Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

SM-18 Адаптер от смартфон към HDTV CA98

10,00 лв

22,00 лв

-55%

-12,00 лв

SM-18 Адаптер от смартфон към HDTV CA98 #01550

HD картина на голям екран

С практичният адаптер можете да гледате любими филми, видео, снимки или да слушате висококачествено аудио на голям екран и с висока резолюция като използвате само телефона си. Той прави здрава връзка между мобилното устройство и HDTV телевизори, за да Ви осигури възможност да се насладите на по-голямо качество и ярки цветове. Без значение от съдържанието, което разглеждате – видео, онлайн филми или уеб страници ще имате прекрасна видимост с до 1080p резолюция.

Можете да се свържете и с друг приемник, като монитор или голям екран. Това прави продукта подходящ и за използване с професионална цел - в офиса, по време на работа, за презентации и прожектиране на работни видео, аудио проекти или други материали.

Начин на използване

За да направите връзката просто свържете кабела с HD телевизора, като го включите в HDMI входа. Другото разклонение на кабела от същата страна завършва със стандартно USB за зареждане на мобилното устройство в процеса на работа. То е подходящо за всяко мобилно зарядно, което се включва в електричеството.

Другия край на кабелът свържете със смартфона си – това е всичко, което трябва да направите. Връзката се осъществява мигновено, без необходимост от допълнителен софтуер или друга интеграция. Превръщате мобилното си устройства в полезен източник на качествени видео материали моментално, където и да се намирате – вкъщи, в хотела или вилата.

Добра интеграция

Стандартния 11-пинов Micro USB накрайник е съвместим с редица модели смартфони на множество марки. Това е най-разпространеният накрайник за пренос на данни при съвременните телефони. С него ще можете да използвате :

 • Samsung Galaxy модели, S3/4/5, както и версиите Note2/3/4 и 5;
 • Huawei – Ascend D и D1, P1/2/S.

Технически характеристики

 • Накрайник за HDTV: HDMI;
 • Накрайник за зареждане: USB;
 • Напрежение: 5 V, 1A DC;
 • Конектор за смартфон: 11 пина / Micro USB;
 • Цвят: Червен;
 • Дължина: 180 см.

Какво ще откриете в пакета

 • Адаптер за HDTV с HDMI;
 • Технически инструкции;
 • Гаранция 12 месеца.
SM-18 Адаптер от смартфон към HDTV CA98 8 SM-18 Адаптер от смартфон към HDTV CA98 9 SM-18 Адаптер от смартфон към HDTV CA98 10 SM-18 Адаптер от смартфон към HDTV CA98 11 SM-18 Адаптер от смартфон към HDTV CA98 12 SM-18 Адаптер от смартфон към HDTV CA98 13 SM-18 Адаптер от смартфон към HDTV CA98 14
2020-02-20

Жащото съм доволен

  2018-07-09

  Лесна поръчка
  Обширна информация за продуктите

   2018-05-06

   Интересни продукти на достъпни цени

    Напишете отзив

    Напишете отзив

    Напишете отзив

    Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

    Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

    Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.