Преходници

Преходници от VGA към HDMI

Преходници от VGA към HDMI

Категории Категории
Преходници(121)
Изчисти

Филтри

Затвори
Категории
Цена
  • От До
  • 1,00 лв. - 347,00 лв.

121 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

121 резултата

За какво се използват преходниците

Изобилието от всевъзможни телевизионни, радио и видео апаратури в произволен дом или офис отдавна никого не изненадва. Нормално е във всяка къща да има по няколко телевизора, лаптопи, стационарни компютри, DVD плеъри, конзолни игри, монитори, слушалки, звукови карти, говорители, микрофони и рекордери. Към това добавяме оптичния интернет и сателитната антена. И ако включването на домашно кино към телевизор е безпроблемно, понеже всички кабели и букси са унифицирани, то оборудването на различни производители не винаги е съвместимо и връзката не може да стане само с кабели.
Преходници за HDMI
 В тази ситуация на помощ идват преходниците. Преходниците и адаптeрите, увеличават функционалността на компютъра или на друг вид прибор, като привеждат в съответствие интерфейса на различни устройства. Измислени са голямо количество разнообразни USB и други адаптeри, конвертори, декодери, преобразуватели включително безжични, които правят лесен достъпа на външни устройства към компютъра. Така можем да включим компютър към компютър, компютър към телевизор, да направим и други комбинации. Има конвертори с аудио изход, коаксиален или стерео жак, предназначени да преобразуват аналоговия сигнал в цифров заедно със звука.Предлагаме също така usb хъб и суич за обединяване.

Тези аксесоари имат редица преимущества, като:

  • Съвместимост;
  • Цена – разнообразието от добри модели не струва скъпо;
  • Универсалност - могат да синхронизират напрежението на  различни външни компютърни устройства – джойстик, клавиатура, модем, мишка, скенер, принтер, медия и много други;
  • Не заемат много място и са лесни за използване.

От какви материали за изработени

Преходници USB към HDMI

Изработени са от метален проводник на електричество и са изолирани с поливинилхлорид, полиетелен, полипропилен, тефлон, които ги правят устойчиви към различни температурни натоварвания. Адаптерите са необходими и много важни за всеки устройства, които установяват връзка между различните електронни устройства, обезпечават правилното прочитане, преобразуване и предаване на информацията по веригата.

Защо да купите от 4sales.bg:

Доверявайки се на онлайн магазина 4sales.bg, получавате качествени продукти, които ще облекчат ежедневието на вас и вашите близки и ще създадат условия за перфектна работа на електрониката в домашна и работна обстановка. Ако имате затруднения относно техническите характеристики на кабелите, адаптерите и преходниците, ние ще ви дадем компетентни съвети. Всичко, което ви е необходимо, ще получите на разумна цена и с бърза доставка. Ако имате забележки или съвети към нас, ще се радваме да ги чуем и да подобрим обслужването.

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл