Екипировка за спане

4 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

4 резултата

Какви са предимствата на добрата екипировка за спане

Спането на открито може да е комфортно и да не се отличава много от домашното. Това може да стане само, ако сте с подходящата удобна туристическа екипировка. Така най-важната част от планинската екипировка за спане на открито - спалният чувал трябва да е широк и лек, да не ограничава движенията и да е избран според сезона на използване. Не се ограничавайте само с един брой до края на живота си. Купете си минимум два – зимен и летен, като правилно изберете температурния диапазон за максимален комфорт.

Ако ще го ползвате в къмпинг и ще го прекарвате с кола, няма никакво значение какви ще са неговото тегло, обем или марка, важно е да е ефективен и с високо качество. Ето какви са основни видове чували:

 • Тип „одеяло“. Конструкцията представлява сгънато на две одеяло с цип, позволяваща да се спи както в затворен вид, така и само като се загърнете. Осигурява простор на ръцете и краката. В него могат да спят двама и трима човека едновременно. Моделът е за влюбени и за семейства с малки деца. Продава се в размери до XXL;

 • С допълнителна част и подплата под главата. Този вид прави съня по-удобен, допълнително топли врата и главата в прохладните нощи и създава малка възглавничка, която играе роля на изолация срещу хладината. При някои от моделите, допълнителната част може да се сваля и да се пере отделно.


Ако планирате да купите два броя, обърнете внимание от коя страна са циповете им за по-лесно закопчаване. Изберете такива с ципове от различни страни  - единият предпазен цип да е отдясно, другият отляво, за да може при нужда да ги съедините в един голям спален чувал. Обърнете внимание и на материала, с  който са напълнени, а не само на производствената материя. От това дали пълнителят е синтетичен, пухен или комбиниран зависи способността на екипировката да запазва топлина.

Оборудването на палатка за спане на открито при високопланински преходи може да бъде допълнено от постелка, шалте, надуваеми възглавници, матраци, походни легла, допълнителни одеяла и дори от надуваеми дивани и мебели. Домашното удобство лесно може да се създаде сред природата. Оцеляването в планина зависи от това колко неща можете да поберете в колата си.

Защо да купите от 4sales.bg:

 • Разполагаме с богата гама от модели на различни производители в нашата мрежа;

 • Предлагаме гаранционно и извънгаранционно обслужване;

 • Продаваме на цени без конкуренция;

 • Реагираме адекватно при възникнали въпроси и създадени проблеми;

 • Успешно присъстваме на пазара от 12 години;

 • Правим промоции и раздаваме подаръци;

 • Лоялни сме към клиентите си;

 • Доставяме бързо до всяко населено място;

 • Оказваме професионална помощ при избор на евтин продукт.

Доверявайки се на онлайн магазина 4sales.bg, получавате качествени продукти за туризъм, които ще ви осигурят комфортна и незабравима ваканция сред природата. Всичко това ще постигнете на разумна цена и с бърза доставка. Ако имате забележки или съвети към нас, ще се радваме да ги чуем и да подобрим обслужването.

Популярни търсения: спални чували цена, постелка, зимни.

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл