Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

9 инчови таблети

Съдържа 8 продукта.

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

Таблетите са изключително популярни и се ползват, както от деца, така и от възрастни. Купуват ги всички – деловите хора, студентите, учениците и дори най-малките ги искат от родителите си. Отговаряйки на голямото търсене, пазарът е препълнен с такива устройства и предлага на потребителите великолепен асортимент, който често идва в комплект с раз...

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

Таблетите са изключително популярни и се ползват, както от деца, така и от възрастни. Купуват ги всички – деловите хора, студентите, учениците и дори най-малките ги искат от родителите си. Отговаряйки на голямото търсене, пазарът е препълнен с такива устройства и предлага на потребителите великолепен асортимент, който често идва в комплект с различни аксесоари. Объркани в многообразието, купувачите се затрудняват в избора.

Въпроси при избора на 9 инчови таблети

На какво трябва да обърнат внимание бъдещите собственици и какво е само приятно допълнение към  това чудо на техниката? Как правилно да се ориентират в техническите характеристики, според това за какво ще го използват?

Първото, което трябва да се направи, е да се определи диагоналът. Най-популярни са таблетите с екран с размер 7 и 9 инча. Разбира се, големият дисплей е за предпочитане. 9 инчовите таблети са изключително добри за работа с документи, за създаване на текстове, презентации, рисуване с помощта на подходяща писалка, таблици и за всякаква друга офис-дейност.  По много от своите показатели се доближава до други електронни устройства, но е по-функционален от тях и с по-добра батерия.

Екранът му позволява да се използва като електронна книга, но има собствена операционна система и страхотна резолюция. На него може съвсем спокойно да се играят игри, да се правят снимки и видеозаписи, благодарение на страхотна камера, да се гледат филми и видео записи. Наличието на достъпен USB -порт  позволява да се включат външни устройства като флашка, мишка, клавиатура, принтер, външна памет и др., което е голямо удобство. Bluetoth осигурява включването на допълнителни безжични компоненти. Наличието на модула GPS гарантира ползването на таблета и като навигатор, и за определяне на местоположение.

Модулът HDMI позволява пренасянето на изображение във всеки формат на друг екран, например на телевизор. Във всеки таблет има и GSM-модул, а това е възможност за използването му като мобилен телефон – за гласови разговори с микрофон и за sms, а когато липсва wi-fi, може да се включи в интернет чрез оператора.

Защо да се доверите на онлайн магазин 4sales.bg при избор на таблет

  • Разполагаме с широка гама от модели с различни технически параметри и в различен цвят;

  • Предлагаме гаранционно и извънгаранционно обслужване;

  • Нашите цени са без конкуренция;

  • Разрешаваме бързо и адекватно всички възникнали въпроси и проблеми;

  • Раздаваме подаръци;

  • Правим промоции и отстъпки от цената;

  • Гарантираме лоялно отношение към всеки клиент;

  • Ние сме с 12 години опит на пазара;

  • Разчитайте на бърза доставка до всяко населено място;

  • Оказваме компетентна помощ при избора на продукт.


Онлайн магазин 4sales.bg е в състояние да задоволи  всички изисквания на клиента по отношение на техническите параметри на таблетите и гарантира доброто им качество и параметри за работа. С покупката на някои от 9 инчовите таблети, клиентът получава аксесоари като подарък.

Още
9 инчови таблети : ОТЗИВИ ОТ КЛИЕНТИ
Безплатна доставка за продукти на стойност над 200лв за следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Види, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Силистра, Разград, Ямбол, Сливен, Враца, Велико Търново, Търговище, Габрово, Видин, Смолян, Шумен, Добрич, Велинград, Ботвеград, Карнобат, Казанлък, Панагюрище, Пещера и още...

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.