Уоки Токи

Категории Категории
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
  • От До
  • 38,00 лв. - 315,00 лв.

21 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

21 резултата

Дали за забавление или за работа, уоки токитата са много предпочитани средства за комуникация между двама човека. Какво всъщност представляват и удачно ли е да се използват от деца? Покриват ли достатъчен периметър и по колко броя се предлагат в комплект, ще се опитаме да научим в поредния ни материал.

Какво представлява Уоки Токи

Това е средство за безжична комуникация чрез гласова реч на определено разстояние посредством радиовълни. Предаването е двустранно, а превключването между режимите на работа (предаване и приемане) се извършва съответно чрез натискането и отпускането на наличния бутон. Предоставя възможност за предаване и приемане в няколко честотни диапазона, които се променят чрез специален превключващ ключ.

Радиостанции уоки токи

Когато искате отсрещната страна да Ви чуе, трябва да натиснете превключвателя и тогава да започнете да говорите. Когато приемате предавания говор от отсрещната страна, Вие трябва да отпуснете превключвателя. На външен вид уоки токито наподобява мобилен телефон, но е значително по-дебел от GSM и има къса антена. Също работи на батерия и има малък екран, изобразяващ различна служебна информация.

Подходящи ли са за деца

Ако детето е навършило 5 или повече години, покупката на подобно оборудване, би направила детското забавление още по-вълнуващо, позволявайки им да общуват от различните стаи на дома. Често подобно средство е използвано и за игра на шпиони, на детективи и т.н. Те не вредят по никакъв начин на човешкото здраве и не са предпоставка за нараняване или поглъщане.

Какъв е обхватът на връзката

Съществуват по-бюджетни предложения, осигуряващи периметър на действие от 1 до 8 км. Предлагат се обаче и професионални решения, чийто голям обхват достига от 20 до 50 км и повече. Важно е да уточним, че подобни показатели важат само за полеви условия, без прегради, сгради и стени. При наличието на препятствия за сигнала, периметърът значително намалява.

По колко се продават

Цени на уоки токи

За да е възможно да се извършва комуникация са нужни поне двама човека. Ето защо, в комплекта се доставят два броя предавателно-приемни радио устройства и заряден блок, ако вградените батерии са акумулаторни и изискват периодичното им зареждане. Съществуват обаче и варианти със сменяеми батерии за еднократна употреба и комплекти с един брой радиостанция.

Защо да се доверите на 4sales.bg

Защото ние сме онлайн магазин номер едно за продажба на китайски стоки в България, чийто произход е напълно гарантиран, а качеството най-доброто. Продуктовата ни гама е достатъчно разнообразна, а предпочитайки нас, печелите още:

  • професионално отношение от страна на консултантите ни;

  • винаги най-добрите цени в бранша;

  • изгодни условия, като възможност за изпробване на покупката Ви в домашни условия в рамките на 15 дни и при желание за нейното връщане или подмяна;

  • регулярно провеждане на промоционални кампании с още по-големи намаления за изгодни покупки;

  • опция за преглед на доставката преди нейното заплащане.

Ако искате и Вие да се възползвате, посетете ни дори още сега и направете своя избор. Ако се затруднявате, нашите експерти по поддръжката са на Ваше разположение. Очакваме Ви!

Най-продавани

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл