Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

USB Type-C адаптер конвертор кабел за 2.5 3.5 Inch HDDSSD твърд диск CA3

14,50 лв

USB Type-C адаптер конвертор кабел за 2.5 3.5 Inch HDDSSD твърд диск CA3 #05728

Описание:

Използвайте стар хард диск 2.5 инча от лаптоп или SSD диск като външен диск на който може да съхраните цифрова информация или го свържете чрез USB Type-C входа на вашият телевизор за да гледате видео или снимки.

Особености:

Максимална преносимост с адаптер за стил, а не външен адаптер мощност, необходима. Възползвайте се от USB Type-C-съвместим лаптопи или настолни компютри с UASP за по-бързи скорости на трансфер. Създаване на външно решение за съхранение на данни в движение, за настолни компютри, лаптопи или Ultrabook компютрите. Достъп до който и да е 2.5 "или 3.5" твърд диск или твърдотелен диск от всяко USB поддръжка за компютър, за миграция на данни или да карате клониране. Направете резервно копие на важните данни на външно устройство за съхранение. Извличане на данни от един стар SATA диск. Използвайте с SSD диск, за да обновите вашия лаптоп външно твърд диск чрез USB Type-C.

Дизайн:

USB Type-C към SATA Hard Disk 22Pin адаптер конвертор кабел ви позволява да се свързва всеки стандартен 2,5-инчов SATA твърд диск или твърд диск (SSD), или който и да е 3,5-инчов SATA твърд диск към компютър чрез USB Type-C ports.It е идеална за да можете да архивни файлове или обновите вашия преносим твърд шофьор. Този портативен адаптер разполага с олекотена конструкция без да се изисква външно захранване, за лесно съхранение на лаптоп чанта или куфар. Плюс това, адаптер кабел стил го прави лесен за размяна между твърди дискове, без да се налага да инсталирате вашите дискове в заградено. Перфектен за лесен достъп с кола за миграция на данни, диск клониране и архивиране на данни приложения.

Технически характеристики:

  • Подкрепа скорост до 5Gbps;
  • Лесен и бърз достъп до външно съхранение;
  • Напълно съвместим с USB Type-C;
  • Поддръжка всички 2.5 "/3.5" SATA HDD / SDD, Blu-ray и DVD, CD-ROM, DVD-ROM, CD-RW, DVD-RW, DVD + RW Combo устройства;
  • Не се изисква за 2.5 "HDD / SDD допълнителна мощност;
  • 12V адаптер за захранване включен в продължение на 3.5 "HDD / SSD;
  • Подкрепа Windows 98/2000 / XP / Vista / 7/8, Mac OS X.

Какво ще намерите в опаковката:

  • 1 х USB Type-C към SATA Hard Disk 22Pin адаптер;
  • 1 х транспортна кутия.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.