Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Външна звукова карта с USB CA60

8,00 лв

Външна звукова карта с USB CA60 #01995

Полезно и компактно устройство

Външната звукова карта е малко устройство, което се свързва с Вашия компютър или лаптоп, чрез USB. Тя Ви позволява да предавате висококачествени записи, директно от компютъра си на система с високо качество на звука. Не изисква специална инсталация, можете да я използвате веднага след включване. В единия си край има изход за стерео кабел или слушалки и вход за микрофон. Чрез бутоните на самото устройство можете да заглушавате звука, както и да управлявате силата на звучене.

Изделието притежава вграден преобразувател на дигиталния сигнал към аналогов – DAC. Така цифровата информация се превръща в аналогова, за да може да бъде възпроизведена от Вашата аудио система. Поддържа новите технологии за аудио възпроизвеждане на много канали 7.1 Surround и Xear 3D, което значително повишава дълбочината и богатството на звука.

Приложение

Звуковата карта е най-лесното и бюджетно решение, ако притежавате стар модел компютър или лаптоп, чиито конфигурации не отговарят на изискванията Ви. Тъй като няма да се наложи да разглобявате части или да посещавате сервиз, можете да надградите хардуера на машината си съвсем сами.

Подобно решение е удачно, ако имате система за домашно кино с множество говорители и искате правилно да преобразувате сигнала към тях. Озвучаването на домашното кино създава реалистичен ефект, за чието възпроизвеждане се нуждаете от качествен хардуер.

Ако сте почитатели на аудиофилски записи, видео игрите или се занимавате професионално със запис и обработка на музика, то надграждането на звученето на слушалките ще окаже огромен ефект върху крайния резултат.
Входът за микрофон пък Ви предоставя допълнителен начин за включване на записващо средство, като така ще постигнете по-богат и плътен тон при записите.

Preset модели и функции[WU1]

Продуктът предлага допълнителни възможности управление за аудиото. Благодарение на 23-те preset и 16-те ритъм модела ще можете да моделирате звученето с предварително избрани настройки, за да постигнете желания ефект. В зависимост от това дали слушате музика, играете игра или гледате филм, можете да предпочетете различна настройка.
Допълнителни екстри са караоке функцията и възможността за миксиране.

Технически характеристики

 • Интерфейс: USB 2.0;
 • Конектори: Стерео жак, вход за микрофон;
 • Подходящ за ОС: Windows XP, Vista, 2000/2003, Mac OS;
 • Съвместимост: 7.1 Surround, Xear 3D;
 • Бутони: Заглушаване, сила на звука, LED индикатори;
 • Размер: 57х25х12 мм.

Какво ще получите в опаковката

 • Външна звукова карта с USB;
 • Техническо ръководство;
 • Гаранция за 12 месеца.
2019-07-24

има уникална стока и интересни техники

  Напишете отзив

  Напишете отзив

  Напишете отзив

  Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

  Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

  Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.