Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Wi-Fi антени за интернет

Съдържа 56 продукта.

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

WiFi антените са предназначени са усилване на сигнала и се свързват лесно към почти всеки модел рутер. Те го "стимулират" и така ще забравите за трудностите свързани с лошия интернет, особено ако дома ви е голям и често сте имали преди този проблем. Градусът на излъчваните вълни варира между 60 и 120, като колкото е по-висок, то толкова съответн...

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

WiFi антените са предназначени са усилване на сигнала и се свързват лесно към почти всеки модел рутер. Те го "стимулират" и така ще забравите за трудностите свързани с лошия интернет, особено ако дома ви е голям и често сте имали преди този проблем. Градусът на излъчваните вълни варира между 60 и 120, като колкото е по-висок, то толкова съответно ще е по-добро и неговото усилване.

Основното предимство на тези технологии е това, че по този начин можете да използвате вашите устройства, където и да се намирате в дома ви. Ако искате да сърфирате в мрежата без флашка, докато се излежавате в леглото или пък да свалите любимия си филм в хола, тогава това лесно ще стане благодарение на тези адаптер устройства.  Главната особеност и критерий при избора на тези гаджети е силата, с която ще усилват връзката, както и приемливата цена.

Усилватели за интернет

Предимства:

  • Усилване и „стимулиране” на сигнала;
  • Безпроблемно сваляне дори на много файлове едновременно;
  • Лесно свързване;
  • Висока стабилност;
  • Отлична честота на връзката;
  • Бърз трансфер на данни.


Чисто практически, дори работата ви да не е свързана с компютрите, това не означава че не се нуждаете от отличен интернет. По този начин ще спестите времето си, защото много по-бързо ще свършите задачите, които сте си поставили и няма да се налага да чакате много, за да се зареди страницата, която искате да отворите.

Какво трябва да знаете при избора им?
Антени за интернет

Обръщайте внимание и на дължината на съединителния кабел, тъй като това има значение ако решите да разположите декодер устройството по-високо от самия рутер, както се прави обикновено. Всички WIFi антени имат приблизително еднакви показатели относно повишаването на сигнала и се различават според своя дизайн. Именно затова основно значение при избора ви има направлението и площта на зоната на покритие. Основното ви внимание трябва да е насочено към коефициента на усилването и на производителя. Именно от това зависи пряко площта на предаваните вълни и тяхното качество.

Повечето рутери имат вграден предавател, който ви гарантира разпространението им на 10-50 метра в зоната на видимост. При по-скъпите радиуса им на действие може да достигне до 100-200 метра. Ако обаче вземем предвид препятствията по пътя като стените, тогава предаването им ще се намали поне 4-5 пъти. Отличават се не само с мощността си, която се измерва в децибели, но и от съпротивлението, ъгъла на разпространение, диапазона на работната си температура и степента на защита от влага.

Отличната интернет връзка и големия безжичен обхват вече далеч не са лукс или просто каприз. Сърфирайки ежедневно в мрежата през лаптоп, таблет или телефон, никой не иска да изпитва трудности. Купите сега WiFi антена и сърфирайте в мрежата със скоростта на светлината!

Тагове: Wireless, Wi-Fi усилвател
Още
Wi-Fi антени за интернет : ОТЗИВИ ОТ КЛИЕНТИ
Безплатна доставка за продукти на стойност над 200лв за следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Види, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Силистра, Разград, Ямбол, Сливен, Враца, Велико Търново, Търговище, Габрово, Видин, Смолян, Шумен, Добрич, Велинград, Ботвеград, Карнобат, Казанлък, Панагюрище, Пещера и още...

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.