Wi-Fi антени за интернет

Ретранслатори

Ретранслатори

Категории Категории
Антени за Wi-Fi(46)
Изчисти

Филтри

Затвори
Категории
Цена
  • От До
  • 12,00 лв. - 347,00 лв.

46 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

46 резултата

WiFi антените са предназначени са усилване на сигнала и се свързват лесно към почти всеки модел рутер. Те го "стимулират" и така ще забравите за трудностите свързани с лошия интернет, особено ако дома ви е голям и често сте имали преди този проблем. Градусът на излъчваните вълни варира между 60 и 120, като колкото е по-висок, то толкова съответно ще е по-добро и неговото усилване.

Основното предимство на тези технологии е това, че по този начин можете да използвате вашите устройства, където и да се намирате в дома ви. Ако искате да сърфирате в мрежата без флашка, докато се излежавате в леглото или пък да свалите любимия си филм в хола, тогава това лесно ще стане благодарение на тези адаптер устройства.  Главната особеност и критерий при избора на тези гаджети е силата, с която ще усилват връзката, както и приемливата цена.

Усилватели за интернет

Предимства:

  • Усилване и „стимулиране” на сигнала;
  • Безпроблемно сваляне дори на много файлове едновременно;
  • Лесно свързване;
  • Висока стабилност;
  • Отлична честота на връзката;
  • Бърз трансфер на данни.


Чисто практически, дори работата ви да не е свързана с компютрите, това не означава че не се нуждаете от отличен интернет. По този начин ще спестите времето си, защото много по-бързо ще свършите задачите, които сте си поставили и няма да се налага да чакате много, за да се зареди страницата, която искате да отворите.

Какво трябва да знаете при избора им?
Антени за интернет

Обръщайте внимание и на дължината на съединителния кабел, тъй като това има значение ако решите да разположите декодер устройството по-високо от самия рутер, както се прави обикновено. Всички WIFi антени имат приблизително еднакви показатели относно повишаването на сигнала и се различават според своя дизайн. Именно затова основно значение при избора ви има направлението и площта на зоната на покритие. Основното ви внимание трябва да е насочено към коефициента на усилването и на производителя. Именно от това зависи пряко площта на предаваните вълни и тяхното качество.

Повечето рутери имат вграден предавател, който ви гарантира разпространението им на 10-50 метра в зоната на видимост. При по-скъпите радиуса им на действие може да достигне до 100-200 метра. Ако обаче вземем предвид препятствията по пътя като стените, тогава предаването им ще се намали поне 4-5 пъти. Отличават се не само с мощността си, която се измерва в децибели, но и от съпротивлението, ъгъла на разпространение, диапазона на работната си температура и степента на защита от влага.

Отличната интернет връзка и големия безжичен обхват вече далеч не са лукс или просто каприз. Сърфирайки ежедневно в мрежата през лаптоп, таблет или телефон, никой не иска да изпитва трудности. Купите сега WiFi антена и сърфирайте в мрежата със скоростта на светлината!

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл