Таблети на изплащане

Категории Категории
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
  • От До
  • 119,00 лв. - 851,00 лв.

32 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

32 резултата

Качествената и поддържаща съвременните характеристики техника като цяло е скъпо удоволствие, което не всеки може да си позволи да плати кеш. Въпреки това, съществуват гъвкави финансови инструменти, позволяващи покупка на подобни устройства, без директното плащане на високи суми. Това са например таблетите на изплащане и сега ще разгледаме предимствата от подобна покупка, къде могат да бъдат намерени изгодни промоции и колко ще се оскъпи пазаруването на лизинг?

Защо да изберем таблет на изплащане

Пазаруването на лизинг е отлична възможност за придобиване на скъпи стоки, изплащани  на отделни месечни вноски за определен период от време. В подобен случай, търговецът или кредиторът начислява определен процент лихва, която всъщност е компенсацията за осигурените средства. В подобен случай, Вие като клиент всъщност сте кредитополучател, но във вид на съответната стока, която трябва да изплатите.

Ето и някои от предимствата при подобно пазаруване:

  • Най-голямото предимство от таблетите на изплащане е малката месечна вноска на определена дата всеки месец до пълното погасяване на съответната сума;

  • При пазаруване на таблети на изплащане, клиентът определя времето за погасяване на лизинга, да бъде ли платена първоначална вноска или не;

  • Потребителят вижда предварително колко общо ще плати, както и показатели от рода на ГПР и ГЛП.

Има ли добри промоции

Най-изгодна може да е покупката на таблети на изплащане, които са на промоция, тъй като реално Вие купувате прибора на по-ниска цена, което компенсира дължимата лихва и лизингът Ви излиза безлихвен.

Например, в онлайн магазин 4sales.bg ще откриете цял един раздел от различни големини на екраните и възможности за изгодно пазаруване на качествени 10 инчови таблети на изплащане. Сред тях има доста евтини и хубави нови предложения с OS Windows, достъпни както за възрастните хора, така и детски варианти. Те са със слот за сим карта, позволяваща използване на 3G мобилен интернет и карта памет за съхраняване на различни видове файлове - филми, музика, картинки.

Колко ще се оскъпи

Когато покупката е промоционална, лизингът би могъл да е доста изгоден и дори безлихвен, ако приемем по-горния пример, но само в случай, че процентът на намалението е равен на този на лихвата. Тоест, ако стоката е намалена с 5%, а оскъпяването е 5%, то тогава Вие купувате продукта на реалната му стойност и то разсрочено. Ето защо, във 4sales.bg точно сега можете да намерите промоционални предложения на таблети на изплащане, дори и ако не разполагате с нужната сума в момента. Очакваме Ви!

Популярни търсения: таблет на лизинг.

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл