Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Уоки Токи

Съдържа 22 продукта.

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

Дали за забавление или за работа, уоки токитата са много предпочитани средства за комуникация между двама човека. Какво всъщност представляват и удачно ли е да се използват от деца? Покриват ли достатъчен периметър и по колко броя се предлагат в комплект, ще се опитаме да научим в поредния ни материал.

Какво представлява Уоки Токи

Това е сре...

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

Дали за забавление или за работа, уоки токитата са много предпочитани средства за комуникация между двама човека. Какво всъщност представляват и удачно ли е да се използват от деца? Покриват ли достатъчен периметър и по колко броя се предлагат в комплект, ще се опитаме да научим в поредния ни материал.

Какво представлява Уоки Токи

Това е средство за безжична комуникация чрез гласова реч на определено разстояние посредством радиовълни. Предаването е двустранно, а превключването между режимите на работа (предаване и приемане) се извършва съответно чрез натискането и отпускането на наличния бутон. Предоставя възможност за предаване и приемане в няколко честотни диапазона, които се променят чрез специален превключващ ключ.

Радиостанции уоки токи

Когато искате отсрещната страна да Ви чуе, трябва да натиснете превключвателя и тогава да започнете да говорите. Когато приемате предавания говор от отсрещната страна, Вие трябва да отпуснете превключвателя. На външен вид уоки токито наподобява мобилен телефон, но е значително по-дебел от GSM и има къса антена. Също работи на батерия и има малък екран, изобразяващ различна служебна информация.

Подходящи ли са за деца

Ако детето е навършило 5 или повече години, покупката на подобно оборудване, би направила детското забавление още по-вълнуващо, позволявайки им да общуват от различните стаи на дома. Често подобно средство е използвано и за игра на шпиони, на детективи и т.н. Те не вредят по никакъв начин на човешкото здраве и не са предпоставка за нараняване или поглъщане.

Какъв е обхватът на връзката

Съществуват по-бюджетни предложения, осигуряващи периметър на действие от 1 до 8 км. Предлагат се обаче и професионални решения, чийто голям обхват достига от 20 до 50 км и повече. Важно е да уточним, че подобни показатели важат само за полеви условия, без прегради, сгради и стени. При наличието на препятствия за сигнала, периметърът значително намалява.

По колко се продават

Цени на уоки токи

За да е възможно да се извършва комуникация са нужни поне двама човека. Ето защо, в комплекта се доставят два броя предавателно-приемни радио устройства и заряден блок, ако вградените батерии са акумулаторни и изискват периодичното им зареждане. Съществуват обаче и варианти със сменяеми батерии за еднократна употреба и комплекти с един брой радиостанция.

Защо да се доверите на 4sales.bg

Защото ние сме онлайн магазин номер едно за продажба на китайски стоки в България, чийто произход е напълно гарантиран, а качеството най-доброто. Продуктовата ни гама е достатъчно разнообразна, а предпочитайки нас, печелите още:

  • професионално отношение от страна на консултантите ни;

  • винаги най-добрите цени в бранша;

  • изгодни условия, като възможност за изпробване на покупката Ви в домашни условия в рамките на 15 дни и при желание за нейното връщане или подмяна;

  • регулярно провеждане на промоционални кампании с още по-големи намаления за изгодни покупки;

  • опция за преглед на доставката преди нейното заплащане.

Ако искате и Вие да се възползвате, посетете ни дори още сега и направете своя избор. Ако се затруднявате, нашите експерти по поддръжката са на Ваше разположение. Очакваме Ви!

Още
Уоки Токи : ОТЗИВИ ОТ КЛИЕНТИ
Безплатна доставка за продукти на стойност над 200лв за следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Види, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Силистра, Разград, Ямбол, Сливен, Враца, Велико Търново, Търговище, Габрово, Видин, Смолян, Шумен, Добрич, Велинград, Ботвеград, Карнобат, Казанлък, Панагюрище, Пещера и още...

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.