Wi-Fi антени за интернет

Ретранслатори

Ретранслатори

Промоции Промоции
Категории Категории
Антени за Wi-Fi(56)
Изчисти

Филтри

Затвори
Категории
Цена
  • От До
  • 12,00 лв. - 347,00 лв.

56 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

56 резултата

Този Wi-Fi USB адаптер е идеален за външни условия. Със своята водоустойчивост, мощност и здравина на материала, ще можете лесно да усилвате всякакъв wireless сигнал, независимо от екстремните условия и отдалечеността на източника.

70,00 лв.
Добави в количката

WiFi антените са предназначени са усилване на сигнала и се свързват лесно към почти всеки модел рутер. Те го "стимулират" и така ще забравите за трудностите свързани с лошия интернет, особено ако дома ви е голям и често сте имали преди този проблем. Градусът на излъчваните вълни варира между 60 и 120, като колкото е по-висок, то толкова съответно ще е по-добро и неговото усилване.

Основното предимство на тези технологии е това, че по този начин можете да използвате вашите устройства, където и да се намирате в дома ви. Ако искате да сърфирате в мрежата без флашка, докато се излежавате в леглото или пък да свалите любимия си филм в хола, тогава това лесно ще стане благодарение на тези адаптер устройства.  Главната особеност и критерий при избора на тези гаджети е силата, с която ще усилват връзката, както и приемливата цена.

Усилватели за интернет

Предимства:

  • Усилване и „стимулиране” на сигнала;
  • Безпроблемно сваляне дори на много файлове едновременно;
  • Лесно свързване;
  • Висока стабилност;
  • Отлична честота на връзката;
  • Бърз трансфер на данни.


Чисто практически, дори работата ви да не е свързана с компютрите, това не означава че не се нуждаете от отличен интернет. По този начин ще спестите времето си, защото много по-бързо ще свършите задачите, които сте си поставили и няма да се налага да чакате много, за да се зареди страницата, която искате да отворите.

Какво трябва да знаете при избора им?
Антени за интернет

Обръщайте внимание и на дължината на съединителния кабел, тъй като това има значение ако решите да разположите декодер устройството по-високо от самия рутер, както се прави обикновено. Всички WIFi антени имат приблизително еднакви показатели относно повишаването на сигнала и се различават според своя дизайн. Именно затова основно значение при избора ви има направлението и площта на зоната на покритие. Основното ви внимание трябва да е насочено към коефициента на усилването и на производителя. Именно от това зависи пряко площта на предаваните вълни и тяхното качество.

Повечето рутери имат вграден предавател, който ви гарантира разпространението им на 10-50 метра в зоната на видимост. При по-скъпите радиуса им на действие може да достигне до 100-200 метра. Ако обаче вземем предвид препятствията по пътя като стените, тогава предаването им ще се намали поне 4-5 пъти. Отличават се не само с мощността си, която се измерва в децибели, но и от съпротивлението, ъгъла на разпространение, диапазона на работната си температура и степента на защита от влага.

Отличната интернет връзка и големия безжичен обхват вече далеч не са лукс или просто каприз. Сърфирайки ежедневно в мрежата през лаптоп, таблет или телефон, никой не иска да изпитва трудности. Купите сега WiFi антена и сърфирайте в мрежата със скоростта на светлината!

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Ръчно изработен био сапун подхранващ косата,стимулиращ растежа HZS523
Най-продавани

Тази серия от био ръчно изработени сапуни, е с най – високо качество и покрива всички нужди за поддържане и премахване на дефектите свързани с косата като: пърхот, косопад, бели коси, ускорява растежа на косата.

5,50 лв.
Виж продукта
Елегантна дамска пижама – топ, къси панталонки и сатениран аксесоар NY61
Най-продавани

Елегантна и секси дамска пижама в 3 части – топ с тънки презрамки, къси панталонки и аксесоар за врат или ръка по желания.

15,99 лв. 11,99 лв.

Спести 4,00 лв. (-25.0%)

Виж продукта
Ултра тънък и малък мобилен телефон с три камери Sоyes S7+ PHONE S7+
Най-продавани

Мобилен телефон с ултра тънък дизайн, три камери и Bluetooth. Има слот за карта, мощна батерия и силен сигнал. Предлага се в три уникални цвята - черен, тъмно зелен и бял. Мобилен телефон от ново поколение с ултра тънък дизайн от само 6,8 мм. и изключителен компактен, защото е с малки размери.

79,00 лв. 49,00 лв.

Спести 30,00 лв. (-38.0%)

Виж продукта
Комплект от 10 бр. 3D изкуствени мигли ръчна изработка HZS351
Най-продавани

Комплект от 10 броя 3D изкуствени мигли ръчна изработка. Изключително лесни за поставяне и сваляне. Предлагат се в няколко различни видове, спрямо вашите предпочитания и вкус. Невероятен 3D ефект и перфектно сливане с вашите собствени мигли.

6,50 лв.
Виж продукта
Блестяща брокатена очна линия с четка Han Daiyan HZS337
Най-продавани

Блестяща и брокатена очна линия Han Daiyan. Нанасянето става с тънка четчица. Дълготраен и покривен цвят, който издържа часове наред. Предлага се в 12 различни цвята, от които да избирате.

4,00 лв.
Виж продукта
Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл