрежение: 12 V – 24 V;
  • Живот: до 50000 часа работа.

Какво ще намерите в опаковката:

  • 1 бр. LED интериорна крушка за автомобил.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.