Детски слушалки

Категории Категории
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
  • От До
  • 18,00 лв. - 84,00 лв.

7 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

7 резултата

Силният и мощен звук може сериозно да увреди слуха на малкото дете. Как чрез детските слушалки можете да предотвратите това и кое ги отличава от обичайните стандартни аналози? Как правилно трябва да се използват и какви модели са достъпни в онлайн магазина на 4sales.bg? Нека видим!

С какво се различават детските слушалки

Безжични детски слушалки

Мощният и силен звук, директно в ухото на детето, може сериозно да увреди неговия слух и да причини необратими последствия. Ако възрастните могат самостоятелно да преценят, кога звученето е прекалено силно и да го намалят, то при децата, слухът не е напълно развит все още, което го прави уязвим за увреждане. Именно за това, когато купувате безжични слушалки за своето дете, препоръчително е те да бъдат детски.

При тях, звуковият праг на силата е до 90 dB, докато този при стандартните модели често надхвърля 110-115 dB. В същото време, те са винаги пълноразмерни и за тях не се предлагат модели тип “тапи”, тъй като последните се поставят дълбоко в ухото и са прекалено близко до тъпанчето, а това уврежда дори и мозъка. Отделно, моделите за деца обикновено са в ярки цветове или с ликовете на анимационни герои, което допълнително ги отличава.

Как може да се използват

Детски слушалки

  • Много е важно, родителите предварително да обяснят на хлапето, че прекалено силният звук може да увреди ушите му и то да спре да чува;

  • Съвременните детски слушалки за музика са с микрофон и са предназначени за телефон или таблет, позволявайки провеждане на телефонни разговори. Това осигурява пълноценна комуникация и е гаранция, че детето няма да изпусне нито едно повикване от мама и тати, докато се наслаждава на любимата си музика;

  • Използването на детските слушалки е елементарно и изисква простото поставяне на ушите и свързването на конектора към аудио изхода на съответния източник на звук: телефон, таблет, компютър;

  • Изключително важно е, преди включването на конектора, нивото да е намалено, което ще предотврати рязкото подаване на мощен неочакван звук в ушите.

Какви модели ще намерите във 4sales

Основно, в онлайн магазина ще откриете жични и безжични детски слушалки с микрофон на достъпни цени, осигуряващи комфортна употреба и провеждане на телефонни разговори. Те са идеални за музика, тъй като са оборудвани с меки и създаващи комфорт уплътнители, осигуряващи плътен и чист басов звук. Безжичните модели са с обхват до 10 метра, без прегради и притежават вградена батерия, изискваща периодично презареждане, чрез специално зарядно или USB порта на компютър.

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл