Легла и пелени за кучета

Категории Категории
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
  • От До
  • 19,00 лв. - 66,00 лв.

6 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

6 резултата

Кучето ви пораства и се нуждае от нови придобивки, за да придобие то хигиенен навик. Всякакви аксесоари за него могат да бъдат открити в онлайн магазина 4sales. Нашите луксозни предложения ще спечелят вниманието ви с евтините си цени, но гарантирано качество. 

Как да изберете най-удобното и красиво легло за кучета?

Когато пазарувате хубаво и модерно легло за комфортен сън на вашия домашния си любимец, важно е да имате предвид поведението му. Факторите, които трябва да оцените при избора, са размерът, стилът, формата (например кръгло) и материалът на неговата настилка, който трябва да е качествен. Постелята трябва да е достатъчно голяма, за да побира животното, когато то се изпъне напълно. Измерете животното си от носа до опашката, докато спи и добавете няколко сантиметра, за да определите най-подходящата опция за него. Имайте предвид и размера и растежа на породата. 

Разберете навиците на верния си приятел. За малките породи, които обичат да им е топло, изберете постеля със затоплящи се подложки, както и одеяло и възглавничка. На пазара могат да бъдат открити и хамаци, които са чудесни за космати приятели, които предпочитат да спят над земята. Покритите легла предлагат безопасно скривалище за кучета, които обичат да се сгушват.

Намирането на перфектната форма за животното зависи от неговите навици за сън. Кучето ви свива ли се в единия край на леглото или обича да се разтяга? За всеки тип спане се предлагат форми легла, които да отговорят на нуждите му.

Материалът също е важен. Могат да бъдат открити легла в различни материи, включително полиестер, пух, памук и т.н. Важно е да съобразите комфорта на кучето, съобразявайки се с неговите специални нужди. По-възрастното ще се нуждае от ортопедична подложка, ако пък изпуска урина, може би му трябва непромокаемо легло и постелка за диван.

С напредването на възрастта на кучетата изпускането на урина може да се превърне в доста сериозен проблем. Ако и вашето домашно животно страда от подобно състояние, не позволявайте това да се окаже причина да се разделите с него, тъй като то може да се управлява лесно с подходящия помощен хигиеничен продукт, като пелени. 

Какво трябва да имате предвид, когато избирате най-добрите пелени за възрастните ви малки и големи космати приятели?

  • Памперсите за еднократна или многократна употреба – артикулите са полезни и при обучение на кученца, мъжки кучета, които маркират територията си, както и за женски кучета, които имат менструален цикъл, както и за кученца, които имат проблем с ходенето до тоалетна. Ако не ги използвате прекалено често, еднократните са добра опция за вас. Ако пък кучето ви страда от проблема постоянно, перящите се пелени са най-подходящи. Благодарение на тях няма да се притеснявате как ще абсорбирам урината на животното; 

  • Кучето мъжко или женско е – двата пола кучета имат нужда от различни пелени. Разликата идва от анатомията на животното. Пелените за женските кучета не е нужно да са толкова дълги, както мъжките;

  • Размерът на пелените – трябва да изберете пелената зависимост от големината на вашето кутре, тъй като тя трябва да прилепва плътно до тялото му. Преди да отидете на пазар за този аксесоар, измерете пропорциите на домашния си любимец;

  • Имайте предвид породата – това е важно, тъй като помощните продукти обикновено се предлагат с или без отвор за опашка. Породи, които са с мъничка опашка, могат да се възползват от кучешки памперс без дупка.

След като знаете всички съществени фактори, сте готови да намерите най-доброто легло и пелени за вашия четириног приятел, с които да поддържате качествена хигиена у дома.

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл