Манерки за алкохол

Категории Категории
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
  • От До
  • 11,00 лв. - 45,00 лв.

42 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

42 резултата

Джобните метални военни манерки за алкохол са невероятно оригинални подаръци както за мъже, така и за жени. Кое всъщност ги прави толкова оригинален и удобен аксесоар, защо са предназначени за подаръци и какви комплекти за уиски и за вино с табакери ще открием в онлайн магазина 4sales.bg?

Защо да подарим манерки за алкохол

Защото са декорирани по най-оригиналния начин, който ще трогне всеки мъж за неговия специален повод и празник. Също, това е наистина неочакван и приятно изненадващ качествен подарък за уиски и за вино в комплект с табакера. От друга страна, те са изработени от неръждаем материал, което означава, че са изключително издръжливи на удари и изпускания. В продуктовата гама на онлайн магазин 4sales.bg ще откриете джобни, военни алуминиеви и луксозни манерки за алкохол с капачка.

Те са различни по вместимост, форма, външна декорация и комплект. Всяко от алуминиевите джобни предложения за алкохолна напитка пристига в оригинална опаковка, а в някои случаи дори е съпътствана и от специални чашки, фунийка за наливане на вино и уиски и табакера за цигари. Това им придава допълнителна оригиналност и ги прави още по-подходящи за подаръци.

Какви типове ще открием тук

Достъпните в категорията на онлайн магазин 4sales.bg типове военни метални алуминиеви манерки са предназначени: 

  • за алкохол;

  • за уиски;

  • за вино и т.н.

Всички метални алуминиеви решения са с джобни размери и се използват на места, където няма възможност за наличие на бутилка. Достъпните видове са военни, а формата им е тънка, но сплесната за по-лесното им побиране в джоба. Някои предложения на онлайн магазин 4sales.bg дори пристигат в комплект с табакера за цигари, което напълно допълва имиджа на всеки мъж, подчертавайки неговата индивидуалност и стил.

Защо да се доверим на 4sales.bg

Защото ние сме единственият онлайн магазин в България, който предлага китайски стоки от производителя на най-добрите цени. Това означава, че тези продукти пристигат директно от своите производители и всички фалшификати и нискокачествени имитации са елиминирани. В същото време, тези продукти от стомана за пренасяне на алкохол пристигат с дълготрайна гаранция, а ние от своя страна, за още по-голямо спокойствие на клиента, дори предоставяме цели 14 дни тестов период за изпробване и при желание за връщане на покупката.

Това с пълна сила важи и за предлаганите при нас метални джобни алуминиеви военни манерки за вино и за уиски, а дори понякога окомплектовани и с табакера за цигари. Предпочитайки да купите от нас, в работни дни напълно безплатно можете да потърсите професионално съдействие от наш експерт за избора и пазаруването, така че възползвайте се от нашите оферти за стилен и висококачествен алкохолен аксесоар!

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл