Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Смартфони

Съдържа 50 продукта.

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

Днес само малките деца нямат смартфони, с някои изключения разбира се! Това са едни от разпространените и употребявани смарт-устройства на нашето съвремие, но все пак по-долу ще разберем накратко какво представляват и как да изберем правилният за нас модел. Ще обсъдим също и вариантите за покупка на изплащане.

Какво представляват смартфоните

...

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

Днес само малките деца нямат смартфони, с някои изключения разбира се! Това са едни от разпространените и употребявани смарт-устройства на нашето съвремие, но все пак по-долу ще разберем накратко какво представляват и как да изберем правилният за нас модел. Ще обсъдим също и вариантите за покупка на изплащане.

Какво представляват смартфоните

Различни по големина тънки електронни джаджи, чийто преден панел според новите трендове е почти целия зает от чувствителен на допир сензорен дисплей. Върху страничната им рамка са разположени различни бутони за управление - за усилване и намаляване на звука, заключване и изгасване на устройството. Отгоре и отдолу - поставяне на SIM-картата, зареждане на батерията и жак за слушалки, високоговорител и т.н.

Във вътрешността си, те притежават конфигурацията на обичаен компютър, състояща се от процесор, оперативна и вградена памет, графичен ускорител, аудио-блок и т.н. Като допълнителна вградена периферия, те са снабдени с предна и задна камера, които към днешна дата са значително технологично подобрени. Например, най-малкото от тях можете да очаквате заснемането на висококачествени снимки и видео-клипове с висока разделителна способност.

Управлението им се извършва като при настолните компютри - чрез мобилна операционна система, а най-популярни днес са Android на Google и iOS на Apple. Взаимодействието с тези джаджи се осъществява посредством чувствителния на допир екран, където потребителя задава командите си с пръст, докосвайки иконите.

На какво трябва да обърнем внимание при избора

Съществуват някои важни аспекти, на които е препоръчително да обърнем внимание ако искаме да направим точната за нас покупка:

  • Памет - важно е да се знае, че RAM е по-важната при подбора от постоянната, защото последната може да се разшири допълнително чрез карта. RAM служи за временното съхранение на стартираните в момента приложения и ако тя е недостатъчна, дори и с най-мощния процесор, смартфонът Ви ще работи бавно. Към момента, оптималният параметър не бива да е под 2 GB (препоръчително е 4GB);

  • Операционна система - Двата популярни вида бяха споменати по-горе. Тук ще уточним само, че ако си търсите бюджетно устройство, то не е добра идея да прибягвате към апарат на Apple, защото те нямат такива оферти. При Андроид ОС имате по-голям обхват на брандови предложения и ценови оферти - от нискобюджетни, до премиум флагмански решения;

  • Капацитет на батерията - днешните съвременни смартфони са станали значителни консуматори, поради употребата в тях на висококачествени дисплеи с висока резолюция и мощни многоядрени чипове. Това налага употребата на по-капацитивни акумулатори, но в технологично отношение, все още няма подходящи тънки и компактни решения, които да предложат приемлива автономия. Ето защо, обичайно, днешните смарт-телефони издържат с едно презареждане около 2 дни със средна натовареност;

  • Процесор - чипът съвместно с оперативната памет определят скоростта на работа на цялата конфигурация. Един от двата компонента да е бавен или недостатъчен, неминуемо ще въздейства осезаемо върху бързината на функциониране. Съвременните популярни решения са Snapdragon на американската компания Qualcomm, като в настоящия момент предимно се използват 64-битови 4- или 8-ядрени чипове.

  • Цени - колкото изборът Ви се основава на повече функционалност, качество и бързина, толкова повече ще трябва да платите. За по-евтините, ще получите по-малко функционалност. Преценете всъщност максималният Ви ценови праг и се съобразете с него.

  • Видове - днес съществуват модели с две сим карти, удароустойчиви, благодарение на специално гумирано покритие, с физически бутони или без тях и т.н.

Видяхме основните критерии за правилен избор, но ако изпитвате трудности, свържете се с консултантите ни и те ще Ви помогнат.

Възможност на изплащане

С цел улеснение на клиентите си, ние от онлайн магазин 4sales.bg въведохме система за покупка на разсрочено плащане, позволяваща придобиване на нужните вещи, без да се натоварва излишно бюджетът Ви. Услугата е достъпна, благодарение на TBI Bank. Процесът се извършва директно по интернет и Вие посочвате желания периода за изплащане на сумата. Получавате възможност да направите първоначална вноска на сума към търговеца и съответно преизчисляване на дължимото.

Предварително виждате общия размер на кредита и дължимите месечни вноски, както и крайната стойност с начисления лихвен процент. Целият процес е много лесен и не отнема много време за оформяне на електронната бланка. Ако се затруднявате, задължително се свържете с нас за да Ви помогнем.

Можете да ни се доверите напълно, защото ние вече сме доказан лоялен търговец на евтини китайски електронни джаджи и вече 12 години сме на пазара. Сътрудничим директно с чуждестранните доставчици и предлагаме само качествени предложения. Често пускаме и промоции за още по-изгоден пазар, така че следете ни и при нужда ни потърсете. Очакваме Ви!

Още
Смартфони : ОТЗИВИ ОТ КЛИЕНТИ
Безплатна доставка за продукти на стойност над 200лв за следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Види, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Силистра, Разград, Ямбол, Сливен, Враца, Велико Търново, Търговище, Габрово, Видин, Смолян, Шумен, Добрич, Велинград, Ботвеград, Карнобат, Казанлък, Панагюрище, Пещера и още...

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.