Смартфони

Категории Категории
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
  • От До
  • 179,00 лв. - 1150,00 лв.

50 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

50 резултата

Днес само малките деца нямат смартфони, с някои изключения разбира се! Това са едни от разпространените и употребявани смарт-устройства с модерен, та дори и специализиран дамски дизайн на нашето съвремие със страхотна характеристика и производителност, но все пак по-долу ще разберем накратко какво представляват и как да изберем правилният за нас бърз модел. Ако се чудите как да поръчам и купувам, без да ми натежи на бюджета, ще обсъдим също и вариантите за покупка на изплащане.

Какво представляват смартфоните

Различни по големина тънки електронни джаджи, чийто преден панел според новите трендове е почти целия зает от чувствителен на допир сензорен дисплей, сякаш няма свободно място за ръката ви. Върху страничната им рамка са разположени различни бутони за управление - за усилване и намаляване на звука при разговор или игра, заключване и изгасване на устройството. Отгоре и отдолу - поставяне на SIM-картата, зареждане на батерията и жак за слушалки, високоговорител, камера със светкавица, цветен дисплей и високо качество на всяко едно изображение. 

Във вътрешността си, те притежават конфигурацията на обичаен базов компютър, състояща се от процесор ядро, оперативна и вградена памет, графичен ускорител, аудио-блок и т.н. Като допълнителна вградена периферия, те са снабдени с предна и задна камера, които към днешна дата са значително технологично подобрени. Например, най-малкото от тях можете да очаквате заснемането на висококачествени снимки и видеоклипове с висока разделителна способност. Някои от моделите са перфектни за фотография. 

Управлението им се извършва като при настолните компютри - чрез мобилна операционна система, а най-популярни днес са Android на Google и iOS на Apple. Взаимодействието с тези джаджи се осъществява посредством чувствителния на допир екран, където потребителя задава командите си с пръст, докосвайки иконите.

На какво трябва да обърнем внимание при избора

Съществуват някои важни аспекти, на които е препоръчително да обърнем внимание ако искаме да направим точната за нас покупка на модерен апарат, а е обикновен, с не една функция:

  • Памет - важно е да се знае, че RAM е по-важната при подбора от постоянната, защото последната може да се разшири допълнително чрез карта. RAM служи за временното съхранение на стартираните в момента приложения и ако тя е недостатъчна, дори и с най-мощния и ефективен процесор, смартфонът Ви ще работи бавно. Към момента, оптималният параметър не бива да е под 2 GB (препоръчително е 4GB);

  • Операционна система - Двата популярни вида бяха споменати по-горе. Тук ще уточним само, че ако си търсите бюджетно устройство, то не е добра идея да прибягвате към апарат на Apple, защото те нямат такива оферти. При Андроид ОС имате по-голям обхват на брандови предложения с различна марка и ценови оферти - от нискобюджетни, до премиум флагмански решения;

  • Капацитет на батерията - днешните съвременни смартфони са станали значителни консуматори, поради употребата в тях на висококачествени дисплеи с висока резолюция и мощни многоядрени чипове. Това налага употребата на по-капацитивни акумулатори, но в технологично отношение, все още няма подходящи тънки и компактни решения, които да предложат приемлива автономия. Ето защо, обичайно, днешните смарт-телефони издържат с едно презареждане около 2 дни със средна натовареност;

  • Процесор - чипът съвместно с оперативната памет определят скоростта на работа на цялата конфигурация. Един от двата компонента да е бавен или недостатъчен, неминуемо ще въздейства осезаемо върху бързината на функциониране. Съвременните популярни решения са Snapdragon на американската компания Qualcomm, като в настоящия момент предимно се използват 64-битови 4- или 8-ядрени чипове.

  • Дизайн, цвят, звук – повечето смартфони имат ниско тегло и в зависимост от модела може да избирате от най-различни дизайни. Всеки един подобен уред е лесно преносим с джоба или чантата ви. Освен това има функции като музикален плеър, отлични звукови качества и може да се използва като работен смартфон.

  • Цени - колкото изборът Ви се основава на повече функционалност, качество и бързина, толкова повече ще трябва да платите. За по-евтините, ще получите по-малко функционалност. Преценете всъщност максималният Ви ценови праг и се съобразете с него.

  • Видове - днес съществуват модели с две сим карти, удароустойчиви, благодарение на специално гумирано покритие, с физически бутони или без тях и т.н.

Видяхме основните критерии за хубав правилен избор, но ако изпитвате трудности, свържете се с консултантите ни и те ще Ви помогнат с професионален съвет и подробна информация за всякакви технически особености на всеки красив и луксозен продукт.

Възможност на изплащане

С цел улеснение на клиентите си, ние от онлайн магазин 4sales.bg въведохме система за покупка на разсрочено плащане, позволяваща закупуване на нужния ви артикул от реномиран производител, без да се натоварва излишно бюджетът Ви и с бърза доставка. Услугата е достъпна, благодарение на TBI Bank. Процесът се извършва директно по интернет и Вие посочвате желания периода за изплащане на сумата. Получавате възможност да направите първоначална вноска на сума към търговеца и съответно преизчисляване на дължимото.

Предварително виждате общия размер на кредита и дължимите месечни вноски, както и крайната стойност с начисления лихвен процент. Целият процес е много лесен и не отнема много време за оформяне на електронната бланка. Ако се затруднявате, задължително се свържете с нас за да Ви помогнем.

Можете да ни се доверите напълно, защото ние вече сме доказан лоялен търговец на евтини китайски електронни джаджи и вече 12 години сме на пазара. Сътрудничим директно с чуждестранните доставчици и предлагаме голямо разнообразие висок клас продукти с гаранция. Често пускаме и промоции за още по-изгоден пазар, така че следете ни и при нужда ни потърсете. Очакваме Ви!

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл