Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Метална сувенирна манерка за алкохол с глиган

12,00 лв

Метална сувенирна манерка за алкохол с глиган #04285

Особености:

Представяме Ви метална сувенирна манерка за алкохол с изображение на глиган. Тя е идеалното допълнение към „арсенала“ на всеки ловец, а и не само. Ще бъде високо оценена от любителите на алкохолните напитки, както и от царете на купона. Устойчива е и ще Ви служи дълго време, независимо от това, къде и кога я използвате.

Описание:

Манерката е страхотна идея за подарък на всеки ценител на красивото и изискаността. Тя еднакво ще се хареса, както от господата, така и от дамите. Има запомняща се визия, затова няма как да остане незабелязано. Всички на около Вас ще бъдат впечатлени. Може да я използвате, когато сте на къмпинг, на дълга разходка, на море или планина, на купон. Благодарение на практичните си размери ще Ви бъде верен спътник, на където и да поемете.

Как функционира?

Напълнете я с любимата Ви алкохолна напитка и я затворете с капачката. Бъдете сигурни, че тя няма да се разлее. Спокойно може да я поберете в джоба на всяка Ваша дреха, в чантичката Ви, в багажа за дългото пътуване и изобщо навсякъде. Дамите могат да я поберат в малката си дамска чантичка. Също така е и подходяща да се използва като декорация в дома. Почиства се лесно. Не е препоръчително да се мие в миялна машина, за да не се наруши целостта и външния ѝ вид.

Дизайн:

Манерката е с компактни размери, което я прави удобна за носене. Тя има плоска и извита форма. Дизайнът ѝ е стилен. Капачката се затваря плътно, като няма опасност напитката в нея да се разлее. Изработена е от неръждаема стомана. Декорирана е с глиган на фона на гора.

Технически характеристики:

  • Обем: 207 мл;
  • Размери: 108 мм * 95 мм * 2,54 мм;
  • Тегло: 111,7 грама.

Какво ще намерите в опаковката:

  • Метална сувенирна манерка за алкохол с глиган.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.