9 инчови таблети

Категории Категории
Изчисти

Филтри

Затвори
Цена
 • От До
 • 125,00 лв. - 380,00 лв.

4 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

4 резултата

Таблетите са изключително популярни и се ползват, както от деца, така и от възрастни. Купуват ги всички – деловите хора, студентите, учениците и дори най-малките ги искат от родителите си. Отговаряйки на голямото търсене, пазарът е препълнен с такива устройства и предлага на потребителите великолепен асортимент, който често идва в комплект с различни аксесоари. Объркани в многообразието, купувачите се затрудняват в избора.

Въпроси при избора на 9 инчови таблети

На какво трябва да обърнат внимание бъдещите собственици и какво е само приятно допълнение към  това чудо на техниката? Как правилно да се ориентират в техническите характеристики, според това за какво ще го използват?

Първото, което трябва да се направи, е да се определи диагоналът. Най-популярни са таблетите с екран с размер 7 и 9 инча. Разбира се, големият дисплей е за предпочитане. 9 инчовите таблети са изключително добри за работа с документи, за създаване на текстове, презентации, рисуване с помощта на подходяща писалка, таблици и за всякаква друга офис-дейност.  По много от своите показатели се доближава до други електронни устройства, но е по-функционален от тях и с по-добра батерия.

Екранът му позволява да се използва като електронна книга, но има собствена операционна система и страхотна резолюция. На него може съвсем спокойно да се играят игри, да се правят снимки и видеозаписи, благодарение на страхотна камера, да се гледат филми и видео записи. Наличието на достъпен USB -порт  позволява да се включат външни устройства като флашка, мишка, клавиатура, принтер, външна памет и др., което е голямо удобство. Bluetoth осигурява включването на допълнителни безжични компоненти. Наличието на модула GPS гарантира ползването на таблета и като навигатор, и за определяне на местоположение.

Модулът HDMI позволява пренасянето на изображение във всеки формат на друг екран, например на телевизор. Във всеки таблет има и GSM-модул, а това е възможност за използването му като мобилен телефон – за гласови разговори с микрофон и за sms, а когато липсва wi-fi, може да се включи в интернет чрез оператора.

Защо да се доверите на онлайн магазин 4sales.bg при избор на таблет

 • Разполагаме с широка гама от модели с различни технически параметри и в различен цвят;

 • Предлагаме гаранционно и извънгаранционно обслужване;

 • Нашите цени са без конкуренция;

 • Разрешаваме бързо и адекватно всички възникнали въпроси и проблеми;

 • Раздаваме подаръци;

 • Правим промоции и отстъпки от цената;

 • Гарантираме лоялно отношение към всеки клиент;

 • Ние сме с 12 години опит на пазара;

 • Разчитайте на бърза доставка до всяко населено място;

 • Оказваме компетентна помощ при избора на продукт.


Онлайн магазин 4sales.bg е в състояние да задоволи  всички изисквания на клиента по отношение на техническите параметри на таблетите и гарантира доброто им качество и параметри за работа. С покупката на някои от 9 инчовите таблети, клиентът получава аксесоари като подарък.

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл